Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 11/30/2016 Mesaje: 101
| Crissy wrote:Bravo! Sa iasa maaaaaaaare mare beta! Si eu am recoltat azi beta 2, pe la pranz primesc rezultatul
Criss sant bucuroasa pt tine am emotii eu parca ...te pupic si asteptam beta 2 Deuzta sa fie bine i_ti tin pumni Doamne ajuta la beta mare |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 8/7/2015 Mesaje: 1588
| NIco311985 wrote:Buna dimineata. Test ul meu de diminea?a...  Felicitari, sa faci tot posibilul sa recoltezi beta si cu repetare la 48 de ore sa vezi cum evolueaza! |
|

| roxinuta wrote:Criss sant bucuroasa pt tine  am emotii eu parca ...te pupic si asteptam beta 2 Deuzta sa fie bine i_ti tin pumni Doamne ajuta la beta mare Multumeeeesc! Dupa ce am si rezultatul de la beta 2 scutur bine de tot burtica de prafulet magic sa ajunga la toata lumea |
|
Inregistrat: 11/30/2016 Mesaje: 101
| Crissy wrote:Multumeeeesc!  Dupa ce am si rezultatul de la beta 2 scutur bine de tot burtica de prafulet magic sa ajunga la toata lumea
Multumim sa se prinda !! vrem sa vedem ca tu si bb esti ok |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 10/15/2016 Mesaje: 470
| Deutza_52 wrote:Neata fetelor azi am facut beta il iau la 1 abia astept si am mai facut pana acum inca 2 teste diferite firme si a iesit mai accentuate. Sa aveti o zi superba la fel si testele sa fie cu ochi?orii.  revin cu rezultat Tinem pumnii sa fie bine!!! |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 10/15/2016 Mesaje: 470
| NIco311985 wrote:Buna dimineata. Test ul meu de diminea?a...  Se vede liniuta si avand in vedere ca esti abia 10dpo, zic ca e ok. Felicitarile dupa Beta, ok? Hai, bafta multa! |
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 7/27/2016 Mesaje: 39
| Multumesc din suflet pentru urari si pentru pareri eu nu am stare nici la munca asa ca am mai facut unu
 |
|

Inregistrat: 1/16/2013 Mesaje: 3201
| roxinthya wrote:Fetelor daca va zic ceva... Vineri l-am convins pe sot sa facem o singura incercare pentru bebe 3. Am avut o efuziune romantic. Peste o zi am vazut ca eram si la ovulatie. Deci sunt ceva sanse? Ce ziceti de asta?
Uuuuu Roxinthya daaa sunt sanse!! Doamne ajuta!
Nico e pozitiv testul, felicitari si sarcina usoara! |
|
Inregistrat: 7/31/2015 Mesaje: 1312
| NIco311985 wrote:Multumesc din suflet pentru urari si pentru pareri eu nu am stare nici la munca asa ca am mai facut unu  E tot mai rosie liniu?a deci e pozitiv. Încearca sa mergi la beta saptamana viitoare. Succes |
|

| Gata si beta 2, 642 de la 250 Va trimit tot prafusorul de burtica sa ajunga si sa se prinda la toata lumea |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| Felicitari proaspetelor gravidute! Sarcini usoare! Eileen , multumesc! Acum la rece , parca nu mai pare totul atat de roz dar vom vedea! |
|
Inregistrat: 6/14/2016 Mesaje: 149
| NIco311985 wrote:Multumesc din suflet pentru urari si pentru pareri eu nu am stare nici la munca asa ca am mai facut unu 
Nico, sigur e bebe! Bucura-te si fuguta la beta!
Crissy, I'm so proud of you!!!!!! |
|

Inregistrat: 11/2/2016 Mesaje: 75
|
Ce ma bucur pentru tine! Sarcina usoara si sanatate multa iti doresc! |
|

Inregistrat: 11/2/2016 Mesaje: 75
| NIco311985 wrote:Multumesc din suflet pentru urari si pentru pareri eu nu am stare nici la munca asa ca am mai facut unu 
Felicitari! Sigur e bebe!! |
|

| floricel17 wrote:Nico, sigur e bebe! Bucura-te si fuguta la beta! Crissy, I'm so proud of you!!!!!! Multumesc draga mea, saptamana viitoare te astept si pe tine cu o veste buna |
|
|