Nivel: Avansat
Inregistrat: 7/29/2013 Mesaje: 2806
| Diana!Maya wrote:Buna fetelor. dupa calculele mele luni ar trebui sa fac primul test, inainte cu 5 zile de CM. in perioada asta am avut dureri de ovare si de burta si uneori simteam dureri mici si in vagin, ciudat..... simptome nu prea am doar mici dureri de sani si dureri minore de burta..... doamne ajuta sa fie ce imi doresc si la voi la fel sa fie cadoul nostru de la Dumnezeu pt Craciun. va pup si orice ar fi mergem pozitive inainte. Fetelor... eu înteleg nerabdarea, dar nu înteleg logica asta care va face sa va grabiti. Pai in ritmul asta, în curând veti testa a doua zi dupa ovulatie...totusi... pastrati un pic de detasare... |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 12/4/2016 Mesaje: 58
| Da cred ca asa este.... cred ca o sa il fac dupa CM in caz de apare vreo intarziere... dar sunt nerabdatoare si sper sa fie cu un motiv bucuria asta..... hai cu testul pozitiv Victory.......si toate celelalte fete |
|
Inregistrat: 12/4/2016 Mesaje: 58
| sunt 10 zile de la ovulatie.... sa fie chiar asa devreme? |
|
Inregistrat: 3/23/2015 Mesaje: 3407
| Diana!Maya wrote:sunt 10 zile de la ovulatie.... sa fie chiar asa devreme? da e devreme! ii trebui intre 7-10 zile sa se implanteze sarcina in uter si abia dupa implantare incepe hcg sa se elimine in urina.....si deci nu are cum se fie concentratia mare sa fie detectata de un test!!! |
|
Inregistrat: 12/4/2015 Mesaje: 2525
| stelutza wrote: doamne ajuta ce frumos abia astept si eu sa cunosc sentimentul! sa iti traiasca minunea sarcina usoara in continuare! la cat timp ai fost dupa ce ai facut testul la medic?
Mersi la fel! Eu am mers prima data la 4s si 3z si am vazut doar un punctulet.La 5s si 6z i-am auzit inimioara. |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 11/30/2016 Mesaje: 101
| Felicitari fetelor cu teste positive!! sant z20 mai am 6 zile pana la CM...fetelor mie un Rau imi vine sa vomit ma doare capul ...toata ziua am fost ametita,cum zice Maria este repede de sintome...as Bea un ceai sa imi calmeze greturile stiti cumva de care sa fac? |
|
| Mire wrote:Aseara am fost la morfologie.Suntem ok.Am vazut de la nasuc, degetele tot E o zvapaiata, deloc nu statea locului,radea si doamna dr..zicea ca e la ora de balet. Doamne ajuta sa fie totul bine in continuare.Si va prafuiesc de nu va vedeti!!!
Mire e o dulceata ce ma bucur pt tine Dumnezeu sa aiba grija de voi.multi pupici |
|
Inregistrat: 12/7/2016 Mesaje: 14
| Salutare fetelor,
Sunt noua pe acest forum si m-am gandit sa impartasesc cu voi experienta mea de pana acum. Am 31, sotul 32 si incercam de 3 ani sa concepem un bebe Am incercat un an si jumatate si vazand ca nu s-a intamplat nimic am facut amandoi teste de fertilitate....si surpiza; sotul meu are oligospermie severa si varicocel bilateral incipient. Un an de zile sotul a avut un tratament pt stimularea hormonala cu Menopur, Spermotrend si L-Arginina- valorile spermogramei se imbunatateau intr-o luna apoi iar reveneau si asa mai departe timp de un an de zile. In toamna aceasta ne-am hotarat sa facem FIV+ICSI avand in vedere numarul foarte mic de spermatozoizi.
FIV-ul a fot o experienta foarte solicitanta dint toate punctele de vedere. In urma punctiei ovariane (14 octombrie) au fost extrasi 30 de foliculi, doar 22 au fecundat. ET-ul l-am facut in data de 9 noiembrie deoarece eram suspecta de o hiperstimulare dar pana la urma a fost ok; m-am refacut relativ repede.
