Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/24/2016 Mesaje: 1852
| roxinuta wrote: am reusit mai sus am atasat ...nu se vede mai nimic dar eu o vad .
Ce test e? E albicioasa linia? Nu vreau sa te supere comentariul meu...dar repeta-l cu prima urina maine. |
|
|
 Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 11/30/2016 Mesaje: 101
| Lili Eu wrote: se vede liniuta felicitari...  mai stai cateva zile si mai si mai repeta un test. sambata duminica ar fi cel mai bine apoi luni te duci la beta
LILI sant fff emotionata dar nu am curaj sa ma bucur ,ma gandeam sa repet dimineata eu l>am facut acum la 17.00 ar trebui sa fie cam 10/12 z de la ovulatie.am facut test viola zice ca e cel mai bun. |
|
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 12/7/2016 Mesaje: 14
| Roxinuta, se vede a doua liniuta,putin, da eu o vad.
Felicitariiii! Sa fie intr-un ceas bun! |
|
|
| Rubynne wrote: Ce test e? E albicioasa linia?
Nu vreau sa te supere comentariul meu...dar repeta-l cu prima urina maine.
nu nu ma supar ...e test vioala facut la 17 dupamasa.deasta vreau dim sa il refac a uitasem am scos plasticul ca se se vada cat de cat e fff putin rosie |
|

Inregistrat: 12/4/2016 Mesaje: 58
| Felicitari Roxiiiii ...... 99 la suta sanse sa fie bebelusss ......mai faci un test peste 2, 3 zile si o sa stii exact ....doamne ce bucuriee....ma bucur pt tn |
|

Inregistrat: 3/23/2015 Mesaje: 3407
| roxinuta wrote:
LILI sant fff emotionata dar nu am curaj sa ma bucur ,ma gandeam sa repet dimineata eu l>am facut acum la 17.00 ar trebui sa fie cam 10/12 z de la ovulatie.am facut test viola zice ca e cel mai bun.
il poti repeta si dimineata dar ptr beta eu zic sa mai astepti un pic ca e valoarea mica apoi o sa fi dezamagita sa astepti macar pana luni. |
|

| o sa fie bine.... |
|
| Diana!Maya wrote:Felicitari Roxiiiii  ...... 99 la suta sanse sa fie bebelusss  ......mai faci un test peste 2, 3 zile si o sa stii exact  ....doamne ce bucuriee....ma bucur pt tn
multumesc dia da ai dreptate 99 e sa fie bebe imi mai trebuie 1 |
|
| Lili Eu wrote: il poti repeta si dimineata dar ptr beta eu zic sa mai astepti un pic ca e valoarea mica apoi o sa fi dezamagita sa astepti macar pana luni.
A fost ca o muza pt mine ..si stiam ca daca tu ai reusit o sa reusesc si eu ....dim va anunt cum este al 2 test. |
|

| primesti restul la urmatorul test.... am incredere ca doamne doamne ne da vesti bune in perioada asta la toate care incercam..... |
|
| Diana!Maya wrote:primesti restul la urmatorul test.... am incredere ca doamne doamne ne da vesti bune in perioada asta la toate care incercam.....
Dimineata la testat ...oare cum trece pana dimineata timpul, Maine sarbatorim |
|

Inregistrat: 3/23/2015 Mesaje: 3407
| roxinuta wrote:
A fost ca o muza pt mine ..si stiam ca daca tu ai reusit o sa reusesc si eu ....dim va anunt cum este al 2 test.
Pai eu mereu am zis ca daca eu am reusit sa raman....si voi o sa reusiti... asteptam testul si iti tin pomni sa fie bine! |
|

| da roxi.....o sa fie sarbatoare pt ine..... una dintre cele mai frumoase...atat de mult imi doresc si eu o asemenea sarbatoare cat mai curand..... |
|
| Diana!Maya wrote:da roxi.....o sa fie sarbatoare pt ine..... una dintre cele mai frumoase...atat de mult imi doresc si eu o asemenea sarbatoare cat mai curand.....
Dia e si la tine si tu ai avut sintome ca si mine <daca e sa fie maine si testul sa arate cat mai pozitiv at si tu vei sarbatori . poti sa incerci si tu testul asta Viola zice ca are sensibilitate 5u lnu ma stiu cu ele iti pun poza sa vezi cum arata. roxinuta attached the following image(s):

|
|
| Lili Eu wrote: Pai eu mereu am zis ca daca eu am reusit sa raman....si voi o sa reusiti...  asteptam testul si iti tin pomni sa fie bine!
|
|
|
|