Nivel: Avansat
Inregistrat: 12/5/2016 Mesaje: 1452
| Alexis21 wrote: Bine ai venit la noi,iti urez sa nu stai prea mult si sa te muti la gravidute!Nu am retinut din postarea ta daca ai facut vreun fel de analize pana acum?
Am facut analizele normale, o ecografie generala ( ca aveam o problema la rinichi, dar am rezolvat-o intre timp), control gineco+eco transvaginala. Medicul mi-a zis ca totul este ok si sa ii dau bataie . |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 4/30/2016 Mesaje: 754
| DianaM wrote:Am facut analizele normale, o ecografie generala ( ca aveam o problema la rinichi, dar am rezolvat-o intre timp), control gineco+eco transvaginala. Medicul mi-a zis ca totul este ok si sa ii dau bataie  . Analize normale ce inseamna?Ai facut si la secretie?toxoplasma, clamydia si mai e ceva....le-ai facut?Sotul a facut o spermograma?Nu te baza pe faptul ca mai are un copil...situatia se poate schimba mult in 6 ani...De asemenea,daca rozica nu e reglata trebuie sa vezi ce-i cu ovulatia...sa mergi la monitorizari si sa faci eventual si teste de ovulatie o data la doua zile la inceput si cand linia se intensifica ,in fiecare zi. Zici ca ai avut o sarcina oprita din e evolutie.E posibil sa ai trompele infundate....sunt multe lucruri...dar daca medicul tau a considerat ca esti ok si ca nu trebuie sa faci altceva decat bebeleala probabil ca stie mai bine.Eu insa cred ca trebuie sa mergi un pic mai departe cu analizele.Fetele mai pricepute de aici sa ma contrazica daca trebuie!Nu ma supar! |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 10/15/2016 Mesaje: 470
| Alexis21 wrote: Poate este invalid....la viola o sa iasa sigur daca esti cu bebe lade purtator!!!Mai stai un pic si il poti face ca e un test foarte sensibil si nu e musai sa il faci cu prima urina! Ce dpo esti? 14-15 dpo |
|

Inregistrat: 8/7/2015 Mesaje: 1588
| DianaM wrote:Am facut analizele normale, o ecografie generala ( ca aveam o problema la rinichi, dar am rezolvat-o intre timp), control gineco+eco transvaginala. Medicul mi-a zis ca totul este ok si sa ii dau bataie  . Imi pare rau ca n-ai avut o viata prea usoara dar acum ti-ai gasit linistea si o sa vina si bebe curand, incearca sa nu te stresezi prea mult momentan.. acorda-ti un timp de X luni de incercari si daca nu se prinde incearca sa investighezi mai mult |
|

| Alexis21 wrote: Analize normale ce inseamna?Ai facut si la secretie?toxoplasma, clamydia si mai e ceva....le-ai facut?Sotul a facut o spermograma?Nu te baza pe faptul ca mai are un copil...situatia se poate schimba mult in 6 ani...De asemenea,daca rozica nu e reglata trebuie sa vezi ce-i cu ovulatia...sa mergi la monitorizari si sa faci eventual si teste de ovulatie o data la doua zile la inceput si cand linia se intensifica ,in fiecare zi. Zici ca ai avut o sarcina oprita din e evolutie.E posibil sa ai trompele infundate....sunt multe lucruri...dar daca medicul tau a considerat ca esti ok si ca nu trebuie sa faci altceva decat bebeleala probabil ca stie mai bine.Eu insa cred ca trebuie sa mergi un pic mai departe cu analizele.Fetele mai pricepute de aici sa ma contrazica daca trebuie!Nu ma supar!
Am facut doar papanicolau momentan. Am zis ca nu e cazul momentan sa fac si alte analize pentru ca asta ar fi a treia luna in care incercam..Eu am luat si anticonceptionale o perioada destul de lunga. Le-am oprit prin aprilie si pana in septembrie ne-am protejat. Am zis sa astept macar pana in primavara sa incep analizele amanuntite daca nu vine bebe pana atunci. Testele de ovulatie am inceput sa le fac abia de luna asta. |
|

| Crissy wrote:Imi pare rau ca n-ai avut o viata prea usoara dar acum ti-ai gasit linistea si o sa vina si bebe curand, incearca sa nu te stresezi prea mult momentan.. acorda-ti un timp de X luni de incercari si daca nu se prinde incearca sa investighezi mai mult
Mi-am propus macar 6 luni sa stau fara sa fac alte investigatii, plus ca sotul meu este foarte fericit ca de cand nu mai iau pastile am si eu chef de bebelit |
|

| Ufff negativ !!!!! Victory attached the following image(s):

|
|

| DianaM wrote:Mi-am propus macar 6 luni sa stau fara sa fac alte investigatii, plus ca sotul meu este foarte fericit ca de cand nu mai iau pastile am si eu chef de bebelit 6 luni e un timp rezonabil pana atunci ti se regleaza sigur si menstruatia dupa anticonceptionale.. Eu am 2 prietene fara probleme si una a ramas dupa 10 luni de incercari si alta dupa 4 deci pastreaza-ti optimismul ca o sa se intample si la tine minunea curand! |
|

| Victory wrote:Ufff negativ !!!!! imi pare rau |
|

| Victory wrote:Ufff negativ !!!!! imi pare rau....poate ai ovulat tarziu? |
|
 Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 8/29/2016 Mesaje: 102
| Victory wrote:Ufff negativ !!!!!
Imi pare rau Si la mine e la fel.. |
|

| Alexis21 wrote:imi pare rau....poate ai ovulat tarziu? Nu cred, aveam foliculi de 17mm in z10, deci cat de tarziu sa fi fost? Asta e! Sunt foarte dezamagita, dar ce sa fac??? Mergem inainte, greu, dar ce i usor in viata? |
|

| Marga22 wrote:Imi pare rau  Si la mine e la fel.. Uff Marga, ai facut test si tu? Imi pare rau !! Merci tuturor pt sustinere, mi e tare greu ca sunt singura acasa si foarte trista. Sotul e plecat, abia astepta sa se intoarca pe 20 sa gaseasca test pozitiv...Va fi mare dezamagire!!! Si totusi nu inteleg de ce ma simt insarcinata??!! Cred ca o iau razna !!! |
|

| Victory wrote: Uff Marga, ai facut test si tu? Imi pare rau !! Merci tuturor pt sustinere, mi e tare greu ca sunt singura acasa si foarte trista. Sotul e plecat, abia astepta sa se intoarca pe 20 sa gaseasca test pozitiv...Va fi mare dezamagire! !! Nu trebuie sa va impotmoliti!Cu siguranta vine si randul tau!!! |
|

Inregistrat: 11/14/2016 Mesaje: 1525
| Victory wrote: Nu cred, aveam foliculi de 17mm in z10, deci cat de tarziu sa fi fost? Asta e! Sunt foarte dezamagita, dar ce sa fac??? Mergem inainte, greu, dar ce i usor in viata? Acum in ce zi a cm esti? Da semne ca vine? |
|
|