Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/24/2014 Mesaje: 1178
| fetelor dospiti cozonaci, asta e secretul lui crissy dupa intensitatea liniei zic ca este peste 100 beta.Vedem mâine |
|

Inregistrat: 8/7/2015 Mesaje: 1588
| RalukM wrote:fetelor dospiti cozonaci, asta e secretul lui crissy  dupa intensitatea liniei zic ca este peste 100 beta.Vedem mâine mama Raluuuuuuu dai din casa? |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 10/15/2016 Mesaje: 470
| Diana!Maya wrote:La tine ce zi e vineri? Vineri z28 |
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 12/4/2016 Mesaje: 58
| sper sa se indeplineasca la amandoua |
|
Inregistrat: 2/9/2016 Mesaje: 3775
| Ruby, hai ca am patit si eu ca tine... tocmai ce am venit de la medic care mi-a zis ca totul pare in regula la eco: ovare cu aspect normal, cu structura omogena, fara chisturi; uter ok, nu se vede vreun fibrom sau polip, endometru de 9 mm. Sunt in ziua 10. Dar am intrebat de foliculi si a zis ca nu se vad ... adica ce sa inteleg, ca n-o sa ovulez luna asta? E normal pt z10 sa nu se vada vreun folicul dominant daca ar fi sa ovulez prin z15? Parca mai zicea cineva ca asa i-a zis si ei la eco si ca a ovulat in luna aia .... parca Victory?!? Si mi-a zis sa slabesc, ca ea imi garanteaza ca o sa raman insarcinata rapid daca slabesc .... |
|

Inregistrat: 8/7/2015 Mesaje: 1588
| carlita wrote:Ruby, hai ca am patit si eu ca tine... tocmai ce am venit de la medic care mi-a zis ca totul pare in regula la eco: ovare cu aspect normal, cu structura omogena, fara chisturi; uter ok, nu se vede vreun fibrom sau polip, endometru de 9 mm. Sunt in ziua 10. Dar am intrebat de foliculi si a zis ca nu se vad ... adica ce sa inteleg, ca n-o sa ovulez luna asta? E normal pt z10 sa nu se vada vreun folicul dominant daca ar fi sa ovulez prin z15? Parca mai zicea cineva ca asa i-a zis si ei la eco si ca a ovulat in luna aia .... parca Victory?!? Si mi-a zis sa slabesc, ca ea imi garanteaza ca o sa raman insarcinata rapid daca slabesc .... Cred ca prin nu vede foliculi se refera probabil la faza ca nu e niciunul peste 10mm cam de pe atunci ii iau dr in seama.. cat despre slabit stii parerea mea si chiar nu cred ca e asta problema.. da, te poate ajuta slabitul pt ca se iriga uterul mai bine si mai usor dar cam atat.. |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 10/15/2016 Mesaje: 470
| carlita wrote:Ruby, hai ca am patit si eu ca tine... tocmai ce am venit de la medic care mi-a zis ca totul pare in regula la eco: ovare cu aspect normal, cu structura omogena, fara chisturi; uter ok, nu se vede vreun fibrom sau polip, endometru de 9 mm. Sunt in ziua 10. Dar am intrebat de foliculi si a zis ca nu se vad ... adica ce sa inteleg, ca n-o sa ovulez luna asta? E normal pt z10 sa nu se vada vreun folicul dominant daca ar fi sa ovulez prin z15? Parca mai zicea cineva ca asa i-a zis si ei la eco si ca a ovulat in luna aia .... parca Victory?!? Si mi-a zis sa slabesc, ca ea imi garanteaza ca o sa raman insarcinata rapid daca slabesc .... Da, eu am zis ca nu a vazut folicul si apoi am ovulat, dar era in z5 cand Imi spunea ca nu vede, apoi am ovulat in z16 |
|
| Victory wrote: Da, eu am zis ca nu a vazut folicul si apoi am ovulat, dar era in z5 cand Imi spunea ca nu vede, apoi am ovulat in z16 Aha, ms ... |
|
| Crissy wrote: Cred ca prin nu vede foliculi se refera probabil la faza ca nu e niciunul peste 10mm cam de pe atunci ii iau dr in seama.. cat despre slabit stii parerea mea si chiar nu cred ca e asta problema.. da, te poate ajuta slabitul pt ca se iriga uterul mai bine si mai usor dar cam atat..
O sa vad ce zice si temp in urmatoarele zile ... |
|

