Clubul aspirantelor - 55
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Lidiutza85
Scris: Sunday, December 11, 2016 2:12 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 12/3/2016
Alexis21 wrote:
Fetelor,la ovulatie ati avut dureri mari de cap si greata?Fiindca de dimineata sunt asa....

Niciodata nu mi s-a intamplat.
Lidiutza85
Scris: Sunday, December 11, 2016 2:15 PM
Nivel

Inawar wrote:

Pe aici am citit de sot care s-a operat de varicocel si asta era cauza spermogramei proaste. Dupa cateva luni de la operatie au avut liber la bebe, poate ma ajute cele mai vechi pe aici si stiu subiectul mai bine.

Mi-ar fi de ajutor ( cel putin psihic) o parere a fetelor care au trecut prin asa ceva Cray
Inawar
Scris: Sunday, December 11, 2016 2:26 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 11/14/2016
Alexis21 wrote:
Fetelor,la ovulatie ati avut dureri mari de cap si greata?Fiindca de dimineata sunt asa....

Eu am observat o usoara greata cam 2 zile in preajma ovulatiei si pofta mai mare de bebelit :)
roxinuta
Scris: Sunday, December 11, 2016 3:28 PM
Nivel

Inregistrat: 11/30/2016
Fetelor mai am 2z pana la cm ...am mai facut 2 teste dar nu i-mi dau incredere...aseara am fost la o aniversare mai m_am destins dar mia fost destul de rau ...atasesez si testele.va pupic pe toate campfire

roxinuta attached the following image(s):
20161211_151939.jpg

roxinuta
Scris: Sunday, December 11, 2016 3:31 PM
Nivel

Lidiutza85 wrote:

Niciodata nu mi s-a intamplat.

La mine din z9 simt tot felu de chestii nu stiu daca e sarcina dar cam in z19 am avut stari de rau mai accentuate.si dureri de cap.
MULT NOROC!!coeur
Lidiutza85
Scris: Sunday, December 11, 2016 3:33 PM
Nivel

roxinuta wrote:
Fetelor mai am 2z pana la cm ...am mai facut 2 teste dar nu i-mi dau incredere...aseara am fost la o aniversare mai m_am destins dar mia fost destul de rau ...atasesez si testele.va pupic pe toate campfire

E cat se poate de pozitiv. Felicitaritopai newclap yes
lixandra_alexandra
Scris: Sunday, December 11, 2016 3:37 PM
Nivel

Inregistrat: 11/4/2016
Inawar wrote:

Posibil luna asta sa fie un ciclu atipic Cheek Kiss

Cand scapasem si eu de atipicul astauff uff
Cheek Kiss
roxinuta
Scris: Sunday, December 11, 2016 3:49 PM
Nivel

lixandra_alexandra wrote:

Cand scapasem si eu de atipicul astauff uff
Cheek Kiss

DIM merg la beta testele nu ma conving ...cel tip banda e viola si linia e tot stearsa cred ca Mire mia aratat unul pozitiv..iar celalant e sure vedem maine ce zice sangele.
Crissy
Scris: Sunday, December 11, 2016 3:49 PM
Nivel

Inregistrat: 8/7/2015
roxinuta wrote:

N-as vrea sa te dezamagesc dar Sure Check se pozitiveaza destul de greu comparativ cu Viola.. daca amandoua sunt facute in aceiasi zi sunt mari sanse sa ai linie de uscare.. e prea mare diferenta dintre ele..uff
roxinuta
Scris: Sunday, December 11, 2016 3:51 PM
Nivel

Crissy wrote:

N-as vrea sa te dezamagesc dar Sure Check se pozitiveaza destul de greu comparativ cu Viola.. daca amandoua sunt facute in aceiasi zi sunt mari sanse sa ai linie de uscare.. e prea mare diferenta dintre ele..uff

Da Cris explicam mai sus ca gandesc ca tine.
Inawar
Scris: Sunday, December 11, 2016 4:24 PM
Nivel

Inregistrat: 11/14/2016
Roxinuta din toate pozele ce le-ai aratat pana acum la mine nu se vede deloc a doua linie, sunt pe telefon. Totusi azi vad una pe testul sure check, cele viola le vad albe... am intors telefonul in toate unghiurile Lol
Cred ca testul beta iti zice cel mai sigur, bafta!
Crissy
Scris: Sunday, December 11, 2016 4:33 PM
Nivel

Inregistrat: 8/7/2015
roxinuta wrote:

Da Cris explicam mai sus ca gandesc ca tine.

Am postat in acelasi timp si n-am vazut ca ai scris si tu sic Multa bafta la beta sa fie cadoul de Craciun mult dorit majoreta majoreta majoreta
lixandra_alexandra
Scris: Sunday, December 11, 2016 4:51 PM
Nivel

Inregistrat: 11/4/2016
[quote=roxinuta]Fetelor mai am 2z pana la cm ...am mai facut 2 teste dar nu i-mi dau incredere...aseara am fost la o aniversare mai m_am destins dar mia fost destul de rau ...atasesez si testele.va pupic pe toate campfire [/quot

Felicitariii!!!

Imi spui te rog, ce test e cel portocaliu? Pare Viola, si eu am facut dimineata Viola si a iesit negativ. Ma gandesc ca poate am nimerit un lost prostCrazy
pupici
roxinuta
Scris: Sunday, December 11, 2016 5:19 PM
Nivel

lixandra_alexandra wrote:
[quote=roxinuta]Fetelor mai am 2z pana la cm ...am mai facut 2 teste dar nu i-mi dau incredere...aseara am fost la o aniversare mai m_am destins dar mia fost destul de rau ...atasesez si testele.va pupic pe toate campfire [/quot

Felicitariii!!!

Imi spui te rog, ce test e cel portocaliu? Pare Viola, si eu am facut dimineata Viola si a iesit negativ. Ma gandesc ca poate am nimerit un lost prostCrazy
pupici

Viola cel cu 2 in cutie e scos din plastic si doar eu zaresc linia e la fel ca acum 3z .mult noroc si tie.
roxinuta
Scris: Sunday, December 11, 2016 5:27 PM
Nivel

Sotul este acasa ma mai tine ocupata dar mintea imi fuge tot acolo sani sant fff moi dar se sensibili..mi se inchid ochii parca sant grei(m-am trezit la 11),dureri pelviene minore parca ma arde stomacu,,dureri de cap etc.inca nu am zis sotului nimic nu vreau sa treaca prin ce trec eu acum ...
??va pup
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.