Nivel: Avansat
Inregistrat: 12/4/2015 Mesaje: 2525
| Deutza_52 wrote:Neata fetelor va cer o parere mai am o zi pana la cm si azi dimineata am facut un test sure check cu prima urina mia iesit a doua liniuta putin vizibila rozalie voi ce sanse spuneti ca am. Multumesc anticipat. Bafta la liniutee cat mai multe
Daca e cat de putin vizibila, e bebe! Poti sa atasezi poza.Succes! |
|
Inregistrat: 12/4/2015 Mesaje: 2525
| Bella1989 wrote:Buna, fetelor! Eu am noutati... Azi am facut laparoscopie... Am scapat si de asta... Am vesti bune si vesti proaste... Vestea buna este ca nu am endometrioza si ovarele sunt ok. Vestea proasta este ca mi-au scos o trompa. Nu plang dupa ea, dar ma sperie motivul pentru care au scos-o. Hidrosalpinx. Nu stiu mai nimic despre acest lucru. Tin minte ca am citit la un moment dat undeva dar nu am dat importanta pentru ca trompele mele in teorie erau ok. Am facut si histerosonografie si histerossalpingografie si trompele mele erau permeabile... Ciudat, stiu... Nu am vrut deloc sa citesc astazi pe internet despre asta... A cautat sotul meu si a zis ca nu gaseste prea multe. Se pare ca se face de la boli cu transmitere sexuala (gen chlamidya), dar mie mi a iesit negativ. Si mi-e greu sa cred ca daca am avut vreodata ar fi trecut de la sine, fara tratament... Avorturi nu am facut, sarcina extrauterina nu am avut... Deci nu mai inteleg nimic... In fine... Trompa stanga a fost scoasa. Trompa dreapta a fost plina de aderente, dar slava Domnului, nu avea hidrosalpinx asa ca nu au scos-o. Doar au curatat-o, insa nu imi garanteaza nimeni ca nu se fac altele... Clar trompele erau motivul infertilitatii mele. Cu hidrosalpinx nici la fiv nu as fi ramas gravida pentru ca e toxic lichidul acela... Asa ca ma bucur ca am facut laparo, ma bucur ca am semnat sa imi scoata trompele daca gasesc hidrosalpinx. Insa ma voi bucura cu adevarat cand ma voi vedea graviduta. Maine voi vorbi mai multe cu doctorii. Sper sa vorbesc si cu dr Pantos sa ii cer o parere despre situatia mea... Vom vedea ce va fi... Aaa,uitasem... In afara de fibromul meu de 1 cm mai aveam unul si mai micut... Va pup pe toate si sa stiti ca desi nu am mai scris in ultimele zile, v-am citit. Dar nu prea a fost activitate pe aici oricum. :( Haideti cu teste pozitive, se aproprie Craciunul!
Parca stiu ca este un lichid ce nu are ce cauta pe trompa,impiedica sarcina,fiind toxic.Bine ca a fost doar pe o singura trompa.Doamne ajuta acum ca cealalta sa isi faca treaba si sa vii cu o veste buna curand. |
|
Inregistrat: 8/7/2015 Mesaje: 1588
| Fetelor vreau sa impart cu voi bucuria mea cea mare, se pare ca a venit Mosu mai devreme si am cele doua liniute mult asteptate si dorite, maine merg la beta Sunt in culmea fericirii inca nu-mi vine sa cred. Va pup pe toate si astept cu nerabdare sa ne mutam toate la burtici Crissy attached the following image(s):
|
|
Inregistrat: 11/14/2016 Mesaje: 1525
|
felicitari!!! ma bucur foarte mult |
|
Inregistrat: 11/4/2016 Mesaje: 1018
|
felicitari!!! |
|
Inregistrat: 7/29/2013 Mesaje: 2806
| Crissy, ma bucur din tot sufletul pentru tine! Bafta multa la beta! |
|
Inregistrat: 3/24/2016 Mesaje: 1852
| De cand te astept la cotitura sa-ti pun urale! YEYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY! |
|
Inregistrat: 7/31/2015 Mesaje: 1312
