Nivel: Avansat
Inregistrat: 8/7/2015 Mesaje: 1588
| Deutza_52 wrote:Neata fetelor va cer o parere mai am o zi pana la cm si azi dimineata am facut un test sure check cu prima urina mia iesit a doua liniuta putin vizibila rozalie voi ce sanse spuneti ca am. Multumesc anticipat. Bafta la liniutee cat mai multe bebe bebe bebeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee felicitari! |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 1/12/2015 Mesaje: 620
| felicitari si sarcina u?oara si un bebelus sanatos |
|
Inregistrat: 8/7/2015 Mesaje: 1588
| Multummesc fetelor sunt tare tare emotionata, nu prea am cuvintele la mine ca sa descriu tot ce simt.. |
|
Inregistrat: 9/11/2016 Mesaje: 501
| Crissy, o veste mai minunata nu exista! Ma bucur enorm pentru tine! Chiar meri?i asta, sunt in culmea fericirii pentru tine! |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 12/8/2016 Mesaje: 18
| Felicitariii eu inca nu ma bucur sa vedem zilele ce urmeaza |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 4/12/2016 Mesaje: 262
| Deutza_52 wrote:Felicitariii eu inca nu ma bucur sa vedem zilele ce urmeaza
Pune poza cu testul sa vedem si noi :) |
|
Inregistrat: 3/24/2016 Mesaje: 1852
| Bella totusi un lucru bun din toata "istoria" asta este. Ai aflat problema...si Doamne ajuta! Am incredere ca vei reusi! |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 8/29/2016 Mesaje: 102
| Felicitariiii Crissy |
|
| Anna21 wrote:
Pune poza cu testul sa vedem si noi :) Deutza_52 attached the following image(s):
|
|
| Nu se vede bine in poza dar in realitate se vede mai accentuata |
|
Inregistrat: 2/9/2016 Mesaje: 3775
| Felicitari proaspetelor gravidute! Deutza, eu zaresc ceva acolo! Tinem pumnii sa se confirme! Crissy, super grafic!!! De asta nu ni-l aratai cu toate rugamintile ... te gandeai sa nu te stresam cu testatul! stelutza, tu cum te simti? Au inceput starile de rau? Bella, bine ca ai trecut si de asta! DE acum, e cazul sa apara si vestile bune! Cu ocazia asta, vedem si noi ce eficient e HSG-ul in caz de vreo problema mai grava. Ti-a excizat si fibromul, nu? Sper sa iti dea unda verde la bebe cat mai repede! Carla, te asteptam cu vesti bune! |
|
Inregistrat: 1/12/2015 Mesaje: 620
| carlita wrote:Felicitari proaspetelor gravidute! Deutza, eu zaresc ceva acolo! Tinem pumnii sa se confirme! Crissy, super grafic!!! De asta nu ni-l aratai cu toate rugamintile ... te gandeai sa nu te stresam cu testatul! stelutza, tu cum te simti? Au inceput starile de rau? Bella, bine ca ai trecut si de asta! DE acum, e cazul sa apara si vestile bune! Cu ocazia asta, vedem si noi ce eficient e HSG-ul in caz de vreo problema mai grava. Ti-a excizat si fibromul, nu? Sper sa iti dea unda verde la bebe cat mai repede! Carla, te asteptam cu vesti bune! nu am nici o stare de rau chiar azi ma plangeam la fete pe gravidute ca pana azi aveam sânii mai tensiona?i azi diminea?a nimic nu mai am rabdare pana marti la medic |
|
| Si inca ceva, Crissy, ai avut dreptate cu locul norocos, nr.6! Suplimentar, te-ai mai si luat la harta cu andy? |
|
| stelutza wrote: nu am nici o stare de rau chiar azi ma plangeam la fete pe gravidute ca pana azi aveam sânii mai tensiona?i azi diminea?a nimic nu mai am rabdare pana marti la medic Am intrat si eu adineaori pe acolo si am vazut. Eu zic sa te relaxezi ca ai timp si de simptome, de n-o sa fii bucuroasa cu ele! Si la eco esti bine programata ca daca te duceai mai repede si nu se vedea mare lucru, mai panicata erai! Asa, pana marti ar trebui sa se vada/chiar auda inimioara! |
|
| Mire, tie cand ti-a vazut medicul gastroenterolog polipul endometrial la eco, prin ianuarie, ti-a facut eco pe abdomen, nu? Si cum de s-a uitat la zona aia? Sau era un eco general? Ca nu mai retin ... |
|
|