Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/1/2016 Mesaje: 3498
| Tania2105 wrote:
Off Laura, ai parte numai de ghinioane..Ai grija de tine si recuperare rapida...Apropo AMH este ok
ok. multumesc mult si o sa incerc sa va tin la curent cu sanatatea mea. va doresc o seara cat mai plcuta si cat mai multe teste cu II linuite. |
|
Inregistrat: 9/10/2015 Mesaje: 1883
| vai de capul meu, bine ca ai scapat si asa. recuperare rapida! |
|
Inregistrat: 8/7/2015 Mesaje: 1588
| Off doamne Laura nu-mi vine sa cred ca ti se intampla toate astea, sincer eu cu unele necazuri pe care le-am avut ma consideram ghinionista.. Ma bucur ca totusi n-a fost mai grav accidentul si in timpul in care o sa te recuperezi iei si tratamentul pentru analiza care ti-a iesit pozitiva in Italia. Hai curaj ca o sa te recuperezi repede |
|
Inregistrat: 7/31/2015 Mesaje: 1312
| LAURA0202 wrote:din pacate da. doar ca tura asta ca pieton,nu ca sofer si sunt constienta si am simtit totul si simt inca toate durerile. cea mai mare problema ii fractura multipla de la mana stanga, 4-6 saptamani de ghips + recuperare dupa aceea si cine stiec daca o sa o mai pot folosi ca inainte. apropo AMH ul parca era 25-hidroxi-vitamina D3... 26,45 µg/L (20,00 - 70,00) 66,02 nmol/L (49,92 - 174,72) Interpretare: µg/L (nmol/L) Optim ................... 20,00 - 70,00 (49,92 - 174,72) Insuficient ............. 10,00 - 19,99 (24,96 - 49,90) Deficienta moderata ..... 5,00 - 9,99 (12,48 - 24,94) Deficienta severa ....... < 5,00 (< 12,48) Toxicitate posibila ..... > 100,00 (> 249,60) (ser, HPLC) Hormon anti Mullerian (AMH)... 1,780 ng/mL (0,07 - 7,35) 12,709 pmol/L (0,500 - 52,479) era pe o foaie in ghiozdanul meu, care la accident s a facut neagra foaia pt ca tocmai ce mi cumparasem o solutie/crema de pantofi negru, imi luasem cizme noi de piele din italia inainte sa vin in tara, ele de la zapada erau albe si asta este. mi or venit in italia si raspunsul de la tamponul vaginal, chlamydia e negativ si inca ceva dar este ceva pozitiv si cand voi ajenge in italia, o sa recuperez si rezultatul acela si oricum,cum am mai zis o, bobo-poate sa mai astepte-TREBUIE , sa mi revin eu intai. Imi pare foarte rau pt tot ce ai patit.. groaznic cu ?oferii astia neaten?i. Bine ca nu e mai grav si ca te recuperezi. Analizele sunt bune asa ca relaxeaza-te de sarbatori si dupa ce esti recuperata te asteptam cu ll |
|
Inregistrat: 7/29/2013 Mesaje: 2806
| Sanatate multa si recuperare rapida, Laura! Îmi pare rau ca treci prin asta... |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 9/11/2016 Mesaje: 501
| Of, Laura!... Imi pare rau! Ai grija de tine si insanatosire grabnica! |
|
Inregistrat: 11/14/2016 Mesaje: 1525
| Laura, parca nu-mi vine sa cred prin cate ai reusit sa treci. Ai scapat tu si de coma si acum sa te calce asta.... Te pup si sa te recuperezi cat mai repede!! |
|
Inregistrat: 9/11/2016 Mesaje: 501
| Fetelor, va multumesc tuturor pentru incurajari! Intre timp s-au schimbat lucrurile... Ieri a fost o greseala de comunicare intre cei de la clinica. Astazi am vorbit cu doctorul care m-a operat. Mi-a scos ambele trompe. Pe stanga era hidrosalpinx, pe dreapta nu inca. Dar a spus ca daca imi lasa trompa dreapta oricum nu aveam nicio sansa sa raman pe cale naturala, ba chiar era foarte probabil sa fac hidrosalpinx si la aia si sa nu raman gravida nici la fiv. Mi-a venit sa plang dar nu puteam pentru ca ma durea burta. Iar vestea buna e ca nu mi-au taiat uterul, nu am nevoie de timp de recuperare asa ca din ianuarie-februarie pot sa incerc fiv. Mi-a explicat cum a scos fibromul fara sa atace uterul insa eram socata de vesti si nu am fost prea atenta. A spus ca dupa parerea lui am sanse mari la fiv. Miercuri merg la dr Vythoulkas sa imi scoata firele si voi vorbi mai multe despre fiv cu el... Ironia este ca inainte sa plec in Grecia i-am spus sotului ca as prefera sa am trompele praf decat endometrioza. Nu stiu ce a fost in capul meu dar am avut gura aurita. Insa desi am spus lucrul asta, chiar nu ne asteptam...dupa doua testari tubare cu rezultat bun... In fine, iar m-am intins mult. Nu am vrut sa va scriu asta azi pentru ca a fost o zi minunata aici pe forum dar ma simteam aiurea sa nu va multumesc pentru incurajari. Va trebui sa schimb si semnatura. Se pare ca nu am ovare polichistice. vedeti? Mai am si vesti bune... |