| Bella1989 wrote:Buna, fetelor! Eu am noutati... Azi am facut laparoscopie... Am scapat si de asta... Am vesti bune si vesti proaste... Vestea buna este ca nu am endometrioza si ovarele sunt ok. Vestea proasta este ca mi-au scos o trompa. Nu plang dupa ea, dar ma sperie motivul pentru care au scos-o. Hidrosalpinx. Nu stiu mai nimic despre acest lucru. Tin minte ca am citit la un moment dat undeva dar nu am dat importanta pentru ca trompele mele in teorie erau ok. Am facut si histerosonografie si histerossalpingografie si trompele mele erau permeabile... Ciudat, stiu... Nu am vrut deloc sa citesc astazi pe internet despre asta... A cautat sotul meu si a zis ca nu gaseste prea multe. Se pare ca se face de la boli cu transmitere sexuala (gen chlamidya), dar mie mi a iesit negativ. Si mi-e greu sa cred ca daca am avut vreodata ar fi trecut de la sine, fara tratament... Avorturi nu am facut, sarcina extrauterina nu am avut... Deci nu mai inteleg nimic... In fine... Trompa stanga a fost scoasa. Trompa dreapta a fost plina de aderente, dar slava Domnului, nu avea hidrosalpinx asa ca nu au scos-o. Doar au curatat-o, insa nu imi garanteaza nimeni ca nu se fac altele... Clar trompele erau motivul infertilitatii mele. Cu hidrosalpinx nici la fiv nu as fi ramas gravida pentru ca e toxic lichidul acela... Asa ca ma bucur ca am facut laparo, ma bucur ca am semnat sa imi scoata trompele daca gasesc hidrosalpinx. Insa ma voi bucura cu adevarat cand ma voi vedea graviduta. Maine voi vorbi mai multe cu doctorii. Sper sa vorbesc si cu dr Pantos sa ii cer o parere despre situatia mea... Vom vedea ce va fi... Aaa,uitasem... In afara de fibromul meu de 1 cm mai aveam unul si mai micut... Va pup pe toate si sa stiti ca desi nu am mai scris in ultimele zile, v-am citit. Dar nu prea a fost activitate pe aici oricum. :( Haideti cu teste pozitive, se aproprie Craciunul! Bella imi pare foarte rau pentru trompa ta..dar tot raul spre bine. Te chinuiai degeaba cu stimulari. Acum macar stii ca in sfarsit ai un diagnostic si vei sti ce e de facut. Sper sa ne povestesti mai multe dupa ce discuti cu medicii. Cum te simti? Recuperare usoara si Doamne ajuta sa te vedem burtica in curand |
|
Inregistrat: 3/23/2015 Mesaje: 3407
| Felucitari!!! iti tin pumni si sa vi cu beta mareeee |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 6/27/2016 Mesaje: 148
|
Felicitaaaari! Ma bucur foarte mult pt. tine.
|
|
| Deutza_52 wrote:Neata fetelor va cer o parere mai am o zi pana la cm si azi dimineata am facut un test sure check cu prima urina mia iesit a doua liniuta putin vizibila rozalie voi ce sanse spuneti ca am. Multumesc anticipat. Bafta la liniutee cat mai multe Daca se vede e pozitiv. Pune o poza si mai fa unul dimineata sau fugi direct la beta. Succes |
|
Inregistrat: 6/25/2014 Mesaje: 171
|
Vaaiii Crissy, felicitari ! Ce mult ma bucur pentru tineee ! Felicitari din toata inima:
Imi esti foarte draga , ieri am intrat special pentru tine, am presimtit ca ne vei da o veste buna, o asteptam |
|
| CARLA 8 wrote:Vaaiii Crissy, felicitari ! Ce mult ma bucur pentru tineee ! Felicitari din toata inima: Imi esti foarte draga , ieri am intrat special pentru tine, am presimtit ca ne vei da o veste buna, o asteptam Carla cum merge stimularea? |
|
Inregistrat: 6/25/2014 Mesaje: 171
| bb88 astazi merg la ecografie sa vad ce productie am |
|
| CARLA 8 wrote: bb88 astazi merg la ecografie sa vad ce productie am Mult succes sa ai productie foarte buna si sa se prinda bebe Sa ne tii la curent |
|
|