Nivel: Ambasador
Inregistrat: 9/11/2016 Mesaje: 501
| Laura, in afara de prolactina, celelate cum au iesit? Sunt foarte importante toate. Raportul lh/fsh cum e?... |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 12/4/2015 Mesaje: 2525
| Inawar wrote:Neata! Eu beau o ciocolata calda si ma bucur ca e ultima zi de lucru din saptamana, mai vin abia luni. De altfel azi sau maine ovulez si sper sa fie cu noroc. Ieri am facut ecografie si am un folicul de 18,2 mm pe partea dreapta. Uterul are 9 mm ceea ce cred ca e bine, ma gandesc ca zilele astea mai prinde putina grosime Mai e cineva la ovulatie?
Succes!Spor la bebelit.Baga niste rodie pt endometru, dar oricum e bun! |
|

| LAURA0202 wrote:Prolactina Mare Ce e de facut? Multumesc. Am rezultatul analizelor si pana ajung la calc,mai dureaza, de aia scriu de pe tel.
Eu am luat Vitex si mi-a scazut. |
|

Inregistrat: 6/17/2015 Mesaje: 1021
| Inawar wrote:Nico, tu ai facut stimulare sau asa a fost sa fie? gemeni? Am facut stimulare cu clostil |
|

Inregistrat: 11/14/2016 Mesaje: 1525
| Mire wrote:Succes!Spor la bebelit.Baga niste rodie pt endometru, dar oricum e bun! Mersi Mire, o sa merg sa cumpar rodie cand ies de la lucru, ma gandesc sa iau si magne-b6 ca e bun la ovulatie. |
|

| NicoN wrote: Am facut stimulare cu clostil
Mi-ar placea si mie doi |
|
Inregistrat: 7/31/2015 Mesaje: 1312
| Inawar wrote: Mersi Mire, o sa merg sa cumpar rodie cand ies de la lucru, ma gandesc sa iau si magne-b6 ca e bun la ovulatie.
E bun si dupa ovulatie maghe b6, si in sarcina. Acid folic iei, da? Nu iti fa griji legate de endometru 9mm inainte de ovulatie este perfect. Pana ovulezi ajunge la minim 11-12 asa ca sa ai spor |
|

Inregistrat: 3/23/2015 Mesaje: 3407
| Noi am fost azi la dr de fam si am mai pus pe noi 3 kg...in total am pus 10 kg... suntem un ursulet in devenire... sa va pun o poza cu burtica. voi ce parere aveti e jos burtica mea?... Lili Eu attached the following image(s):

|
|

| am facut test de ovulatie, mi-a zis doctorita sa fac sa ma asigur ca va creste LH-ul si a iesit pozitiv. Am zis ca nu mai folosesc minut dar mai aveam ramase de luna trecuta 2 buc asa ca am pus unul la treaba.
Inawar attached the following image(s):

|
|

Inregistrat: 3/24/2016 Mesaje: 1852
| Lili Eu wrote:Noi am fost azi la dr de fam si am mai pus pe noi 3 kg...in total am pus 10 kg...  suntem un ursulet in devenire...  sa va pun o poza cu burtica. voi ce parere aveti e jos burtica mea?...
Deci piciul creste usurel...ursulet !
Mie nu mi se pare deloc jos...acum depinde si de constitutia ta...
Sa fie sanatos si sa stea cumintele acolo pana la termen. Cand ai dpn-ul? |
|

Inregistrat: 3/24/2016 Mesaje: 1852
| Inawar wrote:am facut test de ovulatie, mi-a zis doctorita sa fac sa ma asigur ca va creste LH-ul si a iesit pozitiv. Am zis ca nu mai folosesc minut dar mai aveam ramase de luna trecuta 2 buc asa ca am pus unul la treaba.
Eu vad ca linia de test e mai pronuntata decat cea de control...asa ca bebeliti azi-maine-poimaine ca ovulezi clar! Pacat ca nu te poti duce la o eco de confirmare pe vineri, ar fi fost ideal. |
|

| bby88 wrote:E bun si dupa ovulatie maghe b6, si in sarcina. Acid folic iei, da? Nu iti fa griji legate de endometru 9mm inainte de ovulatie este perfect. Pana ovulezi ajunge la minim 11-12 asa ca sa ai spor acid folic iau cand si cand.. am inceput acum 3 luni si am avut impresia ca ma ingrasa, asa ca luna asta am inceput de ieri sa iau iar. |
|

| Lili Eu wrote:Noi am fost azi la dr de fam si am mai pus pe noi 3 kg...in total am pus 10 kg...  suntem un ursulet in devenire...  sa va pun o poza cu burtica. voi ce parere aveti e jos burtica mea?...
Mie nu mi se par ca e jos.E perfecta! Si 10kg sunt f ok.Sanatosi sa fiti! |
|

| Rubynne wrote:
Eu vad ca linia de test e mai pronuntata decat cea de control...asa ca bebeliti azi-maine-poimaine ca ovulezi clar! Pacat ca nu te poti duce la o eco de confirmare pe vineri, ar fi fost ideal.
Da, este mai pronuntata, desi poza nu prea e de calitate. vineri nu e tarziu?, ma astept pe maine sa ovulez, daca ieri la pranz era 18.2 mm, azi cred ca e deja 20 mm. De altfel e cam greu sa gasesc liber undeva pt sa sunt zilele libere si cred ca si doctorii sunt cu planuri de concediu... |
|

Inregistrat: 3/23/2015 Mesaje: 3407
| Mire wrote:Mie nu mi se par ca e jos.E perfecta!  Si 10kg sunt f ok.Sanatosi sa fiti! Multumesc! da e perfect.dar am plecat de la 75kg si am ajuns la 85kg sper sa nu facem 100 la tine se cunoaste burtica? la mine se vedea un pic de pe la 8s |
|
|