Clubul aspirantelor - 55
Subiectul anterior · Subiectul urmator
lixandra_alexandra
Scris: Sunday, December 11, 2016 6:18 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 11/4/2016
roxinuta wrote:

Viola cel cu 2 in cutie e scos din plastic si doar eu zaresc linia e la fel ca acum 3z .mult noroc si tie.

Multumesc!pupici
maria2013
Scris: Sunday, December 11, 2016 6:39 PM
Nivel

Inregistrat: 7/29/2013
Roxinuta, bafta multa mâine! De ce nu te-oi fi dus tu la beta de ieri... numai tu stii. Mâine ai fi repetat beta si vedeai daca se dubla. Acum, vei avea înca doua zile de asteptat.
roxinuta
Scris: Sunday, December 11, 2016 6:47 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 11/30/2016
maria2013 wrote:
Roxinuta, bafta multa mâine! De ce nu te-oi fi dus tu la beta de ieri... numai tu stii. Mâine ai fi repetat beta si vedeai daca se dubla. Acum, vei avea înca doua zile de asteptat.

NU STIU ce o lungesc asa Maria ...ai dreptate poate mie frica ca rezultat.nu stiu ce e in capul meu.te pupacesc.coeur coeur
Victory
Scris: Sunday, December 11, 2016 6:49 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 10/15/2016
roxinuta wrote:
Sotul este acasa ma mai tine ocupata dar mintea imi fuge tot acolo sani sant fff moi dar se sensibili..mi se inchid ochii parca sant grei(m-am trezit la 11),dureri pelviene minore parca ma arde stomacu,,dureri de cap etc.inca nu am zis sotului nimic nu vreau sa treaca prin ce trec eu acum ...
??va pup
Am exact acelasi simptome, inca n am testat sunt z10 DPO. Ma incapatanez sa nu testez mai repede de joi vineri sa fie macar z14. Tu cate zile de la ovulatie ai? Scuze daca ai mai spus, azi am fost foarte aeriana si distrata asa.... Chiar radea al meu de mine ca par foarte indragostita!!! :))) si cica daca am ceva sa i spun, adica sa si faca poate bagajul??!!! Glume de geaman.... :)))
roxinuta
Scris: Sunday, December 11, 2016 7:06 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 11/30/2016
Victory wrote:
Am exact acelasi simptome, inca n am testat sunt z10 DPO. Ma incapatanez sa nu testez mai repede de joi vineri sa fie macar z14. Tu cate zile de la ovulatie ai? Scuze daca ai mai spus, azi am fost foarte aeriana si distrata asa.... Chiar radea al meu de mine ca par foarte indragostita!!! :))) si cica daca am ceva sa i spun, adica sa si faca poate bagajul??!!! Glume de geaman.... :)))

NU prea stiu ziua de ovulatie(luna asta am renuntat la teste dar singurele z de activitate a fost z9 si 10.ovulatia a fost cam atunci din z8 a inceput mucusu.(e devreme la mine am Cm de 26 de z.)Acum mai am 2z pana la cm.
Victory
Scris: Sunday, December 11, 2016 9:41 PM
Nivel

Victory
Scris: Sunday, December 11, 2016 9:42 PM
Nivel

Alexis21
Scris: Monday, December 12, 2016 8:41 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 4/30/2016
Buna dimineata fetelor!Sa va zic ce am patit ieri.V-am scris ca ma doare rau capul si am stari de greata....asa ca am decis sa imi iau tensiunea care era 15 cu 8,in conditiile in care eu nu am avut in viata mea tensiunea mai mare de 12 si glicemia extrem de mica,adica 69!M-am speriat grozav!Mi-a dat mama o pastila de tensiune si am mancat ceva dulce si m-am culcat.Cand m-am trezit eram ok dar foarte moale asa...iar inainte sa ma culc iar a revenit durerea puternica de cap insa tensiunea si glicemia erau normale....nu stiu ce sa zic ,m-am speriat putin.Voi ce credeti?Poate fi de la ovulatie????
Mire
Scris: Monday, December 12, 2016 9:17 AM
Nivel

Inregistrat: 12/4/2015
roxinuta wrote:
Fetelor mai am 2z pana la cm ...am mai facut 2 teste dar nu i-mi dau incredere...aseara am fost la o aniversare mai m_am destins dar mia fost destul de rau ...atasesez si testele.va pupic pe toate campfire

Roxi,e pozitiv.Mergi la beta!hearts
Alexis21
Scris: Monday, December 12, 2016 9:35 AM
Nivel

Si acum un update....a inceput sa ma usture cand urinez....suportabil.dar nu de neglijat....oare m-am pricopsit cu vreo raceala sau infectie urinara...in cazul asta ce as putea sa iau care sa nu afecteze o eventuala sarcina?
bby88
Scris: Monday, December 12, 2016 9:57 AM
Nivel

Inregistrat: 7/31/2015
Alexis21 wrote:
Si acum un update....a inceput sa ma usture cand urinez....suportabil.dar nu de neglijat....oare m-am pricopsit cu vreo raceala sau infectie urinara...in cazul asta ce as putea sa iau care sa nu afecteze o eventuala sarcina?

