Nivel: Membru
Inregistrat: 7/27/2016 Mesaje: 39
| Abia am ajuns acasa si am mai facut un test .. pare mai intensa liniuta sau mi se pare mie ? subir imagenes gratis |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| maria2013 wrote: E posibil. Si, daca ma uit la semnatura ta, e vremea :) 8 ani, 4 ani
Da e numai bine. Sper insa ca voi aspiricilor sa mi-o luati inainte. |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| NIco311985 wrote:Abia am ajuns acasa si am mai facut un test .. pare mai intensa liniuta sau mi se pare mie ? subir imagenes gratis Eu as spune cu mana pe inima ca este un test pozitiv |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 11/30/2016 Mesaje: 101
| [quote=roxinthya] Eu as spune cu mana pe inima ca este un test pozitiv [/quote ]
Maine ar fi mai accentuata ...se vede si acum asteptam pe cel de dimi |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 12/4/2016 Mesaje: 470
| NIco311985 wrote:Abia am ajuns acasa si am mai facut un test .. pare mai intensa liniuta sau mi se pare mie ? subir imagenes gratis Eu zic la fel ca este un test pozitiv. De cate ori am facut niciodata nu a iesit nici macar asa firava linia a doua. Felicitari!! |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 4/30/2016 Mesaje: 754
| Buna dimineata,fetelor!Va doresc un weekend superb,alaturi de cei dragi!Eu acum sunt in asteptare...testul trebuie sa il fac chiar in ziua de Craciun,daca nu vine rozica....sper sa primesc un cadou....pupici |
|
| Alexis21 wrote:Buna dimineata,fetelor!Va doresc un weekend superb,alaturi de cei dragi!Eu acum sunt in asteptare...testul trebuie sa il fac chiar in ziua de Craciun,daca nu vine rozica....sper sa primesc un cadou....pupici
Buna Alexis,o zi buna si mult succes la testat ar trebui sa am si eu un raspuns pana de Craciun daca e ovulatia este astazi dupa teste mai fac si azi sa vad daca scade a 2 liniuta .Sper sa fie bine |
|
Inregistrat: 12/8/2016 Mesaje: 18
| Neata fetelor azi am facut beta il iau la 1 abia astept si am mai facut pana acum inca 2 teste diferite firme si a iesit mai accentuate. Sa aveti o zi superba la fel si testele sa fie cu ochi?orii. revin cu rezultat |
|
| Diana1489 wrote:Eu zic la fel ca este un test pozitiv. De cate ori am facut niciodata nu a iesit nici macar asa firava linia a doua. Felicitari!!
Nico cum esti ?ai refacut testul asteptam 2 liniute |
|
| Deutza_52 wrote:Neata fetelor azi am facut beta il iau la 1 abia astept si am mai facut pana acum inca 2 teste diferite firme si a iesit mai accentuate. Sa aveti o zi superba la fel si testele sa fie cu ochi?orii. revin cu rezultat
|
|
Inregistrat: 7/27/2016 Mesaje: 39
| Buna dimineata. Test ul meu de diminea?a... |
|
| NIco311985 wrote:Buna dimineata. Test ul meu de diminea?a...
E mai ok ca ieri ...dupa ce am patit eu am tot citit ca la 48 de ore devine mai pronuntata,dar e bine ca intensitatea e mai buna ca ieri.Cred ca poti face beta parerea mea pe luni. |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 8/7/2015 Mesaje: 1588
| Deutza_52 wrote:Neata fetelor azi am facut beta il iau la 1 abia astept si am mai facut pana acum inca 2 teste diferite firme si a iesit mai accentuate. Sa aveti o zi superba la fel si testele sa fie cu ochi?orii. revin cu rezultat Bravo! Sa iasa maaaaaaaare mare beta! Si eu am recoltat azi beta 2, pe la pranz primesc rezultatul |
|
Inregistrat: 7/29/2013 Mesaje: 2806
| roxinuta wrote:Buna Alexis,o zi buna si mult succes la testat ar trebui sa am si eu un raspuns pana de Craciun daca e ovulatia este astazi dupa teste mai fac si azi sa vad daca scade a 2 liniuta .Sper sa fie bine pai daca azi ovulezi, testul nu îl vei face de Craciun, ca il faci degeaba. Faza luteala e de aproximativ doua saptamâni. |
|
Inregistrat: 7/29/2013 Mesaje: 2806
| NIco311985 wrote:Buna dimineata. Test ul meu de diminea?a... Tin pumnii sa iasa foarte bine analiza sângelui! Îmi place liniuta ta! |
|
|