Clubul aspirantelor - 55
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Bella1989
Scris: Thursday, December 15, 2016 3:50 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 9/11/2016
Rubynne wrote:

Bella am ramas cracanata de-a dreptul...imi pare rau ca spun asta dar o asemenea greseala de comunicare e de neconceput!
Imi pare rau ca ai trecut prin asta...si ca singura ta sansa e acum fiv-ul dar iti doresc din suflet sa se prinda si sa scapi! DistanceKiss

Eu nu m-am suparat pe ei pentru asta. Aveam lucruri mai importante la care sa ma gândesc. Mereu ma întind mult la scris... deci, acolo sunt doua asistente românce care se ocupa de pacien?ii romani. Imediat dupa opera?ie una dintre ele mi-a spus ca mi-au scos trompele. Eu am început sa plâng, mai eram si pu?in droghi de la anestezie si atunci mi-a spus ca nu ?tie sigur,sa mai a?tept pu?in. Apoi am vb cu cealalta asistenta pentru ca doctorul a operat toata ziua si nu a avut timp. Ea mi-a spus ce v-am spus eu prima oara... nu ?tiu ce s-a intamplat, cum a putut încurca informa?ia in a?a fel, nici nu ma intereseaza sincer pentru ca imi fac rau singura când ma gândesc prea mult la momentele alea... când am vb cu doctorul era si una dintre ele de fata si când mi-a zis doctorul ca mi a scos ambele trompe, ea a fost mai mirata si revoltata decât mine. Dar eu vroiam doar sa aflu ce am de facut pe viitor. Daca ma cert sau arunc cu noroi nu rezolv nimic. Vreau doar sa raman gravida. Probabil vazuta din afara experien?a mea pare mai ciudata si mai neplacuta decât am sim?it-o eu. Eram con?tienta ca trebuie sa am o problema si ca oricum rezultatul nu poate fi unul care sa imi placa orice ar fi gasit acolo pentru ca ?tiam, simteam ca sigur am o problema. Am vrut un raspuns si l-am primit.

Si acum, tu cum mai e?ti? ?tii ca eu a?tept un miracol de Craciun de la tine! Te pupcomputerlove
Bella1989
Scris: Thursday, December 15, 2016 3:53 PM
Nivel

Mire wrote:

E bine ca ai sanse maxime la Fiv.Nepoata unei prietene la fel s-a operat, avea trompele infundate, apoi le-a scos ..si a ramas imediat la fiv graviduta cu gemeni.Iti tinem pumnii si la anu vii cu vestea mult asteptata,ai sa vezi!Tot raul spre bine!!hearts

Doamne ajuta sa fie si cazul meu! Mul?umesc!coeur coeur coeur
Bella1989
Scris: Thursday, December 15, 2016 3:56 PM
Nivel

bby88 wrote:

Cu siguranta ai facut foarte bine ca ai semnat. Bravoo Cat despre mine sper sa ai gura aurita dar sansele sunt extrem de mici. Mie mi-a lasat trompele dar sunt nefunctionale asa ce va fi probabil ca si cum nici nu le amLol Cum te simti dupa operatie? Esti ok?

Ma simt bine... sincer, m-au durut mai mult oasele decât burta. :) Am o problema cu balonarea însa, sper sa treaca mai repede. Si cu foamea mai am probleme ca as mânca de toate dar nu am voie. ras
Rubynne
Scris: Thursday, December 15, 2016 4:01 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/24/2016
Bella1989 wrote:

Eu nu m-am suparat pe ei pentru asta. Aveam lucruri mai importante la care sa ma gândesc. Mereu ma întind mult la scris... deci, acolo sunt doua asistente românce care se ocupa de pacien?ii romani. Imediat dupa opera?ie una dintre ele mi-a spus ca mi-au scos trompele. Eu am început sa plâng, mai eram si pu?in droghi de la anestezie si atunci mi-a spus ca nu ?tie sigur,sa mai a?tept pu?in. Apoi am vb cu cealalta asistenta pentru ca doctorul a operat toata ziua si nu a avut timp. Ea mi-a spus ce v-am spus eu prima oara... nu ?tiu ce s-a intamplat, cum a putut încurca informa?ia in a?a fel, nici nu ma intereseaza sincer pentru ca imi fac rau singura când ma gândesc prea mult la momentele alea... când am vb cu doctorul era si una dintre ele de fata si când mi-a zis doctorul ca mi a scos ambele trompe, ea a fost mai mirata si revoltata decât mine. Dar eu vroiam doar sa aflu ce am de facut pe viitor. Daca ma cert sau arunc cu noroi nu rezolv nimic. Vreau doar sa raman gravida. Probabil vazuta din afara experien?a mea pare mai ciudata si mai neplacuta decât am sim?it-o eu. Eram con?tienta ca trebuie sa am o problema si ca oricum rezultatul nu poate fi unul care sa imi placa orice ar fi gasit acolo pentru ca ?tiam, simteam ca sigur am o problema. Am vrut un raspuns si l-am primit.

