Nivel: Ambasador
Inregistrat: 1/12/2015 Mesaje: 620
| carlita wrote:Am intrat si eu adineaori pe acolo si am vazut. Eu zic sa te relaxezi ca ai timp si de simptome, de n-o sa fii bucuroasa cu ele! Si la eco esti bine programata ca daca te duceai mai repede si nu se vedea mare lucru, mai panicata erai! Asa, pana marti ar trebui sa se vada/chiar auda inimioara! eu am vrut mai repede dar asistenta mia zis sa repet beta hcG si daca creste e bine ?i sa astept pana marti as avea peste 6 saptamani dupa calcul meu acum sa vedem ?i eco ce spune doamne ajuta sa fie bine ?i sa ma urmati:0010 11: nu sunt hotarâta cu ce medic sa aleg |
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 12/7/2016 Mesaje: 14
| Bella1989 wrote:Buna, fetelor! Eu am noutati... Azi am facut laparoscopie... Am scapat si de asta... Am vesti bune si vesti proaste... Vestea buna este ca nu am endometrioza si ovarele sunt ok. Vestea proasta este ca mi-au scos o trompa. Nu plang dupa ea, dar ma sperie motivul pentru care au scos-o. Hidrosalpinx. Nu stiu mai nimic despre acest lucru. Tin minte ca am citit la un moment dat undeva dar nu am dat importanta pentru ca trompele mele in teorie erau ok. Am facut si histerosonografie si histerossalpingografie si trompele mele erau permeabile... Ciudat, stiu... Nu am vrut deloc sa citesc astazi pe internet despre asta... A cautat sotul meu si a zis ca nu gaseste prea multe. Se pare ca se face de la boli cu transmitere sexuala (gen chlamidya), dar mie mi a iesit negativ. Si mi-e greu sa cred ca daca am avut vreodata ar fi trecut de la sine, fara tratament... Avorturi nu am facut, sarcina extrauterina nu am avut... Deci nu mai inteleg nimic... In fine... Trompa stanga a fost scoasa. Trompa dreapta a fost plina de aderente, dar slava Domnului, nu avea hidrosalpinx asa ca nu au scos-o. Doar au curatat-o, insa nu imi garanteaza nimeni ca nu se fac altele... Clar trompele erau motivul infertilitatii mele. Cu hidrosalpinx nici la fiv nu as fi ramas gravida pentru ca e toxic lichidul acela... Asa ca ma bucur ca am facut laparo, ma bucur ca am semnat sa imi scoata trompele daca gasesc hidrosalpinx. Insa ma voi bucura cu adevarat cand ma voi vedea graviduta. Maine voi vorbi mai multe cu doctorii. Sper sa vorbesc si cu dr Pantos sa ii cer o parere despre situatia mea... Vom vedea ce va fi... Aaa,uitasem... In afara de fibromul meu de 1 cm mai aveam unul si mai micut... Va pup pe toate si sa stiti ca desi nu am mai scris in ultimele zile, v-am citit. Dar nu prea a fost activitate pe aici oricum. :( Haideti cu teste pozitive, se aproprie Craciunul!
Refacere usoara dupa interventie, Bella! O sa vina si vestile bune curand, o sa vezi! |
|

Inregistrat: 12/7/2016 Mesaje: 14
| Deutza_52 wrote:Neata fetelor va cer o parere mai am o zi pana la cm si azi dimineata am facut un test sure check cu prima urina mia iesit a doua liniuta putin vizibila rozalie voi ce sanse spuneti ca am. Multumesc anticipat. Bafta la liniutee cat mai mult. In realitate linia se cunoaste mai bine din cauza lumini nu se cunoaste maine mai fac un test sa vedem cum se vedem
Daca se vede a doua liniuta, chiar daca nu este foarte rozalie cred ca este bebe Ai putea sa faci zilele acestea un beta pt confirmare Iti tin pumnii stransi sa sa confirme! |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 4/12/2016 Mesaje: 262
| Deutza_52 wrote:Nu se vede bine in poza dar in realitate se vede mai accentuata
Eu zic sa iei Viola ca are sensibilitate mai mare si sa il faci maine de dimineata. Sigur o sa se vada bine. ;) |
|
Inregistrat: 12/8/2016 Mesaje: 18
| Multumesc fetelor revin maine cu un test abia astept sa vad testul |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 8/7/2015 Mesaje: 1588
| carlita wrote:Si inca ceva, Crissy, ai avut dreptate cu locul norocos, nr.6!  Suplimentar, te-ai mai si luat la harta cu andy? Pai stiam eu ceva cu nr ala ma bucur ca iti place graficul si sper sa fie si la tine nr norocos in lista sa vii cu testuletul pozitiv |
|
Inregistrat: 2/9/2016 Mesaje: 3775
| Crissy wrote:Pai stiam eu ceva cu nr ala  ma bucur ca iti place graficul si sper sa fie si la tine nr norocos in lista sa vii cu testuletul pozitiv Doamne-ajuta! |
|

