Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/24/2016 Mesaje: 1852
| Bella1989 wrote:Fetelor, va multumesc tuturor pentru incurajari! Intre timp s-au schimbat lucrurile... Ieri a fost o greseala de comunicare intre cei de la clinica. Astazi am vorbit cu doctorul care m-a operat. Mi-a scos ambele trompe. Pe stanga era hidrosalpinx, pe dreapta nu inca. Dar a spus ca daca imi lasa trompa dreapta oricum nu aveam nicio sansa sa raman pe cale naturala, ba chiar era foarte probabil sa fac hidrosalpinx si la aia si sa nu raman gravida nici la fiv. Mi-a venit sa plang dar nu puteam pentru ca ma durea burta. Iar vestea buna e ca nu mi-au taiat uterul, nu am nevoie de timp de recuperare asa ca din ianuarie-februarie pot sa incerc fiv. Mi-a explicat cum a scos fibromul fara sa atace uterul insa eram socata de vesti si nu am fost prea atenta. A spus ca dupa parerea lui am sanse mari la fiv. Miercuri merg la dr Vythoulkas sa imi scoata firele si voi vorbi mai multe despre fiv cu el... Ironia este ca inainte sa plec in Grecia i-am spus sotului ca as prefera sa am trompele praf decat endometrioza. Nu stiu ce a fost in capul meu dar am avut gura aurita. Insa desi am spus lucrul asta, chiar nu ne asteptam...dupa doua testari tubare cu rezultat bun... In fine, iar m-am intins mult. Nu am vrut sa va scriu asta azi pentru ca a fost o zi minunata aici pe forum dar ma simteam aiurea sa nu va multumesc pentru incurajari. Va trebui sa schimb si semnatura. Se pare ca nu am ovare polichistice.  vedeti? Mai am si vesti bune... Bella am ramas cracanata de-a dreptul...imi pare rau ca spun asta dar o asemenea greseala de comunicare e de neconceput! Imi pare rau ca ai trecut prin asta...si ca singura ta sansa e acum fiv-ul dar iti doresc din suflet sa se prinda si sa scapi! |
|
Inregistrat: 7/31/2015 Mesaje: 1312
| carlita wrote:Ruby, hai ca am patit si eu ca tine... tocmai ce am venit de la medic care mi-a zis ca totul pare in regula la eco: ovare cu aspect normal, cu structura omogena, fara chisturi; uter ok, nu se vede vreun fibrom sau polip, endometru de 9 mm. Sunt in ziua 10. Dar am intrebat de foliculi si a zis ca nu se vad ... adica ce sa inteleg, ca n-o sa ovulez luna asta? E normal pt z10 sa nu se vada vreun folicul dominant daca ar fi sa ovulez prin z15? Parca mai zicea cineva ca asa i-a zis si ei la eco si ca a ovulat in luna aia .... parca Victory?!? Si mi-a zis sa slabesc, ca ea imi garanteaza ca o sa raman insarcinata rapid daca slabesc .... Carlita abia acum am vazut si eu ca ai fost la medic. Are dreptate Ruby. Trebuia sa te mai cheme. In ziua 10 nu se vede mare lucru mai ales daca se mai intampla sa si ovulezi tarziu. Eu in prima luna de monitorizari de asta vara in ziua 10 nu aveam nici un folicul mare de 11mm iar endo era 4, eram sigura ca nu ovulez dar medicul a zis sa merg in continuare. In z 13 deja aveam folicul de 17,8 si endo de 7-8 iar in z 15 folicul de 24 abia spart si endo 11. La tine oricum e posibil sa nu fi fost atent pentru ca la asa endometru ar trebui sa se fi selectat deja foliculul dominant. au fost aici atatea fete carora li s-a zis ca nu ovuleaza si au si ramas gravidute Sper sa ai norocul asta |
|
| Bella1989 wrote:Fetelor, va multumesc tuturor pentru incurajari! Intre timp s-au schimbat lucrurile... Ieri a fost o greseala de comunicare intre cei de la clinica. Astazi am vorbit cu doctorul care m-a operat. Mi-a scos ambele trompe. Pe stanga era hidrosalpinx, pe dreapta nu inca. Dar a spus ca daca imi lasa trompa dreapta oricum nu aveam nicio sansa sa raman pe cale naturala, ba chiar era foarte probabil sa fac hidrosalpinx si la aia si sa nu raman gravida nici la fiv. Mi-a venit sa plang dar nu puteam pentru ca ma durea burta. Iar vestea buna e ca nu mi-au taiat uterul, nu am nevoie de timp de recuperare asa ca din ianuarie-februarie pot sa incerc fiv. Mi-a explicat cum a scos fibromul fara sa atace uterul insa eram socata de vesti si nu am fost prea atenta. A spus ca dupa parerea lui am sanse mari la fiv. Miercuri merg la dr Vythoulkas sa imi scoata firele si voi vorbi mai multe despre fiv cu el... Ironia este ca inainte sa plec in Grecia i-am spus sotului ca as prefera sa am trompele praf decat endometrioza. Nu stiu ce a fost in capul meu dar am avut gura aurita. Insa desi am spus lucrul asta, chiar nu ne asteptam...dupa doua testari tubare cu rezultat bun... In fine, iar m-am intins mult. Nu am vrut sa va scriu asta azi pentru ca a fost o zi minunata aici pe forum dar ma simteam aiurea sa nu va multumesc pentru incurajari. Va trebui sa schimb si semnatura. Se pare ca nu am ovare polichistice.  vedeti? Mai am si vesti bune... Of..Bella.. bina macar ca stiti concret ce e de facut si ca nu ai ajuns sa faci fiv cu trompele in starea asta. Din pacate in cazul femeilor cu probleme de infertilitate majoritatea au o problema la trompe si mai rau e ca unele mai suntem si induse in eroare cum am fost noi avand rezultat la HSG bun. Oricum esti o femeie puternica si vei reusi in curand sa ai bebe. Eu una fiind mai paranoica am scris si i-am si atentionat verbal sa nu scoata nimic pana nu imi arata care este problema. Mult succes cu FIV-ul. Si noi vrem sa facem anul viitor asa ca o sa am nevoie de sfaturi |
|