Inregistrat: 10/1/2016 Mesaje: 3498
| buna seara fetelor, va imbratisez pe toate si va doresc sa va aduca multi bebei -imi pare rau ca n am mai intrat deloc dar am avut o mare problema. nu m am mai gandit la faza, cu "bobo" pt ca acuma, am alta prioritate: SA MI REVIN EU PERSONAL PRIMA DATA SI dupa aceea vom mai vedea. am fost cateva secunde sub o masina si nu vedeam decat o roata n stanga si o roata n dreapta. vedeam finalul- va jur pe viata mea. :-(
|
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 3/21/2016 Mesaje: 992
| LAURA0202 wrote:buna seara fetelor, va imbratisez pe toate si va doresc sa va aduca multi bebei -imi pare rau ca n am mai intrat deloc dar am avut o mare problema. nu m am mai gandit la faza, cu "bobo" pt ca acuma, am alta prioritate: SA MI REVIN EU PERSONAL PRIMA DATA SI dupa aceea vom mai vedea. am fost cateva secunde sub o masina si nu vedeam decat o roata n stanga si o roata n dreapta. vedeam finalul- va jur pe viata mea. :-(
Doamne fereste Laura ce ti s-a intamplat? Parca ziceai ca te pregatesti sa vii acasa in Romania impreuna cu unchiul tau, sa te ajute la condus...Ce s-a intamplat? |
|
Inregistrat: 7/31/2015 Mesaje: 1312
| LAURA0202 wrote:buna seara fetelor, va imbratisez pe toate si va doresc sa va aduca multi bebei -imi pare rau ca n am mai intrat deloc dar am avut o mare problema. nu m am mai gandit la faza, cu "bobo" pt ca acuma, am alta prioritate: SA MI REVIN EU PERSONAL PRIMA DATA SI dupa aceea vom mai vedea. am fost cateva secunde sub o masina si nu vedeam decat o roata n stanga si o roata n dreapta. vedeam finalul- va jur pe viata mea. :-(
Doamne fere?te Laura! Iar ai avut accident? Sper sa fii bine si sa iti revii repede. Sa ne tii la curent cu starea ta |
|

| Tania2105 wrote:
Doamne fereste Laura ce ti s-a intamplat? Parca ziceai ca te pregatesti sa vii acasa in Romania impreuna cu unchiul tau, sa te ajute la condus...Ce s-a intamplat?
am ajuns in Romania cu unchiul meu, am dormit acasa la logodnicul meu-el nu era acasa si dimineata am plecat la petrosani. am dormit o noapte acasa la mama mea si dupa aceea, am luat o inspre timisoara pt ca pe unchiul, l am lasat acasa,in final, am reusit sa ajung petrosani-timisoara cu un pic de problema pt ca satelitarul a facut pe nebunul si m a pus sa ocolesc o gramada de km in plus.asta fiind deja duminica seara pt ca eu luni, trebuia sa ma intalnesc cu dr sa i dau sa vada toate analizele mele,inclusiv AMH ul care l am facut, cu toate ca dr nu mi ar fi indicat asta pt moment,ok. luni dimineata il duc pe florin la munca cu masina mea, merg sa fac ceva cumparaturi si fiind aproape 14.30 parca,el lucreaza la Dedeman din Calea Sagului, blocul unde stam este peste podul care ii la 15 minute de mers pe jos. merg la el inauntru,ii las cheia de la masina mea, avea ceva de adus seara acasa,scanduri ca sa faca rafturi si ii trebuia masina. i am lasat o, l am pupat si am iesit sa vin inspre strada principala,trecand parcarea pe jos. ( fac 2000 km in cateva zile si nu patesc nimika si dupa aceea, un animal, a facut un mansalier- cu mine sub masina-cica el n a simtit ca a lovit ceva-asta o stiu din declaratia care a dat o la politie si ca el, s a asigurat si s a oprit la strigatele unei femei-sigur nu m a auzit pe mine de sub roti, dar a auzit o pe o femeie si s a oprit, cand a coborat jos, a facut ocolul masinii si a vazut iesind de sub masina o femeie pe coate si plina de sange-eram eu. norocul ca era un furgon, tip microbuz de marfa, era inalta in spate si alt noroc, ca avea masina goala-nu era incarcata si cel mai important ii ca m a prins intre roti ca daca era sa ma calce cu rotile,la ora asta nu mai povesteam nimika acuma eu personal. florin ma vede ca plec pe picioare si dupa nici 5 minute, il sun si i spun ca am avut accident si ca am fost sub rotile unei masini, el saracu s a speriat/panicat si a luat o la fuga inspre A1 unde i am zis eu ca loc de recunoastere. ma bucur ca am scapat cu viata dar ma dor toate-JUR PE VIATA MEA,multipla fracutura la mana stanga,dintii sparti,pantalonii rupti ca am o rana mare deasupra la genunchiul drept, mana stanga rami mai mici dar vizibile si dureroase,lovitura la vertebrele 4 si 5 si un semn rosu care ma durea - pe fund, le am zis si dr in ambulanta dar nu s au prea uitat, eu nu pricepeam de ce am aia pe/sub fund si vertebrele 4 si 5 dar ii de la faza ca era axul masinii si m a intors. avea si viteza pt ca m a tarat 2,3 metri sub masina si cica el nu a simtit- handicapatul dracu ca a lovit pe cineva. is mare, eram imbracata in negru, ca port doliu dar afara era ziua si in plus eu am 70-71-72 kg - nu i ca sunt o pana sau altceva DAR ASTA ESTE. sa speram ca o sa mi pot folosi mana ca inainte pt ca eram la limita de operatie si de abia maine imi pune ghips intreg, am avut si am inca atela ghipsata pt ca sa fie siguri ca ramane asa-pana se umfla/desumfla. exact de ce mi era mie frica la faza cu rupturi de oase, adica ..... sa mi traga oasele la loc, va dati seama ce durere si cat am zbierat cand mi au tras de mana ca sa mi puna oasele la locul lor. pe florin , l au scos afara,probabil ca nu cumva sa intervina cand eu urlam de durere, sa nu i opreasca cumva pe medici, care nu si faceau decat datoria..... imi pare rau ca am scris mult si sper sa se inteleaga cat de cat explicatia mea. maine seara avem avionul timisoara-italia, amandoi. sa vedem daca mi o permite sanatatea. |
|