Iti raspund aici pt totras nu cred ca are legatura tensiunea cu ovulatia iar durerile de cap sunt de la tensiune probabil. Era bine sa o iei si dupa câteva minute. In ultima vreme si eu mi-am gasit tensiunea peste 15 si m-am cam speriat..poti sa o iei regulat sa vezi cum se comporta.
Daca ai usturimi si crezi ca ai infec?ie fa urocultura. Un tratament chiar si cu antibiotic luat acum nu are cum sa afecteze o posibila sarcina. Pana faci analiza poti bea ceai de cozi de cire?e si iti poti lua Urinal/urisan/ uricol etc. Sper ca faza cu tensiunea sa fi fost o chestie de moment si sa scapi si de usturimi iar peste doua saptamani sa vii cu o veste bunaDistanceKiss
Alexis21
Scris: Monday, December 12, 2016 11:06 AM
Nivel

bby88 wrote:

Iti raspund aici pt totras nu cred ca are legatura tensiunea cu ovulatia iar durerile de cap sunt de la tensiune probabil. Era bine sa o iei si dupa câteva minute. In ultima vreme si eu mi-am gasit tensiunea peste 15 si m-am cam speriat..poti sa o iei regulat sa vezi cum se comporta.
Daca ai usturimi si crezi ca ai infec?ie fa urocultura. Un tratament chiar si cu antibiotic luat acum nu are cum sa afecteze o posibila sarcina. Pana faci analiza poti bea ceai de cozi de cire?e si iti poti lua Urinal/urisan/ uricol etc. Sper ca faza cu tensiunea sa fi fost o chestie de moment si sa scapi si de usturimi iar peste doua saptamani sa vii cu o veste bunaDistanceKiss

Asa imi e teama sa iau antibiotic....dar urinalul as putea??
bby88
Scris: Monday, December 12, 2016 11:22 AM
Nivel

Inregistrat: 7/31/2015
Alexis21 wrote:

Asa imi e teama sa iau antibiotic....dar urinalul as putea??

Poti lua linistita urinal. Iar daca e nevoie de antibiotic cateva zile si pe ala il poti lua daca abia ai 2 zile de la ovulatie. Implantarea are loc in zilele 7-12 si pana nu e atasat nu il poate afecta un astfel de tratament. Numai ca ar trebui urocultura inainte, poate nu ai nevoie de antibiotic. Poti incerca in perioada asta sa iei urinal sau ceva de genul si sa bei ceai de cozi de cirese si multa apa si daca nu trece dupa faci si urocultura.
Lili Eu
Scris: Monday, December 12, 2016 11:30 AM
Nivel

Inregistrat: 3/23/2015
Alexis21 wrote:
Buna dimineata fetelor!Sa va zic ce am patit ieri.V-am scris ca ma doare rau capul si am stari de greata....asa ca am decis sa imi iau tensiunea care era 15 cu 8,in conditiile in care eu nu am avut in viata mea tensiunea mai mare de 12 si glicemia extrem de mica,adica 69!M-am speriat grozav!Mi-a dat mama o pastila de tensiune si am mancat ceva dulce si m-am culcat.Cand m-am trezit eram ok dar foarte moale asa...iar inainte sa ma culc iar a revenit durerea puternica de cap insa tensiunea si glicemia erau normale....nu stiu ce sa zic ,m-am speriat putin.Voi ce credeti?Poate fi de la ovulatie????
Si eu am tensiune in sarcina inainte sa raman insarcinata nu am avut probleme....dar la mine au inceput starile de rau de pe la 22 de saptamani am avut si tensiunea 17.9 si ce trece de 15 nu e bine...eu acum iau tratament cu Dopegyt...si vezi ca daca e sarcina nu ai voie sa ei pastile de tensiune in afara de dopegyt nu sunt recomandate....eu acum imi iau tensiunea dimineata si seara o urmaresc sa nu treaca de 15.....computerlove
Alexis21
Scris: Monday, December 12, 2016 12:56 PM
Nivel

Durerile s-au inrautatit si urinez cu sange.....mi-am luat antibiotic si nospa....e groaznic
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.