![Avatar](/i.ashx?u=20651)
![Nivel](/images/ranks/5.gif) Nivel: Avansat
Inregistrat: 8/7/2015 Mesaje: 1588
| Edith90 wrote:Ce ma bucur pentru tine! Sarcina usoara si sanatate multa iti doresc! Multumesc, te puuuuup! Si vezi ca stabilisem ceva deci prinde barza ca ti-o fac pachet, in vreo 2-3 ore ajunge la tine |
|
![Nivel](/images/ranks/1.gif) Nivel: Membru
Inregistrat: 12/8/2016 Mesaje: 18
| 165 betaaa sunt superrrr fericitaaaaaa 4 |
|
![Avatar](/i.ashx?u=21874)
Inregistrat: 11/2/2016 Mesaje: 75
| Crissy wrote:Multumesc, te puuuuup! Si vezi ca stabilisem ceva deci prinde barza ca ti-o fac pachet, in vreo 2-3 ore ajunge la tine
Da, o astept :) ieri am bagat o rodie de arata bucataria ca dupa crima |
|
![Avatar](/i.ashx?u=17498)
Inregistrat: 7/29/2013 Mesaje: 2806
| Ce de vesti frumoase astazi! Se vede ca decembrie e luna magica! Felicitari, fetelor! Crissy, trimiti barza si la mine, da? |
|
| Edith90 wrote:Da, o astept :) ieri am bagat o rodie de arata bucataria ca dupa crima Edith, pe net sunt diferite filmulete care arata cum se poate curata mai usor o rodie. Eu le scot întâi partea din centru (ca un capac), apoi crestez patru felii si totul e simplu. Încearca! |
|
![Avatar](/i.ashx?u=21874)
Inregistrat: 11/2/2016 Mesaje: 75
| maria2013 wrote: Edith, pe net sunt diferite filmulete care arata cum se poate curata mai usor o rodie. Eu le scot întâi partea din centru (ca un capac), apoi crestez patru felii si totul e simplu. Încearca!
Mersi! Voi incerca |
|
![Nivel](/images/ranks/4.gif) Nivel: Ambasador
Inregistrat: 6/14/2016 Mesaje: 555
| Crissy mamica draga felicitari din suflet . Deutza si Nico felicitari si voua ,pfff cat praf de burtica avem aici ...imposibil sa nu mai apara si alte testulete pozitive.
|
|
Inregistrat: 12/8/2016 Mesaje: 18
| andrada1983 wrote:Crissy mamica draga felicitari din suflet ![hearts](/images/emoticons/hearts.gif) . Deutza si Nico felicitari si voua ,pfff cat praf de burtica avem aici ![yes](/images/emoticons/yes.gif) ...imposibil sa nu mai apara si alte testulete pozitive. Multumescc arunc cu mult praf de burtici |
|
| maria2013 wrote:Ce de vesti frumoase astazi! Se vede ca decembrie e luna magica! Felicitari, fetelor! Crissy, trimiti barza si la mine, da? La Bucuresti, da? Vine cu mine in masina sapt viit deci stai pe faza |
|
| Deutza_52 wrote:165 betaaa sunt superrrr fericitaaaaaa ![SimplyLove](/images/emoticons/001_023_simplylove.gif) 4 Felicitari, o sa petrecem 9 luni impreuna in casuta gravidutelor desi eu cred ca raman mai mult aici pana schimba tabara si toate prietenele mele dragi |
|
| Crissy wrote:La Bucuresti, da? Vine cu mine in masina sapt viit deci stai pe faza La Constanta :) |
|
Inregistrat: 6/14/2016 Mesaje: 555
| Deutza_52 wrote: Multumescc arunc cu mult praf de burtici
Am prins si eu prafulet si il pun bine |
|
Inregistrat: 9/11/2016 Mesaje: 501
| Felicitari pentru bobita ta care creste frumos! Sa ai sarcina u?oara si un bebe sanatos! Ma bucur nespus de mult pentru tine! |
|
Inregistrat: 9/11/2016 Mesaje: 501
| Felicitari, Deutza si Nico! Vad ca Mo?ul e bogat anul acesta. Sper sa nu se opreasca aici si sa continue sa aduca testulete pozitive pentru toata lumea! |
|
| andrada1983 wrote:Crissy mamica draga felicitari din suflet ![hearts](/images/emoticons/hearts.gif) . Deutza si Nico felicitari si voua ,pfff cat praf de burtica avem aici ![yes](/images/emoticons/yes.gif) ...imposibil sa nu mai apara si alte testulete pozitive. Draga mea tu cred ca primesti globul si titlul de mama Omida dupa ce fac ultima strigare a catalogului.. o sa ma urmezi si tu cat de curand |
|
|