Nivel: Avansat
Inregistrat: 8/7/2015 Mesaje: 1588
| Bella1989 wrote:Felicitari pentru bobita ta care creste frumos! Sa ai sarcina u?oara si un bebe sanatos! Ma bucur nespus de mult pentru tine! Iti multumesc din suflet si sunt sigura ca la vara o sa-ti plimbi burtica pe la soare |
|
| maria2013 wrote: La Constanta :)
Rezolvam, plimb barza prin toata tara |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 6/14/2016 Mesaje: 555
| Crissy wrote:Draga mea tu cred ca primesti globul si titlul de mama Omida dupa ce fac ultima strigare a catalogului.. o sa ma urmezi si tu cat de curand Pfff Mama Omida scrie pe mine :))))....nu mai stiu exact dar parca globul meu ti-a prezis burtica de iarna daca bine tin minte |
|
| andrada1983 wrote: Pfff Mama Omida scrie pe mine :))))....nu mai stiu exact dar parca globul meu ti-a prezis burtica de iarna daca bine tin minte Parca da |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 11/30/2016 Mesaje: 101
| A'ti avut dreptate teste de ov barza sant toate pozitive acum ma las de ele Test oview mai pala ca ieri. Cred ca nu sant de mine testele astea .Va pupic si va doresc o seara frumoasa. roxinuta attached the following image(s):
|
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 12/4/2016 Mesaje: 470
| Buna fetelor! Vi s'a intamplat sa aveti sângerari la ovulatie? Astept parerile voastre!! |
|
| Buna fetelor! Vi s'a intamplat sa aveti sângerari la ovulatie? Astept parerile voastre!! |
|
Inregistrat: 7/29/2013 Mesaje: 2806
| Diana1489 wrote:Buna fetelor! Vi s'a intamplat sa aveti sângerari la ovulatie? Astept parerile voastre!! Da, iar doctorita a zis ca atunci era cel mai bun moment sa bebelesc! |
|
Inregistrat: 7/29/2013 Mesaje: 2806
| Crissy wrote:Rezolvam, plimb barza prin toata tara Plimb-o, ca destul a umblat creanga! |
|
| maria2013 wrote: Da, iar doctorita a zis ca atunci era cel mai bun moment sa bebelesc!
Doamne ajuta la toate aspirantele!! Sa primim cadoul mult asteptat de sarbatori!! |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 6/10/2016 Mesaje: 72
| Buna seara, fetelor!
Felicitari celor care au devenit burtici si mult spor celor care urmeaza ! Si mie mi s-a intamplat luna asta sa sangerez la ovulatie. Speram sa fie ceva, dar cred ca va fi la momentul potrivit. Cum sunteti?
|
|
| bright wrote:Buna seara, fetelor! Felicitari celor care au devenit burtici si mult spor celor care urmeaza ! Si mie mi s-a intamplat luna asta sa sangerez la ovulatie. Speram sa fie ceva, dar cred ca va fi la momentul potrivit. Cum sunteti? Bebelusul este o minune si asta se întâmpla cand vrea cel de sus. Si eu cred ca este bine ca am sângerat |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 6/10/2016 Mesaje: 72
| Stiti ceva metode naturale sa prinda mai repede in perioada fertila? |
|
Inregistrat: 12/4/2015 Mesaje: 2525
| Inawar wrote: Pare cam intensa liniuta pt z5, probabil ai LH-ul mare. Nu stiu cum e barza, am inteles pe aici ca oview sunt mai bune..
Eu am facut si barza si sunt la fel ca Oview..teoretic |
|
Inregistrat: 12/4/2015 Mesaje: 2525
| NIco311985 wrote:Abia am ajuns acasa si am mai facut un test .. pare mai intensa liniuta sau mi se pare mie ? subir imagenes gratis
Felicitari |
|
|