Clubul aspirantelor - 55
Subiectul anterior · Subiectul urmator
FloreC
Scris: Tuesday, November 29, 2016 3:49 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 8/6/2016
Lili Eu wrote:
Noi am fost azi la dr de fam si am mai pus pe noi 3 kg...in total am pus 10 kg...Lol suntem un ursulet in devenire...hohot sa va pun o poza cu burtica. voi ce parere aveti e jos burtica mea?...computerlove
computerlove newclap coeur
Lili Eu
Scris: Tuesday, November 29, 2016 3:49 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/23/2015
Rubynne wrote:

Deci piciul creste usurel...ursulet Lol !

Mie nu mi se pare deloc jos...acum depinde si de constitutia ta...

Sa fie sanatos si sa stea cumintele acolo pana la termen. Cand ai dpn-ul?
cred ca sa mai cocotat sus ursuletul ptru ca am stat mai mult in pat zilele astea si il simt si eu ca misca in partea de sus a buricului fata de cum il simteam saptamana trecuta doar jos de buric si in dreptul buricului....miercurea trecuta cand am fost la Dr Gine ma speriase ca e jos si chear era jos..!computerlove
Inawar
Scris: Tuesday, November 29, 2016 3:50 PM
Nivel

Inregistrat: 11/14/2016
Lili Eu wrote:
Noi am fost azi la dr de fam si am mai pus pe noi 3 kg...in total am pus 10 kg...Lol suntem un ursulet in devenire...hohot sa va pun o poza cu burtica. voi ce parere aveti e jos burtica mea?...computerlove

Nu ma pricep dar cred ca esti in grafic! cam asa arata o burtica de gravida Lol
Lili Eu
Scris: Tuesday, November 29, 2016 3:51 PM
Nivel

Inregistrat: 3/23/2015
FloreC wrote:
computerlove newclap coeur
iloveyou computerlove
alina_ele
Scris: Tuesday, November 29, 2016 4:11 PM
Nivel

Inregistrat: 10/19/2016
Buna fetelor,

Revin cu vesti, mi-au venit rezultatele de la analize facute in z4(luni).
Sunt putin ingrijorata. Va pun doar cele care sunt mai importante si nu sunt in limite.
Saturatia transferinei 15 (16-45)
Viteza de sedimentare 41(0-11)
Vitamina D 46(<30 deficienta,
<50 insuficienta)
AMH 0,8(<0,1 infertilitate, <1,3 fertilitate diminuata)
Prolactina 38,1 (4,8-23,3) a scazut de la 46,2
Testosteron 0,42(0,06-0,82)
LH 5,1(2,4-12,6)
FSH 5,4(3,5-12,5)
Estradiol 63(12,4-233)
Progesteron 0,4(<0,9)
DHEA sulfate 415 (35-430)
TEBG(=SHBG) 66,3 (26,1-110)

Mi-am mai iesit si anemie..oare de la asta sa fie viteza sangelui mare?
AMH este cam mic insa raportul LH/FSH este 1:1. Ce inseamna? Ma ajutati va rog cu o interpretare sau un sfat?
Se pare ca nu am prolactinom ci prolactina este pe baza de stres.
Merci pupici
Alexis21
Scris: Tuesday, November 29, 2016 4:30 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 4/30/2016
Fetelor,intrebare!
Daca menstra mea aproape nu mai e,adica ,ramane un pic pe hartie si cam atat,pot sa incep ovulele?
bby88
Scris: Tuesday, November 29, 2016 4:49 PM
Nivel

Inregistrat: 7/31/2015
Alexis21 wrote:
Fetelor,intrebare!
Daca menstra mea aproape nu mai e,adica ,ramane un pic pe hartie si cam atat,pot sa incep ovulele?

Da, poti. Succesras
Alexis21
Scris: Tuesday, November 29, 2016 4:53 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 4/30/2016
bby88 wrote:

Da, poti. Succesras

Sa fie!Doamne ajuta!
bby88
Scris: Tuesday, November 29, 2016 5:18 PM
Nivel

alina_ele wrote:
Buna fetelor,

Revin cu vesti, mi-au venit rezultatele de la analize facute in z4(luni).
Sunt putin ingrijorata. Va pun doar cele care sunt mai importante si nu sunt in limite.
Saturatia transferinei 15 (16-45)
Viteza de sedimentare 41(0-11)
Vitamina D 46(<30 deficienta,
<50 insuficienta)
AMH 0,8(<0,1 infertilitate, <1,3 fertilitate diminuata)
Prolactina 38,1 (4,8-23,3) a scazut de la 46,2
Testosteron 0,42(0,06-0,82)
LH 5,1(2,4-12,6)
FSH 5,4(3,5-12,5)
Estradiol 63(12,4-233)
Progesteron 0,4(<0,9)
DHEA sulfate 415 (35-430)
TEBG(=SHBG) 66,3 (26,1-110)

Mi-am mai iesit si anemie..oare de la asta sa fie viteza sangelui mare?
AMH este cam mic insa raportul LH/FSH este 1:1. Ce inseamna? Ma ajutati va rog cu o interpretare sau un sfat?
Se pare ca nu am prolactinom ci prolactina este pe baza de stres.
Merci pupici

Nu stiu ce inseamna primele doua. Prolactina nu cred ca e atat de mare incat sa puna probleme. ai facut monitorizari sa vezi daca ovulezi? AMH-ul este micut in schimb pentru varsta ta si iti recomand sa il repeti sa nu fie vreo eroare. De regula cand scade AMH-ul creste FSH iar in cazul tau FSH e foarte bun. Vad ca ai insuficienta de vitamina D si asta influenteaza rezultatul AMH-ului asa ca dupa o cura de vit D sigur va iesi mai mare. Sa ne tii la curent cu ce spune mediculDistanceKiss
LAURA0202
Scris: Tuesday, November 29, 2016 5:25 PM
Nivel

