Nivel: Avansat
Inregistrat: 8/7/2015 Mesaje: 1588
| NIco311985 wrote:Multumesc mult .. aici in spania mai greu cu beta eu lucrez de la 9 la 14 apoi am pauza de la 14 la 17 si lucrez iar de la 17 la 20 si cand am eu pauza peste tot este pauza adica inchis nu stiu cum sa fac .. La voi beta se face cu trimitere de la medic parca, nu? Analiza asta e foarte importanta, pe langa faptul ca iti confirma existenta sarcinii daca valoarea se dubleaza e semn ca evolueaza bine bebe. Incearca sa te invoiesti 30 min dimineata desi cred ca si la voi laboratoarele de recoltat lucreaza de la 8.. |
|
Inregistrat: 7/31/2015 Mesaje: 1312
| Par pozitive Ce sensibilitate au? In ce zi esti? Mai fa unul diminea?a cu prima urina |
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 7/27/2016 Mesaje: 39
| Sunt 9 dpo .. scrie ca au sensibilitate 10 .. o sa mai fac unul dimineata sa vedem daca se vede mai bine |
|

Inregistrat: 11/2/2016 Mesaje: 75
| Crissy wrote:Nu-i tarziu sa stii, eu am ovulat in z23.. foliculul tau cam sta sa faca poc asa ca zilele astea baga bebeleala si pune mana si papa rodii sa se mai ingroase putin endometrul  hai repede repede la gravidute
Am inteles, sa traiti! Si apropo: FELICITAAAAAARI!!!!!! :001013: |
|

| maria cum esti? esti prea tacuta si iti simt lipsa pe aici |
|
Inregistrat: 7/31/2015 Mesaje: 1312
| Edith90 wrote:Ce de vesti pe aici! Am fost si eu azi la dr ginecolog si m-a trimis la Centrul de Diabet sa fac testarea pentru rezistenta la insulina, in functie de asta imi va da medicatia potrivita. Azi (z20 a cm) am avut endometrul de 7 mm si un folicul dominant de 2,33 cm. E cam tarziu pentru ovulatie, avand in vedere ca ciclul anterior a venit la 23 zile....dar totusi eu continui sa sper. V-am pupat pe toate! Pai si ce medic e asta de spune ca la asa folicul nu mai ovulezi? Daca nu ai ovulat deja ieri azi e posibil sa se intample. La dimensiunea asta se sparg asa ca baga jar si in doua saptamani sa ne arati doua liniute Incearca si niste rodii sa mai creasca endometrul |
|

Inregistrat: 11/2/2016 Mesaje: 75
| bby88 wrote:Pai si ce medic e asta de spune ca la asa folicul nu mai ovulezi? Daca nu ai ovulat deja ieri azi e posibil sa se intample. La dimensiunea asta se sparg asa ca baga jar si in doua saptamani sa ne arati doua liniute  Incearca si niste rodii sa mai creasca endometrul
Nu a zis ca nu ovulez, doar eu ma intrebam daca nu e cumva prea tarziu :) Am inteles, fac comanda la rodii sa aduca sotul cand ajunge acasa. Multumesc de sfaturi! |
|

Inregistrat: 3/24/2016 Mesaje: 1852
| DianaM wrote:Buna dimineata fetelor! V-am urmarit in fiecare zi si am trait alaturi de voi si bucurie dar si emotie si intristare..Tocmai din motivul asta m-am hotarat sa va impartasesc o parte nu tocmai frumoasa din viata mea. Fix acum 5 ani pe vremea asta divortam de sotul meu cu care eram impreuna de 7 ani, ne casatorisem de 1 an, ne cumparasem un apartament in Bucuresti si o masina ( ce puteai sa mai speri de la viata la 25 ani??). Cand au inceput discutiile legate de bebe el s-a speriat, ne-am indepartat putin si el a decis ca e momentul sa ma insele cu o colega de serviciu mai tanara decat mine, avea 22 ani  . L-am parasit fara sa stau prea mult pe ganduri, am renuntat la tot si m-am intors la parintii mei pentru o perioada sa imi revin. .Nu stiu, se spune ca fiecare om are o menire pe lume asta, eu am simtit din totdeauna ca menirea mea este sa dau toate dragostea mea unui copilas.... Sper ca nu v-am plictisit prea tare cu povestea mea dar simt ca pot avea incredere in voi si va pot povesti orice fara sa fiu judecata sau criticata. Sa avem cu toate sarbatori linistite si sa privim spre viitor cu speranta. Cine stie poate ni se vor indeplini dorintele si vom fi fericite asa cum meritam. PS: aseara am visat ca imi iesise testul pozitiv si fugem de nebuna prin oras sa gasesc un cabinet sa imi fac beta si eram toate inchise  ...panica panica...noroc ca a sunat ceasul si m-am trezit!! Va pup cu drag si sunt alaturi de voi!
Doamne ce viata grea ai mai avut si tu pana acum. Hai ca uite usor usor lucrurile revin pe fagasul normal si totul va fi bine! Iti tin pumnii sa reusesti! |
|

Inregistrat: 3/24/2016 Mesaje: 1852
| Victory wrote:Ufff negativ !!!!!
imi pare rauuuu! |
|

Inregistrat: 7/29/2013 Mesaje: 2806
| Crissy, ca de obicei, esti o draguta! Eu declar iar ziua 1 azi. Luna trecuta, dupa test negativ, am avut doua teste cu liniute sterse. Pâna sa ajung la beta, a ajuns cine nu trebuia la mine... În februarie începem iar investigatiile si stabilim ce avem de facut. Pâna atunci, tot tacuta voi fi, ca deh... nu prea am ce zice... |
|

Inregistrat: 11/4/2016 Mesaje: 1018
| Crissy wrote:Multa bafta luna asta, sigur o sa ajute si relaxarea de sarbatori
Multumesc!!!! Sa speram ca o sa fie bine |
|

| maria2013 wrote: Crissy, ca de obicei, esti o draguta! Eu declar iar ziua 1 azi. Luna trecuta, dupa test negativ, am avut doua teste cu liniute sterse. Pâna sa ajung la beta, a ajuns cine nu trebuia la mine... În februarie începem iar investigatiile si stabilim ce avem de facut. Pâna atunci, tot tacuta voi fi, ca deh... nu prea am ce zice...
Ufff sper sa nu ajungi in februarie la dr decat ca sa-ti vezi bobita sunt sigura ca o sa se prinda bine de data asta si o sa ajunga la termen |
|

Inregistrat: 7/29/2013 Mesaje: 2806
| Ar fi minunat! Sper sa ai gura ( tastatura, ma rog) aurita! |
|

Inregistrat: 12/5/2016 Mesaje: 1452
| Rubynne wrote:Doamne ce viata grea ai mai avut si tu pana acum. Hai ca uite usor usor lucrurile revin pe fagasul normal si totul va fi bine! Iti tin pumnii sa reusesti! Mersi mult! Sa dea D-zeu sa fim bine toate si sa ne vedem gravidute si implinite |
|

| maria2013 wrote:Ar fi minunat! Sper sa ai gura ( tastatura, ma rog) aurita! Ti-am pus o vorba buna la glob dupa ce l-am lustruit cu praf de burtica mica mica |
|
|