| bby88 wrote:Carlita abia acum am vazut si eu ca ai fost la medic. Are dreptate Ruby. Trebuia sa te mai cheme. In ziua 10 nu se vede mare lucru mai ales daca se mai intampla sa si ovulezi tarziu. Eu in prima luna de monitorizari de asta vara in ziua 10 nu aveam nici un folicul mare de 11mm iar endo era 4, eram sigura ca nu ovulez dar medicul a zis sa merg in continuare. In z 13 deja aveam folicul de 17,8 si endo de 7-8 iar in z 15 folicul de 24 abia spart si endo 11. La tine oricum e posibil sa nu fi fost atent pentru ca la asa endometru ar trebui sa se fi selectat deja foliculul dominant. au fost aici atatea fete carora li s-a zis ca nu ovuleaza si au si ramas gravidute  Sper sa ai norocul asta
Total de acord cu tine BBy! Carlita eu cu stimulare medicamentoasa in z10 aveam foliculi mici de 8-9 si ovulam in z16 cand aveam foliculi de 18-19...deci...ia vezi, mai du-te inca o data! Macar in z14! Te rog! |
|

Inregistrat: 8/7/2015 Mesaje: 1588
| fetelor a iesit betaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 250!!!!!!!!!!! |
|

|
|
|
| Eram Sigura ca va trece de 200. Iupiiiii Pai sambata la fi 5-600 si saptamana viitoare cred ca va poate aduce mosul si o pozica
|
|
| Rubynne wrote:
Total de acord cu tine BBy! Carlita eu cu stimulare medicamentoasa in z10 aveam foliculi mici de 8-9 si ovulam in z16 cand aveam foliculi de 18-19...deci...ia vezi, mai du-te inca o data! Macar in z14! Te rog!
Mie nici nu mi-a venit sa cred ca pot creste asa rapid si cu 3mm/zi. Sunt curioasa cum va fi temperatura ei zilele astea ca tare am impresia ca si ovuleaza. |
|

