Clubul aspirantelor - 55
Subiectul anterior · Subiectul urmator
maria2013
Scris: Monday, December 19, 2016 10:27 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 7/29/2013
[quote=NIco311985]Buna dimineata hearts cred ca pot sa va trimit si eu praf de burtica mica mica abia maine am programare la beta dar asa arata testul meu de azi
img[/quote
Ce test frumos! Bafta mâine la beta!
Lidiutza85
Scris: Monday, December 19, 2016 11:09 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 12/3/2016
Buna seara fetele. In ultimul timp am fost foarte ocupata si nu am putut intra. Iar in seara asta pe baza de insomnie ras m-am pus pe citit. Ma bucur foarte mult pt proaspetele burtici si sunt plina de speranta pt fetele care inca nu au reusit sa-si indeplineasca visul. Eu una, in perioada de nu am mai intrat am reusit sa-mi conving sotul, ca la inceputul anului, sa repete spermograma. Va doresc sarbatori fericite si linistite alaturi de cei dragi. Sper sa ne auzim la anul numai cu vesti bune. Va pup si va imbratisez cu drag pupici pupici pupici
Mire
Scris: Tuesday, December 20, 2016 12:39 AM
Nivel

Inregistrat: 12/4/2015
NIco311985 wrote:
Buna dimineata hearts cred ca pot sa va trimit si eu praf de burtica mica mica abia maine am programare la beta dar asa arata testul meu de azi
img

Felicitari!!!hearts
Crissy
Scris: Tuesday, December 20, 2016 6:49 AM
Nivel

Inregistrat: 8/7/2015
roxinuta wrote:
FETELOR vreau sa spun Sarbatori Fericite alaturi de fam multe teste pozitive si bb sanatosi.Eu ma retrag din acest grup.Va doresc tot binele din lume.hearts

Sarbatori fericite si noul an sa-ti aduca in dar bebelusul mult dorit!
Imi pare rau ca te-ai hotarat sa pleci, sper totusi sa te razgandesti si sa ramai algaturi de noi ca sa te putem sustine si incuraja la esecuri si bucura alaturi de tine la reusita cea mare.. Chiar daca iei o pauza esti binevenita oricand Cheek Kiss
Diana!Maya
Scris: Tuesday, December 20, 2016 11:00 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 12/4/2016
Buna fetelor. nu am mai intrat de cv vreme. vreau sa va spun ca sunt la a 3zi de CM doar ca nu imi curge asa ca inainte si si burta ma durut doar prima zi cam tare ce e drept si acum nu ma mai doare. test nu am mai facut ca simteam cumva ca o sa imi vina CM. o sa mai incerc poate vrea Dumnezeu si imi trimite un ingeras ca ma.m saturat de dezamagiri intr,un an incontinuu. va pup pe toate si felicitari burticilor,pupici bafta celor care incearca Hands si spor la crescut bebeii mamicilor.topai cele dezamagite ca mine, nu va pierdeti speranta, Dumnezeu e cu noi si sigur are o surpriza pe viitorul apropiat si pt noi.AngelNot coeur coeur coeur
Victory
Scris: Tuesday, December 20, 2016 11:26 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 10/15/2016
Diana!Maya wrote:
Buna fetelor. nu am mai intrat de cv vreme. vreau sa va spun ca sunt la a 3zi de CM doar ca nu imi curge asa ca inainte si si burta ma durut doar prima zi cam tare ce e drept si acum nu ma mai doare. test nu am mai facut ca simteam cumva ca o sa imi vina CM. o sa mai incerc poate vrea Dumnezeu si imi trimite un ingeras ca ma.m saturat de dezamagiri intr,un an incontinuu. va pup pe toate si felicitari burticilor,pupici bafta celor care incearca Hands si spor la crescut bebeii mamicilor.topai cele dezamagite ca mine, nu va pierdeti speranta, Dumnezeu e cu noi si sigur are o surpriza pe viitorul apropiat si pt noi.AngelNot coeur coeur coeur
Asa este! Capul sus Diana, vine si bebele tau curand, ai sa vezi !! Si eu am fost supatata in z1, (azi tot z3 sunt) insa m am resemnat. Sunt situatii in viata cand nu depinde de noi, trebuie doar sa nu ne pierdem speranta!
lixandra_alexandra
Scris: Tuesday, December 20, 2016 12:51 PM
Nivel

Inregistrat: 11/4/2016
Victory wrote:
Asa este! Capul sus Diana, vine si bebele tau curand, ai sa vezi !! Si eu am fost supatata in z1, (azi tot z3 sunt) insa m am resemnat. Sunt situatii in viata cand nu depinde de noi, trebuie doar sa nu ne pierdem speranta!