| bby88 wrote: Doamne fere?te Laura! Iar ai avut accident? Sper sa fii bine si sa iti revii repede. Sa ne tii la curent cu starea ta
din pacate da. doar ca tura asta ca pieton,nu ca sofer si sunt constienta si am simtit totul si simt inca toate durerile. cea mai mare problema ii fractura multipla de la mana stanga, 4-6 saptamani de ghips + recuperare dupa aceea si cine stiec daca o sa o mai pot folosi ca inainte.
apropo AMH ul parca era 25-hidroxi-vitamina D3... 26,45 µg/L (20,00 - 70,00) 66,02 nmol/L (49,92 - 174,72) Interpretare: µg/L (nmol/L) Optim ................... 20,00 - 70,00 (49,92 - 174,72) Insuficient ............. 10,00 - 19,99 (24,96 - 49,90) Deficienta moderata ..... 5,00 - 9,99 (12,48 - 24,94) Deficienta severa ....... < 5,00 (< 12,48) Toxicitate posibila ..... > 100,00 (> 249,60) (ser, HPLC) Hormon anti Mullerian (AMH)... 1,780 ng/mL (0,07 - 7,35) 12,709 pmol/L (0,500 - 52,479) era pe o foaie in ghiozdanul meu, care la accident s a facut neagra foaia pt ca tocmai ce mi cumparasem o solutie/crema de pantofi negru, imi luasem cizme noi de piele din italia inainte sa vin in tara, ele de la zapada erau albe si asta este. mi or venit in italia si raspunsul de la tamponul vaginal, chlamydia e negativ si inca ceva dar este ceva pozitiv si cand voi ajenge in italia, o sa recuperez si rezultatul acela si oricum,cum am mai zis o, bobo-poate sa mai astepte-TREBUIE , sa mi revin eu intai.
|
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 3/21/2016 Mesaje: 992
| LAURA0202 wrote:din pacate da. doar ca tura asta ca pieton,nu ca sofer si sunt constienta si am simtit totul si simt inca toate durerile. cea mai mare problema ii fractura multipla de la mana stanga, 4-6 saptamani de ghips + recuperare dupa aceea si cine stiec daca o sa o mai pot folosi ca inainte. apropo AMH ul parca era 25-hidroxi-vitamina D3... 26,45 µg/L (20,00 - 70,00) 66,02 nmol/L (49,92 - 174,72) Interpretare: µg/L (nmol/L) Optim ................... 20,00 - 70,00 (49,92 - 174,72) Insuficient ............. 10,00 - 19,99 (24,96 - 49,90) Deficienta moderata ..... 5,00 - 9,99 (12,48 - 24,94) Deficienta severa ....... < 5,00 (< 12,48) Toxicitate posibila ..... > 100,00 (> 249,60) (ser, HPLC) Hormon anti Mullerian (AMH)... 1,780 ng/mL (0,07 - 7,35) 12,709 pmol/L (0,500 - 52,479) era pe o foaie in ghiozdanul meu, care la accident s a facut neagra foaia pt ca tocmai ce mi cumparasem o solutie/crema de pantofi negru, imi luasem cizme noi de piele din italia inainte sa vin in tara, ele de la zapada erau albe si asta este. mi or venit in italia si raspunsul de la tamponul vaginal, chlamydia e negativ si inca ceva dar este ceva pozitiv si cand voi ajenge in italia, o sa recuperez si rezultatul acela si oricum,cum am mai zis o, bobo-poate sa mai astepte-TREBUIE , sa mi revin eu intai.
Off Laura, ai parte numai de ghinioane..Ai grija de tine si recuperare rapida...Apropo AMH este ok |
|
|