Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 11/30/2016 Mesaje: 101
| Buna am refacut testul limitata e tot asa fff pala ...nu stiu ce sa zic ...inca mai sper.cand sa il refac? si ce alt test sa mai cumpar? roxinuta attached the following image(s):

|
|
|
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 9/11/2016 Mesaje: 501
| monica maria wrote:Fetelor revin cu vesti foarte bune pt mine, am refacut amh-ul la un laborator la Cluj si am valoare de 2.5, iar in octombrie aveam 0.7 la Clinica Sante, sfatul meu e sa evitati sa faceti analizele la un laborator Sante, va pupacesc! WOW! Asta e o veste buna! Ma bucur pentru tine! Cât despre greselile astea...unele laboratoare ar trebui închise. Î?i bat joc de noi si sanatatea noastra. Dar e bine ca a fost gre?eala si nu era valoarea adevarata.
|
|
|

Inregistrat: 4/30/2016 Mesaje: 754
| roxinuta wrote:Buna am refacut testul limitata e tot asa fff pala ...nu stiu ce sa zic ...inca mai sper.cand sa il refac? si ce alt test sa mai cumpar? Pune poza!!! |
|
|

Inregistrat: 4/30/2016 Mesaje: 754
| roxinuta wrote:Buna am refacut testul limitata e tot asa fff pala ...nu stiu ce sa zic ...inca mai sper.cand sa il refac? si ce alt test sa mai cumpar? Pune poza!!! |
|
Inregistrat: 9/11/2016 Mesaje: 501
| roxinuta wrote:Buna am refacut testul limitata e tot asa fff pala ...nu stiu ce sa zic ...inca mai sper.cand sa il refac? si ce alt test sa mai cumpar? Eu zic sa faci un beta. Daca mi-ar fi ie?it mie o liniu?a cât de pala, as fi fugit la laborator. Eu cred ca e de bine, fetele de aici au zis numai lucruri bune de testul viola, se pare ca nu da gre?. Fa un beta. o sa te felicit atunci, dar ma bucur de pe acum pentru tine! |
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 12/4/2016 Mesaje: 58
| Cred ca e bebe suta la suta Roxinuta... fii optimista...pune poza sa o vedem |
|
| Bella1989 wrote:Eu zic sa faci un beta. Daca mi-ar fi ie?it mie o liniu?a cât de pala, as fi fugit la laborator. Eu cred ca e de bine, fetele de aici au zis numai lucruri bune de testul viola, se pare ca nu da gre?. Fa un beta.  o sa te felicit atunci, dar ma bucur de pe acum pentru tine! 9
Luni o sa fac beta sa vedem ce o fi am Atasat poza dar eu cred ca mi e nimic . |
|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 7/31/2015 Mesaje: 1312
| roxinuta wrote:Buna am refacut testul limitata e tot asa fff pala ...nu stiu ce sa zic ...inca mai sper.cand sa il refac? si ce alt test sa mai cumpar? Test mai sensibil decat asta nu vred ca gasesti. Ai testat tu prea devreme cred. Mai fa unul duminica sau luni si daca ies doua liniute fugi la beta. Succes |
|
| monica maria wrote:Fetelor revin cu vesti foarte bune pt mine, am refacut amh-ul la un laborator la Cluj si am valoare de 2.5, iar in octombrie aveam 0.7 la Clinica Sante, sfatul meu e sa evitati sa faceti analizele la un laborator Sante, va pupacesc! Super Monica Asta da bucurie Ti-am zis de atunci a sigur e greseala |
|

Inregistrat: 7/29/2013 Mesaje: 2806
| Roxinuta, mergi si fa beta! În mod normal, azi trebuia sa se vada mai bine decât ieri. Beta te va lamuri. Faci mâine primul beta, luni al doilea si ai lamurit problema. Succes! |
|

Inregistrat: 12/4/2015 Mesaje: 2525
| La mine Viola a iesit destul de stearsa liniuta, desi aveam beta 45. E posibil sa fie inca devreme Viola nu da rateuri.E unul dintre cele mai sensibile si bune teste. |
|
| Mire wrote:La mine Viola a iesit destul de stearsa liniuta, desi aveam beta 45. E posibil sa fie inca devreme Viola nu da rateuri.E unul dintre cele mai sensibile si bune teste.
La cate zile ai testat cu test Viola si tia iesit stearsa? |
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 12/8/2016 Mesaje: 18
| Buna sunt noua pe aici sunt cu sotul meu de 8 ani si pana acuma neam protejat dar in luna noiembrie am decis ca vrem un bebelus pe 17 noiemtrie am avut prima zi a menstruatie este de 28 de zile ovulatia cred ca am avuto pe 30 si de 2 zile am stari ciudate oboseala dureri de cap infernale si ma duc f des la baie sana au inceput sa ma doare din ce in ce mai tare si burta la fel ore fetelor se poate sa se prinda din prima incercare Mai am 6 zile si imi vine urati dar eu tot sper sa nu vine cam cand credeti ca pot sa imi fac test
|
|
| Deutza_52 wrote:Buna sunt noua pe aici sunt cu sotul meu de 8 ani si pana acuma neam protejat dar in luna noiembrie am decis ca vrem un bebelus pe 17 noiemtrie am avut prima zi a menstruatie este de 28 de zile ovulatia cred ca am avuto pe 30 si de 2 zile am stari ciudate oboseala dureri de cap infernale si ma duc f des la baie sana au inceput sa ma doare din ce in ce mai tare si burta la fel ore fetelor se poate sa se prinda din prima incercare Mai am 6 zile si imi vine urati dar eu tot sper sa nu vine cam cand credeti ca pot sa imi fac test Se poate dar e cam devreme pentru simptome si pentru test. Incearca sa testezi peste 5-6 zile macar. Succes! |
|

Inregistrat: 12/5/2016 Mesaje: 1452
| Deutza_52 wrote:Buna sunt noua pe aici sunt cu sotul meu de 8 ani si pana acuma neam protejat dar in luna noiembrie am decis ca vrem un bebelus pe 17 noiemtrie am avut prima zi a menstruatie este de 28 de zile ovulatia cred ca am avuto pe 30 si de 2 zile am stari ciudate oboseala dureri de cap infernale si ma duc f des la baie sana au inceput sa ma doare din ce in ce mai tare si burta la fel ore fetelor se poate sa se prinda din prima incercare Mai am 6 zile si imi vine urati dar eu tot sper sa nu vine cam cand credeti ca pot sa imi fac test
Buna! Nu este exclus sa ramai din prima, dar mie una mi se pare cam devreme pentru semne. Eu luna trecuta am facut teste de sarcina inainte sa imi intarzie si am fost dezamagita, asa ca eu cred ca cel mai indicat ar fi sa astepti sa iti intarzie macar cateva zile. Cati ani ai? |
|
|
|