| bby88 wrote: Mie nici nu mi-a venit sa cred ca pot creste asa rapid si cu 3mm/zi. Sunt curioasa cum va fi temperatura ei zilele astea ca tare am impresia ca si ovuleaza.
Initial nici mie nu mi-a venit sa cred...dar mergand 2 luni la monitorizare...am vazut ca asa e! Si eu cred ca va ovula! Iti tinem pumnii Carlita! |
|
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 1/12/2015 Mesaje: 620
| ma bucur pentru tine doamne ajuta sa vii luni cu un beta baban sa vina mosul cu tolba plina si eu am fost de curand in situatia ta si inca am emotii pana marti dar sunt emotii de bebe doamne ajuta sa ne de-a Domnul copii sanatosi la fiecare care isi doresc ! |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 10/15/2016 Mesaje: 470
| Bravo !!!!! Practic cate sapt ai? Sau mai bine zis a cata zi esti dupa ovulatie? |
|

| Victory wrote: Bravo !!!!! Practic cate sapt ai? Sau mai bine zis a cata zi esti dupa ovulatie? Imi permit eu sa raspund...e 15 dpo! |
|
Inregistrat: 9/11/2016 Mesaje: 501
| Felicitari! sa ai sarcina u?oara si la termen! |
|
Inregistrat: 9/11/2016 Mesaje: 501
| bby88 wrote:Of..Bella.. bina macar ca stiti concret ce e de facut si ca nu ai ajuns sa faci fiv cu trompele in starea asta  . Din pacate in cazul femeilor cu probleme de infertilitate majoritatea au o problema la trompe si mai rau e ca unele mai suntem si induse in eroare cum am fost noi avand rezultat la HSG bun. Oricum esti o femeie puternica si vei reusi in curand sa ai bebe. Eu una fiind mai paranoica am scris si i-am si atentionat verbal sa nu scoata nimic pana nu imi arata care este problema. Mult succes cu FIV-ul. Si noi vrem sa facem anul viitor asa ca o sa am nevoie de sfaturi Eu semnasem sa le scoata daca au hidrosalpinx pentru ca mi-au explicat ca nici prin fiv nu as putea ramâne gravida cu hidrosalpinx. Au zis ca le întreaba pe toate fetele daca vor sa semneze chestia asta pentru ca au avut un caz la care au descoperit hidrosalpinx in timpul laparoscopiei iar so?ul fetei respective nu a vrut sa ia o asemenea decizie pentru ea, a?a ca nu au scos nimic, iar apoi fata a trebuit sa se opereze iar ca sa i le scoata. Tu neavând hidrosalpinx, po?i ramâne si natural acum, iar la fiv nu te-ar incomoda deloc trompele... la mine era diferit...:( nu imi pare rau ca am semnat, dar imi pare rau ca am pierdut atâta timp si bani pe tratamente, monitorizari, inseminare... cât despre fiv cu siguran?a voi împarta?i cu voi experien?a mea. Sper doar sa fie una pozitiva. |
|
| Bella1989 wrote:Eu semnasem sa le scoata daca au hidrosalpinx pentru ca mi-au explicat ca nici prin fiv nu as putea ramâne gravida cu hidrosalpinx. Au zis ca le întreaba pe toate fetele daca vor sa semneze chestia asta pentru ca au avut un caz la care au descoperit hidrosalpinx in timpul laparoscopiei iar so?ul fetei respective nu a vrut sa ia o asemenea decizie pentru ea, a?a ca nu au scos nimic, iar apoi fata a trebuit sa se opereze iar ca sa i le scoata. Tu neavând hidrosalpinx, po?i ramâne si natural acum, iar la fiv nu te-ar incomoda deloc trompele... la mine era diferit...:( nu imi pare rau ca am semnat, dar imi pare rau ca am pierdut atâta timp si bani pe tratamente, monitorizari, inseminare... cât despre fiv cu siguran?a voi împarta?i cu voi experien?a mea. Sper doar sa fie una pozitiva. Cu siguranta ai facut foarte bine ca ai semnat. Cat despre mine sper sa ai gura aurita dar sansele sunt extrem de mici. Mie mi-a lasat trompele dar sunt nefunctionale asa ce va fi probabil ca si cum nici nu le am Cum te simti dupa operatie? Esti ok? |
|
|