Si acum, tu cum mai e?ti? ?tii ca eu a?tept un miracol de Craciun de la tine! Te pupcomputerlove

Pff...pe mine m-a socat povestea ta...si imi pare asa rau...dar sunt constienta ca pana la urma tot raul asta a fost spre binele tau! Si bine ca acum ai aflat si stii ce ai de facut. Doamne ajuta sa reusesti cu FIV-ul! Cheek Kiss

Eu sunt fff obosita, nush ce-am avut in ultimele sapt dar ma simt epuizata mi-e sa nu am ceva...o sa ma investighez incepand cu ianuarie, o sa fac analizele uzuale si sper sa nu fie nimic. De ovulat cred ca am ovulat luni...dar sotul mi-a plecat luni cu noaptea in cap in delegatie...asa ca luna asta e ratata pt mine din pacate.
Din ianuarie vad ce fac si cum ma invart sa schimb iar medicul, sa slabesc...sa sa sa...ca m-am cam saturat de mine pale
bby88
Scris: Thursday, December 15, 2016 4:11 PM
Nivel

Inregistrat: 7/31/2015
Bella1989 wrote:

Ma simt bine... sincer, m-au durut mai mult oasele decât burta. :) Am o problema cu balonarea însa, sper sa treaca mai repede. Si cu foamea mai am probleme ca as mânca de toate dar nu am voie. ras

Eu am scapat de balonare abia dupa 7-10 zile.. Iar cu foamea la mine a fost grav ca nici inainte de operatie nu mancasem vreo 5 zile si eram terminata. ti-au dat carbune pentru balonare oricum cred asa ca o sa fii ok. Important e ca nu ai dureri
carlita
Scris: Thursday, December 15, 2016 4:59 PM
Nivel

Inregistrat: 2/9/2016
Ruby, bby, multumesc de raspunsuri! Poate o sa merg si in z14 la monitorizare. Acum cel mai tare m-a interesat sa vad daca nu am vreun fibrom sau polip. Sincer, m-a cam expediat rapid ... Oricum, luna asta nu vreau sa ma stresez; ma simt si eu obosita ... nici temp nu mi-am luat-o azi dimineata; o sa vad din ianuarie pe unde o mai iau Buddy1
Bella, sunt fara cuvinte ... sper ca macar cu fiv sa reusesti din prima! DistanceKiss
Bella1989
Scris: Thursday, December 15, 2016 5:04 PM
Nivel

bby88 wrote:

Eu am scapat de balonare abia dupa 7-10 zile.. Iar cu foamea la mine a fost grav ca nici inainte de operatie nu mancasem vreo 5 zile si eram terminata. ti-au dat carbune pentru balonare oricum cred asa ca o sa fii ok. Important e ca nu ai dureri

Nu mi-au dat carbune. :( doctorul de acolo a zis ca daca pana azi nu ma desumflu, sa merg la control la dr de aici... Dar nu am avut chef mai ales ca azi a lucrat dr doar pana la 1... Sotul mi-a zis ca daca maine tot asa sunt nu ma mai lasa,mergem la dr. Dar daca tu spui ca ai fost balonata atata timp, ma mai linistesc si eu, inseamna ca e normal...
bby88
Scris: Thursday, December 15, 2016 5:04 PM
Nivel

carlita wrote:
Ruby, bby, multumesc de raspunsuri! Poate o sa merg si in z14 la monitorizare. Acum cel mai tare m-a interesat sa vad daca nu am vreun fibrom sau polip. Sincer, m-a cam expediat rapid ... Oricum, luna asta nu vreau sa ma stresez; ma simt si eu obosita ... nici temp nu mi-am luat-o azi dimineata; o sa vad din ianuarie pe unde o mai iau Buddy1
Bella, sunt fara cuvinte ... sper ca macar cu fiv sa reusesti din prima! DistanceKiss

Pai tocmai luna asta as fi luat-o mai degraba sa vad daca se inseala mediculras macar pana se confirma ovulatia sa o iei daca nu mai ajungi la medic. App. Daca chiar nu aveai foliculi endometrul e cam grosut credDistanceKiss
bby88
Scris: Thursday, December 15, 2016 5:06 PM
Nivel

Bella1989 wrote:

Nu mi-au dat carbune. :( doctorul de acolo a zis ca daca pana azi nu ma desumflu, sa merg la control la dr de aici... Dar nu am avut chef mai ales ca azi a lucrat dr doar pana la 1... Sotul mi-a zis ca daca maine tot asa sunt nu ma mai lasa,mergem la dr. Dar daca tu spui ca ai fost balonata atata timp, ma mai linistesc si eu, inseamna ca e normal...