Si eu m-am intristat luna asta, eu sunt z4. Imi intarziase o saptamana si am crezut ca s-a intamplat minunea, dar nu a fost sa fie. Sper sa ne mai linistim acum cu ocazia sarbatorilor si sa avem si noi o surpriza luna urmatoare Hands Hands Hands
Diana1489
Scris: Tuesday, December 20, 2016 12:56 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 12/4/2016
Buna fetelor! Vi s'a intamplat sa aveti dureri de ovare dupa ovulatie? Simt o durere marisoara si sunt balonata. Felicitari celor cu teste positive si curaj si încredere celor inca in asteptare!
DianaM
Scris: Tuesday, December 20, 2016 1:04 PM
Nivel

Inregistrat: 12/5/2016
Diana1489 wrote:
Buna fetelor! Vi s'a intamplat sa aveti dureri de ovare dupa ovulatie? Simt o durere marisoara si sunt balonata. Felicitari celor cu teste positive si curaj si încredere celor inca in asteptare!

Buna. Acelasi lucru vroiam sa intreb si eu. Duminica am ovulat si de atunci sunt balonata si simt si o usoara senzatie de durere in zona ovarelor, parca se muta din stanga in dreapta..durere suportabila ce-i drept, mai mult disconfort... Eu ma gandesc ca poate sunt un pic racita...A mai patit cineva? POOP
Lidiutza85
Scris: Tuesday, December 20, 2016 1:26 PM
Nivel

DianaM wrote:

Buna. Acelasi lucru vroiam sa intreb si eu. Duminica am ovulat si de atunci sunt balonata si simt si o usoara senzatie de durere in zona ovarelor, parca se muta din stanga in dreapta..durere suportabila ce-i drept, mai mult disconfort... Eu ma gandesc ca poate sunt un pic racita...A mai patit cineva? POOP

Da, am patit si eu luna trecuta aceeasi treaba. Dupa ce mi-a trecut menstra durerile au persistat. Pe scurt dupa consult gineco s-a lasat cu antiinflamatorii
DianaM
Scris: Tuesday, December 20, 2016 1:32 PM
Nivel

Lidiutza85 wrote:

Da, am patit si eu luna trecuta aceeasi treaba. Dupa ce mi-a trecut menstra durerile au persistat. Pe scurt dupa consult gineco s-a lasat cu antiinflamatorii

Si ai avut durerile toata perioada? Adica de la ovulatie pana la CM si dupa?
Lidiutza85
Scris: Tuesday, December 20, 2016 1:56 PM
Nivel

DianaM wrote:

Si ai avut durerile toata perioada? Adica de la ovulatie pana la CM si dupa?

Exact. Durerea era la fel cum ati descris-o+balonare. La o sapt dupa ce mi-a trecut menstra m-am dus la gineco pt ca ma tot durea, nu rau, dar atat cat sa dea disconfort.
DianaM
Scris: Tuesday, December 20, 2016 2:01 PM
Nivel

Lidiutza85 wrote:

Exact. Durerea era la fel cum ati descris-o+balonare. La o sapt dupa ce mi-a trecut menstra m-am dus la gineco pt ca ma tot durea, nu rau, dar atat cat sa dea disconfort.

Si ti-a spus si din ce cauza?
Lidiutza85
Scris: Tuesday, December 20, 2016 2:05 PM
Nivel

DianaM wrote:

Si ti-a spus si din ce cauza?

Sincer nu mai tin minte diagnosticul exact. Mi-a zis ca am racit Blushing.. Mi-a facut si eco si totul arata bine, analize bune(secretie si sange). Mi-a dat ibuprofen sa iau si in 3-4 zile am fost ca noua. Aaa...si no spa
DianaM
Scris: Tuesday, December 20, 2016 2:09 PM
Nivel

Lidiutza85 wrote:

Sincer nu mai tin minte diagnosticul exact. Mi-a zis ca am racit Blushing.. Mi-a facut si eco si totul arata bine, analize bune(secretie si sange). Mi-a dat ibuprofen sa iau si in 3-4 zile am fost ca noua. Aaa...si no spa

Aha, mersi mult Cheek Kiss Inseamna ca nu e ceva care poate afecta in caz ca bebe vrea sa se prinda Blushing
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.