|
Inregistrat: 11/14/2016 Mesaje: 1525
| Bella parca nu imi vine sa cred ca au scos ambele trompe! Azi a fost plin de vesti pe forum care mai de care.. Te pup si iti urez si tie recuperare rapida! |
|
Inregistrat: 9/10/2015 Mesaje: 1883
| Bella1989 wrote:Fetelor, va multumesc tuturor pentru incurajari! Intre timp s-au schimbat lucrurile... Ieri a fost o greseala de comunicare intre cei de la clinica. Astazi am vorbit cu doctorul care m-a operat. Mi-a scos ambele trompe. Pe stanga era hidrosalpinx, pe dreapta nu inca. Dar a spus ca daca imi lasa trompa dreapta oricum nu aveam nicio sansa sa raman pe cale naturala, ba chiar era foarte probabil sa fac hidrosalpinx si la aia si sa nu raman gravida nici la fiv. Mi-a venit sa plang dar nu puteam pentru ca ma durea burta. Iar vestea buna e ca nu mi-au taiat uterul, nu am nevoie de timp de recuperare asa ca din ianuarie-februarie pot sa incerc fiv. Mi-a explicat cum a scos fibromul fara sa atace uterul insa eram socata de vesti si nu am fost prea atenta. A spus ca dupa parerea lui am sanse mari la fiv. Miercuri merg la dr Vythoulkas sa imi scoata firele si voi vorbi mai multe despre fiv cu el... Ironia este ca inainte sa plec in Grecia i-am spus sotului ca as prefera sa am trompele praf decat endometrioza. Nu stiu ce a fost in capul meu dar am avut gura aurita. Insa desi am spus lucrul asta, chiar nu ne asteptam...dupa doua testari tubare cu rezultat bun... In fine, iar m-am intins mult. Nu am vrut sa va scriu asta azi pentru ca a fost o zi minunata aici pe forum dar ma simteam aiurea sa nu va multumesc pentru incurajari. Va trebui sa schimb si semnatura. Se pare ca nu am ovare polichistice. vedeti? Mai am si vesti bune... imi pare rau ca ai ramas fara trompe, dar na, daca nici nu te ajutau, dimpotriva :( si mie mi-au iesit bine testele de permeabilitate tubara, dar laparoscopie nu am facut, ma gandesc ca ceva trebuie sa fie in neregula cu ele. numai ca eu deja am inceput fiv-ul, trebuie sa ma pregatesc de transfer, sper sa nu am hidrosalpinx din asta care sa ma incurce. in fine, cand aud pe cineva ca are ceva nasol, ma gandesc ca am si eu iti doresc ce imi doresc si mie, un fiv reusit! Doamne ajuta! |
|
| andy07 wrote:vai de capul meu, bine ca ai scapat si asa. recuperare rapida!
multumesc mult. ai dreptate, si de tura asta am scapat, sper sa fie ultima oara.....(din pacate, exact asa ziceam si la celalalt accident care din pacate s a terminat cu o coma de vreo 2,3 luni- bun era ca nu simteam nimika, dureri, am avut clavicula stanga rupta; in schimb la accidentul acesta, dar ca pieton, am ramas constienta si am simtit tot, inclusiv cand mi or tras mana ca sa puna oasele la loc nici nu mai vreau sa mi aduc aminte cat de tare am zbierat... |
|
| va multumesc din suflet tuturor si multa multa bafta la bebelit, sa veniti cat mai multe cu teste frumoase II LINIUTE ( eu una, o sa am si pauza la tot - macar 2 luni, asta este. |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 12/8/2016 Mesaje: 18
| Buna dimineata fetelor am facut iar testul si a iesit un pic mai accentuata inca nu ma bucur mie cam frica sa ma bucur. Azi dimineata mia fost cam greata de la cafea asta am observat. Deutza_52 attached the following image(s):
|
|
Inregistrat: 7/29/2013 Mesaje: 2806
| Deutza, ia mergi tu la un laborator de analize si afla valoarea beta hcg! Sa vezi pe urma ce te bucuri! Bafta! |
|
Inregistrat: 1/12/2015 Mesaje: 620
| Deutza_52 wrote:Buna dimineata fetelor am facut iar testul si a iesit un pic mai accentuata inca nu ma bucur mie cam frica sa ma bucur. Azi dimineata mia fost cam greata de la cafea asta am observat. fa analiza ca e sfanta si repeta la 48 de ore asa m-au sfatuit fetele si e foarte bine o sa te bucuri iti tin pumnii! |
|
|