Cele 13 zile cu tratament de sustinere pana la testarea bHCG mi s-au parut o eterninate si sunt sigura ca toate cele care au trecut prin asta au simtit acelasi lucru Prima valoare bHCG a fost de 40, la doua zile era 70; dupa alte doua zile a fost iar 40 iar dapoi a scazut la 17....
Acum asteptam luna ianuarie pentru un nou embriotransfer
Numai bine va doresc si muuuuulta sanatate!.. sa ajute Dumnezeu ca suferinta fetelor care ati trecut prin pierderea de sarcina sa se opreasca aici si sa va dea bucurie sa uitati ca ati trecut vreodata prin asta.. Doamne, ajuta! |
|
| Feli85 wrote:Salutare fetelor, Sunt noua pe acest forum si m-am gandit sa impartasesc cu voi experienta mea de pana acum. Am 31, sotul 32 si incercam de 3 ani sa concepem un bebe Am incercat un an si jumatate si vazand ca nu s-a intamplat nimic am facut amandoi teste de fertilitate....si surpiza; sotul meu are oligospermie severa si varicocel bilateral incipient. Un an de zile sotul a avut un tratament pt stimularea hormonala cu Menopur, Spermotrend si L-Arginina- valorile spermogramei se imbunatateau intr-o luna apoi iar reveneau si asa mai departe timp de un an de zile. In toamna aceasta ne-am hotarat sa facem FIV+ICSI avand in vedere numarul foarte mic de spermatozoizi. FIV-ul a fot o experienta foarte solicitanta dint toate punctele de vedere. In urma punctiei ovariane (14 octombrie) au fost extrasi 30 de foliculi, doar 22 au fecundat. ET-ul l-am facut in data de 9 noiembrie deoarece eram suspecta de o hiperstimulare dar pana la urma a fost ok; m-am refacut relativ repede. Cele 13 zile cu tratament de sustinere pana la testarea bHCG mi s-au parut o eterninate si sunt sigura ca toate cele care au trecut prin asta au simtit acelasi lucru Prima valoare bHCG a fost de 40, la doua zile era 70; dupa alte doua zile a fost iar 40 iar dapoi a scazut la 17.... Acum asteptam luna ianuarie pentru un nou embriotransfer Numai bine va doresc si muuuuulta sanatate!.. sa ajute Dumnezeu ca suferinta fetelor care ati trecut prin pierderea de sarcina sa se opreasca aici si sa va dea bucurie sa uitati ca ati trecut vreodata prin asta.. Doamne, ajuta!
Bine ai venit Feli,uff prin cate treci si tu iti doresc si iti trimit multa speranta si putere pt ceea ce urmeaza.te pup |
|
Inregistrat: 8/29/2016 Mesaje: 102
| Bine ai venit Feli...wowww 30 de foliculi..ai niste ovare beton..noi cu stimulare poate abea reusim sa producem 2.. |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 9/11/2016 Mesaje: 501
| Feli85 wrote:Salutare fetelor, Sunt noua pe acest forum si m-am gandit sa impartasesc cu voi experienta mea de pana acum. Am 31, sotul 32 si incercam de 3 ani sa concepem un bebe Am incercat un an si jumatate si vazand ca nu s-a intamplat nimic am facut amandoi teste de fertilitate....si surpiza; sotul meu are oligospermie severa si varicocel bilateral incipient. Un an de zile sotul a avut un tratament pt stimularea hormonala cu Menopur, Spermotrend si L-Arginina- valorile spermogramei se imbunatateau intr-o luna apoi iar reveneau si asa mai departe timp de un an de zile. In toamna aceasta ne-am hotarat sa facem FIV+ICSI avand in vedere numarul foarte mic de spermatozoizi. FIV-ul a fot o experienta foarte solicitanta dint toate punctele de vedere. In urma punctiei ovariane (14 octombrie) au fost extrasi 30 de foliculi, doar 22 au fecundat. ET-ul l-am facut in data de 9 noiembrie deoarece eram suspecta de o hiperstimulare dar pana la urma a fost ok; m-am refacut relativ repede. Cele 13 zile cu tratament de sustinere pana la testarea bHCG mi s-au parut o eterninate si sunt sigura ca toate