| CARLA 8 wrote:Vaaiii Crissy, felicitari ! Ce mult ma bucur pentru tineee ! Felicitari din toata inima: Imi esti foarte draga , ieri am intrat special pentru tine, am presimtit ca ne vei da o veste buna, o asteptam
te astept cu vesti de la eco.. hai ca e timpul sa vina bebe pt toata lumea si sunt sigura ca gravidutele noastre vor imprastia acum de Craciun muuuuuult muuuuuuuult praf magic de burtica sa ajunga la toata lumea! |
|

Inregistrat: 12/4/2016 Mesaje: 58
| Roxinuta tu nu mai zici nimic? ce mai faci, cum te mai simti? bebe cv? |
|
 Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 6/25/2014 Mesaje: 171
| Carlita si bb88 , va multumesc !
Bella 1989 cred ca esti mai aproape de minunea ta decat crezi dupa aceasta laparoscopie. O ovulatie cu folicul matur pe partea cu trompa si e luna ta , fii optimista, globul si minunile au inceput
Crissy poti sa spui ce ai luat tu pentru a creste LH-ul , stii cum suntem noi aici , intrebam fiecare graviduta
Am pus intrebarea acum pentru ca spuneai de egg-ul tau bogat , la mine nici urma de el pana in prezent cu stimularea si sunt in ziua 13, poate m-ar ajuta putin, abia astept sa-mi spuna astazi despre foliculi si endometru |
|
|
Multumesc mult Crissy , am luat si praf de burtica , oricum astazi sunt happy deocamdata si cauza esti TU |
|

| CARLA 8 wrote:Carlita si bb88 , va multumesc ! Bella 1989 cred ca esti mai aproape de minunea ta decat crezi dupa aceasta laparoscopie. O ovulatie cu folicul matur pe partea cu trompa si e luna ta , fii optimista, globul si minunile au inceput Crissy poti sa spui ce ai luat tu pentru a creste LH-ul , stii cum suntem noi aici , intrebam fiecare graviduta Am pus intrebarea acum pentru ca spuneai de egg-ul tau bogat , la mine nici urma de el pana in prezent cu stimularea si sunt in ziua 13, poate m-ar ajuta putin, abia astept sa-mi spuna astazi despre foliculi si endometru Extract de Macca si Tribulus.. ambele le-am luat pana la testul de ovulatie pozitiv.. ma gandesc ca pe langa efectul stimularii de luna trecuta si astea 2 m-au ajutat sa ovulez.. |
|

Inregistrat: 3/23/2015 Mesaje: 3407
| Fetelor ce ma bucur ptr cele cu teste pozitiveeee!!! se vede ca vine mosul si are sacul plin de teste pozitive ptr voi toateeeee....! va doresc ca de sarbatori sa aveti parte de multa relaxare si de timp de iubit....sa avem in noul am multe teste cu doua liniuteeeee! iubitiva acum ca dupa ce remaneti insarcinate nu prea o sa va mai iubiti asa la discretie. eu la inceput nu am avut voie crd ca pana la 4 luni nu am facut nimic de frica si acum facem foarte rar ptr ca imi e frica sa nu provoc ceva acolo....al meu e foarte amuzant, si foarte stresat cand ne iubim se nu ii faca rau la bebelus... asa ca bebeliti acum ca dupa nu se stie.... |
|
| Crissy wrote: Extract de Macca si Tribulus.. ambele le-am luat pana la testul de ovulatie pozitiv.. ma gandesc ca pe langa efectul stimularii de luna trecuta si astea 2 m-au ajutat sa ovulez..
Multam mult iti spun un secret; mi-ai facut ziua frumoasa |
|

| CARLA 8 wrote:Multam mult  iti spun un secret; mi-ai facut ziua frumoasa sper ca in 2 saptamani asa sa mi-o faci si tu la fel de frumoasa cand imi arati testuletul tau pozitiv |
|
|