Inregistrat: 10/1/2016
Inawar wrote:
Adica in Tm ar fi 37 euro

atunci, imi convine sa o fac in tm, o sa vb cu dr sa vedem daca le pot face si la clinica unde este el, cu toate ca el, cica nu ar face AMH ul pt varsta, numai peste 35 de ani dar eu pt linistea mea, o sa o fac. inloc sa dau aici 70 euro, o voi face in tm, cu 40 euro aproximativ.
va trebui sa caut pe unde anume. aproape de calea sagului,140 - acolo unde vom sta. are cineva vreo idee?
Multumesc
o zi cat mai placuta va doresc tuturor
Gossip
LAURA0202
Scris: Tuesday, November 29, 2016 5:55 PM
Nivel

Inregistrat: 10/1/2016
LAURA0202 wrote:

atunci, imi convine sa o fac in tm, o sa vb cu dr sa vedem daca le pot face si la clinica unde este el, cu toate ca el, cica nu ar face AMH ul pt varsta, numai peste 35 de ani dar eu pt linistea mea, o sa o fac. inloc sa dau aici 70 euro, o voi face in tm, cu 40 euro aproximativ.
va trebui sa caut pe unde anume. aproape de calea sagului,140 - acolo unde vom sta. are cineva vreo idee?
Multumesc
Gossip

Inawar poate ca ar avea vreo idee, ca tm e foarte mare si banuiesc ca sunt multe spitale,clinici,laboratoare unde pot face AMH ul asta.
Multumesc
Crissy
Scris: Tuesday, November 29, 2016 6:07 PM
Nivel

Inregistrat: 8/7/2015
LAURA0202 wrote:

Multumesc
Gossip

https://bioclinica.ro/locatii/timis/punct-de-recoltare-calea-sagului-timisoara
alina_ele
Scris: Tuesday, November 29, 2016 6:21 PM
Nivel

Inregistrat: 10/19/2016
bby88 wrote:

Nu stiu ce inseamna primele doua. Prolactina nu cred ca e atat de mare incat sa puna probleme. ai facut monitorizari sa vezi daca ovulezi? AMH-ul este micut in schimb pentru varsta ta si iti recomand sa il repeti sa nu fie vreo eroare. De regula cand scade AMH-ul creste FSH iar in cazul tau FSH e foarte bun. Vad ca ai insuficienta de vitamina D si asta influenteaza rezultatul AMH-ului asa ca dupa o cura de vit D sigur va iesi mai mare. Sa ne tii la curent cu ce spune mediculDistanceKiss

Pe 05 decembrie am programare la ginecolog si in sfarsit am reusit sa imi fac programare la un medic specializat in infertilitate.
Din pacate nu cred ca este o greseala rezultatul la AMH aici exista un singur laborator in toata tara si sunt f atenti, adica isi asuma raspunderea pentru orice greseala.
Eu o sa intreb ca nu am nimic de pierdut. Credeti ca daca o sa i-au vitamina D o sa mai creasca valoare AMH-ului?
Am fost o singura data la ecografie mi-a zis doar ca ovulez pe dreapta si ca nu vede nicio problema. Luna trecuta testele de ovulatie au iesit pozitive, iar analiza de progesteron in ziua 23 a iesit f buna si in limite, deci inseamna ca am ovulat. Prolactina am avut-o in aug 24, in oct 46 si acum in nov 38, fara sa i-au medicamente. Cred ca a fost doar pe baza de stres.
Am inceput sa imi masor si temperatura si o sa fac si teste de ovulatie luna asta.
M-am cam speriat cu AMH-ul asta..
HOPE
Scris: Tuesday, November 29, 2016 6:34 PM
Nivel

Inregistrat: 9/27/2014

Lorena, te-am intrebat si in cealalta casuta, te intreb si aici :)...cum esti? Ai fost la cluj?
bby88
Scris: Tuesday, November 29, 2016 6:37 PM
Nivel

alina_ele wrote:

Pe 05 decembrie am programare la ginecolog si in sfarsit am reusit sa imi fac programare la un medic specializat in infertilitate.
Din pacate nu cred ca este o greseala rezultatul la AMH aici exista un singur laborator in toata tara si sunt f atenti, adica isi asuma raspunderea pentru orice greseala.
Eu o sa intreb ca nu am nimic de pierdut. Credeti ca daca o sa i-au vitamina D o sa mai creasca valoare AMH-ului?
Am fost o singura data la ecografie mi-a zis doar ca ovulez pe dreapta si ca nu vede nicio problema. Luna trecuta testele de ovulatie au iesit pozitive, iar analiza de progesteron in ziua 23 a iesit f buna si in limite, deci inseamna ca am ovulat. Prolactina am avut-o in aug 24, in oct 46 si acum in nov 38, fara sa i-au medicamente. Cred ca a fost doar pe baza de stres.
Am inceput sa imi masor si temperatura si o sa fac si teste de ovulatie luna asta.
M-am cam speriat cu AMH-ul asta..

Nu o sa creasca daca iei vit d ci o sa iti iasa adevarata valoare. Insuficienta da valori amh mai mici de cat cele reale. Mult noroc cu medicul. Sper sa te ajute. O sa ?tie el ce are de facut si cu monitorizarile pt ca testele de ovulatie sau o singura ecografie facuta inainte de perioada in care ar trebui sa ovulezi nu confirma ovulatia.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.