cele care au trecut prin asta au simtit acelasi lucru Prima valoare bHCG a fost de 40, la doua zile era 70; dupa alte doua zile a fost iar 40 iar dapoi a scazut la 17.... Acum asteptam luna ianuarie pentru un nou embriotransfer Numai bine va doresc si muuuuulta sanatate!.. sa ajute Dumnezeu ca suferinta fetelor care ati trecut prin pierderea de sarcina sa se opreasca aici si sa va dea bucurie sa uitati ca ati trecut vreodata prin asta.. Doamne, ajuta! Bine ai venit! Imi pare rau pentru FIV-ul nereu?it! Imi imaginez cât de greu a fost pentru voi... Doamne ajuta sa vi se îndeplineasca visul in Ianuarie la urmatorul transfer... ?in pumnii strân?i! Va fi bine! |
|
| roxinuta wrote:Bine ai venit Feli,uff prin cate treci si tu iti doresc si iti trimit multa speranta si putere pt ceea ce urmeaza.te pup
Multumesc mult roxinuta Dorinta de a ramane insarcinate este foarte stresanta si ne poate consuma extraordinar de tare. Este important sa stim ca pe acest drum nu suntem singure. Dumnezeu ne va ajuta sa ne indeplinim visul! |
|
| Marga22 wrote:Bine ai venit Feli...wowww 30 de foliculi..ai niste ovare beton..noi cu stimulare poate abea reusim sa producem 2..
Da, am raspuns foarte bine la stimulare; doar ca 90% din embrioni sunt de categorie B iar restul A-B. Pupici!!!
|
|
Inregistrat: 7/31/2015 Mesaje: 1312
| Feli85 wrote:Salutare fetelor, Sunt noua pe acest forum si m-am gandit sa impartasesc cu voi experienta mea de pana acum. Am 31, sotul 32 si incercam de 3 ani sa concepem un bebe Am incercat un an si jumatate si vazand ca nu s-a intamplat nimic am facut amandoi teste de fertilitate....si surpiza; sotul meu are oligospermie severa si varicocel bilateral incipient. Un an de zile sotul a avut un tratament pt stimularea hormonala cu Menopur, Spermotrend si L-Arginina- valorile spermogramei se imbunatateau intr-o luna apoi iar reveneau si asa mai departe timp de un an de zile. In toamna aceasta ne-am hotarat sa facem FIV+ICSI avand in vedere numarul foarte mic de spermatozoizi. FIV-ul a fot o experienta foarte solicitanta dint toate punctele de vedere. In urma punctiei ovariane (14 octombrie) au fost extrasi 30 de foliculi, doar 22 au fecundat. ET-ul l-am facut in data de 9 noiembrie deoarece eram suspecta de o hiperstimulare dar pana la urma a fost ok; m-am refacut relativ repede. Cele 13 zile cu tratament de sustinere pana la testarea bHCG mi s-au parut o eterninate si sunt sigura ca toate cele care au trecut prin asta au simtit acelasi lucru Prima valoare bHCG a fost de 40, la doua zile era 70; dupa alte doua zile a fost iar 40 iar dapoi a scazut la 17.... Acum asteptam luna ianuarie pentru un nou embriotransfer Numai bine va doresc si muuuuulta sanatate!.. sa ajute Dumnezeu ca suferinta fetelor care ati trecut prin pierderea de sarcina sa se opreasca aici si sa va dea bucurie sa uitati ca ati trecut vreodata prin asta.. Doamne, ajuta! Bine au venit printre noi! Iti doresc sa ramâi la aspirante doar pana in Ianuarie si sa fie cu succes transferul. La asa rezultate sigur va fi bine Ne poti spune unde ai facut fiv si cat de mul?umita esti de medici? |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 10/15/2016 Mesaje: 470
| Diana!Maya wrote:Da cred ca asa este.... cred ca o sa il fac dupa CM in caz de apare vreo intarziere... dar sunt nerabdatoare si sper sa fie cu un motiv bucuria asta..... hai cu testul pozitiv Victory.......si toate celelalte fete Sa dea Dzeu sa fie toate positive!! Si al meu si al tau si Inawar si toate celelalte care testeaza zilele astea. Si incet, incet sa avem parte toate de bucuria celor doua luniute! |
|
|