Clubul aspirantelor - 55
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Bella1989
Scris: Tuesday, December 6, 2016 11:09 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 9/11/2016
Mgeorgiana85 wrote:
Felicitari fetelor! Sarcina usoara si la termen! Cheek Kiss
Eu declar Z1...Bye2
Va pupacesc, noapte bunaCheek Kiss

Imi pare rau! Ne luam de mâna... pana acum câteva zile speram împreuna... acum suntem surori de suferin?a... dar lasa ca vine si rândul nostru sa ne împlinim visul!Cheek Kiss
Mgeorgiana85
Scris: Wednesday, December 7, 2016 7:24 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 11/3/2016
Bella1989 wrote:

Imi pare rau! Ne luam de mâna... pana acum câteva zile speram împreuna... acum suntem surori de suferin?a... dar lasa ca vine si rândul nostru sa ne împlinim visul!Cheek Kiss

Asa este. Cred ca nu a fost momentul potrivit acum...toate trec...cu siguranta bobitele noastre se pregatesc sa apara si ele hainoroc
stelutza
Scris: Wednesday, December 7, 2016 7:43 AM
Nivel

Inregistrat: 1/12/2015
buna dimineata fetelor eu ma simt bine am emotii pe joi ,deocamdata nu am nici un simptom doar cateva crampe la burtica fara durere,in afara de acid folic ar trebui sa mai iau ceva?o zi frumoasa la mine a nins putin imi pare rau pentru fetele cu ziua 1 capul sus si pregatitiva pentru luna care vine poate vine cadoul de mos craciun computerlove Hands Hands Hands Hands
Mire
Scris: Wednesday, December 7, 2016 7:47 AM
Nivel

Inregistrat: 12/4/2015
stelutza wrote:
buna dimineata fetelor eu ma simt bine am emotii pe joi ,deocamdata nu am nici un simptom doar cateva crampe la burtica fara durere,in afara de acid folic ar trebui sa mai iau ceva?o zi frumoasa la mine a nins putin imi pare rau pentru fetele cu ziua 1 capul sus si pregatitiva pentru luna care vine poate vine cadoul de mos craciun computerlove Hands Hands Hands Hands

Intreaba medicul.Mie mi-a dat progesteron imediat..2/zi.
Arefam sau utrogestan.
Mire
Scris: Wednesday, December 7, 2016 7:49 AM
Nivel

Inregistrat: 12/4/2015
Aseara am fost la morfologie.Suntem ok.Am vazut de la nasuc, degetele tothearts
E o zvapaiata, deloc nu statea locului,radea si doamna dr..zicea ca e la ora de balet.
Doamne ajuta sa fie totul bine in continuare.Si va prafuiesc de nu va vedeti!!!hearts hearts

Mire attached the following image(s):
image.jpegimage.jpegimage.jpeg

Lili Eu
Scris: Wednesday, December 7, 2016 9:10 AM
Nivel

Inregistrat: 3/23/2015
Mire wrote:
E o zvapaiata, deloc nu statea locului,radea si doamna dr..zicea ca e la ora de balet.
Doamne ajuta sa fie totul bine in continuare.Si va prafuiesc de nu va vedeti!!!hearts hearts
sa iti traiasca minunea Mire!!!! si sa va bucurati de ea. si sa ajungeti cu bine la termen!!!!newclap computerlove
stelutza
Scris: Wednesday, December 7, 2016 9:10 AM
Nivel

Inregistrat: 1/12/2015
Mire wrote:

doamne ajuta ce frumosHands abia astept si eu sa cunosc sentimentul!Gossip sa iti traiasca minunea sarcina usoara in continuare! la cat timp ai fost dupa ce ai facut testul la medic?
Bella1989
Scris: Wednesday, December 7, 2016 9:29 AM
Nivel

Inregistrat: 9/11/2016
Mire wrote:

Ce frumos! Ma bucur ca e bine fetita voastra, sa va traiasca! coeur
Victory
Scris: Wednesday, December 7, 2016 12:48 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 10/15/2016
Mire wrote:
Felicitari Mire!!! Sanatate multa ! Ce Craciun frumos veti avea!!!!
Diana!Maya
Scris: Wednesday, December 7, 2016 12:50 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 12/4/2016
Buna fetelor. dupa calculele mele luni ar trebui sa fac primul test, inainte cu 5 zile de CM. in perioada asta am avut dureri de ovare si de burta si uneori simteam dureri mici si in vagin, ciudat..... simptome nu prea am doar mici dureri de sani si dureri minore de burta..... doamne ajuta sa fie ce imi doresc si la voi la fel sa fie cadoul nostru de la Dumnezeu pt Craciun. va pup si orice ar fi mergem pozitive inainte.angel coeur
Diana!Maya
Scris: Wednesday, December 7, 2016 12:50 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 12/4/2016
felicitari fetelor cu pozitiv si sarcina usoaraCheek Kiss
Victory
Scris: Wednesday, December 7, 2016 12:52 PM
Nivel

Dragelor, cele cu Z1, z2-3, incercati sa nu fiti triste! In mod sigur copilul vostru va veni cand e timpul lui! Ganditi va , cate luni cu Z1 au fost si la Mire sau Stelutza si uite acum cata fericire!!!! Hai curaj si rabdare!!!!
Victory
Scris: Wednesday, December 7, 2016 1:02 PM
Nivel

Diana!Maya wrote:
Buna fetelor. dupa calculele mele luni ar trebui sa fac primul test, inainte cu 5 zile de CM. in perioada asta am avut dureri de ovare si de burta si uneori simteam dureri mici si in vagin, ciudat..... simptome nu prea am doar mici dureri de sani si dureri minore de burta..... doamne ajuta sa fie ce imi doresc si la voi la fel sa fie cadoul nostru de la Dumnezeu pt Craciun. va pup si orice ar fi mergem pozitive inainte.angel coeur
Si eu pe luni, marti as fi putut sa fac test, dar nu cred ca o sa ma grabesc. E o sapt cu serbari si spectacole cu fetita de 9 ani si as vrea sa fiu 100% cu gandul la ea. Daca e bebe in burtica (sa dea Dzeu), el nu depinde de testulet. Asa ca ast sa vii tu luni cu test pozitiv (sa dea Dzeu) si eu poate il fac vineri!
Inawar
Scris: Wednesday, December 7, 2016 1:20 PM
Nivel

Inregistrat: 11/14/2016
Buna fetele, si eu luni voi fi ziua 11 DPO dar nu cred ca voi testa voi astepta pana joi ras sper sa reusesc sa am rabdare hohot cel putin asa mi-am propus, va pup!
Crissy
Scris: Wednesday, December 7, 2016 1:21 PM
Nivel

Inregistrat: 8/7/2015
Diana!Maya wrote:

Cu 5 zile inainte de CM e mult prea devreme, asteapta macar pana in z12 dpo
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.