Cred ca si mai mult de atat am fost balonata dar abia dupa o saptamana am inceput sa ma dezumflu. Eu am luat 5 zile carbune de doua ori pe zi.
Bella1989
Scris: Thursday, December 15, 2016 5:22 PM
Nivel

Rubynne wrote:

Pff...pe mine m-a socat povestea ta...si imi pare asa rau...dar sunt constienta ca pana la urma tot raul asta a fost spre binele tau! Si bine ca acum ai aflat si stii ce ai de facut. Doamne ajuta sa reusesti cu FIV-ul! Cheek Kiss

Eu sunt fff obosita, nush ce-am avut in ultimele sapt dar ma simt epuizata mi-e sa nu am ceva...o sa ma investighez incepand cu ianuarie, o sa fac analizele uzuale si sper sa nu fie nimic. De ovulat cred ca am ovulat luni...dar sotul mi-a plecat luni cu noaptea in cap in delegatie...asa ca luna asta e ratata pt mine din pacate.
Din ianuarie vad ce fac si cum ma invart sa schimb iar medicul, sa slabesc...sa sa sa...ca m-am cam saturat de mine pale

Hei! De ce vorbe?ti a?a? Nu te demoraliza!
E posibil ca oboseala sa fie si de la dieta, nu te gândi la rau. Oricum e bine sa î?i faci analizele uzuale.
Si eu cred ca nu e pierduta luna asta. Au mai fost fete care nu au putut bebeli in ziua ovula?iei sau dupa si tot au ramas gravide. Important e sa fi bebelit înainte. Eu tot sper sa ne dai o veste buna! Si sus cu moralul!Cheek Kiss
floricel17
Scris: Thursday, December 15, 2016 6:50 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 6/14/2016
Dragelor, ma intristez cand va citesc si bineinteles ca ma gandesc si eu la ce-i mai rau in cazul meu. Am fost socata de vestile aduse de Bella, chiar m-a impresionat tare... si m-am trezit spunandu-i sotului ca mai mult ca sigur aceeasi chestie mi se va intampla si mie si ca eu caut medic pt laparo si FIV, care o sa ne coste o caruta de bani samd. Si s-a uitat iubitul meu ft stramb la mine, intrbandu-ma de ce pun tot ce-i mai rau in fata cand eu nici macar nu am fost la vreun medic si incercam doar de 6 luni. And he's right. Dar ma simt coplesita, demoralizata, la un pas de depresie. Tre sa-mi revin cumva, dublez doza de Magbe B6 :)))alcool
Feli85
Scris: Thursday, December 15, 2016 6:57 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 12/7/2016
Crissy wrote:
fetelor a iesit betaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 250!!!!!!!!!!! coeur coeur coeur coeur coeur

Felicitari Crissy!!! Ma bucur enorm de mult!!!!majoreta Ai grija de tine si odihneste-te cat mai multCheek Kiss
bby88
Scris: Thursday, December 15, 2016 7:05 PM
Nivel

floricel17 wrote:
Dragelor, ma intristez cand va citesc si bineinteles ca ma gandesc si eu la ce-i mai rau in cazul meu. Am fost socata de vestile aduse de Bella, chiar m-a impresionat tare... si m-am trezit spunandu-i sotului ca mai mult ca sigur aceeasi chestie mi se va intampla si mie si ca eu caut medic pt laparo si FIV, care o sa ne coste o caruta de bani samd. Si s-a uitat iubitul meu ft stramb la mine, intrbandu-ma de ce pun tot ce-i mai rau in fata cand eu nici macar nu am fost la vreun medic si incercam doar de 6 luni. And he's right. Dar ma simt coplesita, demoralizata, la un pas de depresie. Tre sa-mi revin cumva, dublez doza de Magbe B6 :)))alcool

Floricel clar iti trebuie mai mult magne si ceva relaxare. E prea curand sa te gânde?ti arat de departe mai ales ca sunteti la inceput. Mai ai cale lunga pana la laparo, fiv si din astea si cel mai probabil nu vei apuca sa le faci. Capul sus! Fii puternica si încearca macar putin sa te detasezicomputerlove
Feli85
Scris: Thursday, December 15, 2016 7:07 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 12/7/2016
Bella Imi pare nespus de rau pentru ce ai patit...
Trebuie sa gandesti pozitiv si sa iei doar partea buna a lucrurilor; asa nu te va incurca trompa aceea la FIV!Cheek Kiss

Ca si tine si eu la sf lui Ianuarie voi aveam ET-ul Love Doamne ajuta sa reusim!!!

roxinuta
Scris: Thursday, December 15, 2016 7:29 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 11/30/2016
FELICITARI CRisscoeur coeur topai newclap

Nu am mai intrat cum santeti ?dupa cm oprit ieri inceput teste de ovulatie barza sper sa fie ok .prima z 2 liniute ma ajutati ?

roxinuta attached the following image(s):
1481820832837.jpg

Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.