Nivel: Ambasador
Inregistrat: 9/11/2016 Mesaje: 501
| Mgeorgiana85 wrote:Felicitari fetelor! Sarcina usoara si la termen! Eu declar Z1... Va pupacesc, noapte buna Imi pare rau! Ne luam de mâna... pana acum câteva zile speram împreuna... acum suntem surori de suferin?a... dar lasa ca vine si rândul nostru sa ne împlinim visul! |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/3/2016 Mesaje: 1933
| Bella1989 wrote:Imi pare rau! Ne luam de mâna... pana acum câteva zile speram împreuna... acum suntem surori de suferin?a... dar lasa ca vine si rândul nostru sa ne împlinim visul! Asa este. Cred ca nu a fost momentul potrivit acum...toate trec...cu siguranta bobitele noastre se pregatesc sa apara si ele |
|
Inregistrat: 1/12/2015 Mesaje: 620
| buna dimineata fetelor eu ma simt bine am emotii pe joi ,deocamdata nu am nici un simptom doar cateva crampe la burtica fara durere,in afara de acid folic ar trebui sa mai iau ceva?o zi frumoasa la mine a nins putin imi pare rau pentru fetele cu ziua 1 capul sus si pregatitiva pentru luna care vine poate vine cadoul de mos craciun |
|
Inregistrat: 12/4/2015 Mesaje: 2525
|
Intreaba medicul.Mie mi-a dat progesteron imediat..2/zi. Arefam sau utrogestan. |
|
Inregistrat: 12/4/2015 Mesaje: 2525
| Aseara am fost la morfologie.Suntem ok.Am vazut de la nasuc, degetele tot E o zvapaiata, deloc nu statea locului,radea si doamna dr..zicea ca e la ora de balet. Doamne ajuta sa fie totul bine in continuare.Si va prafuiesc de nu va vedeti!!! Mire attached the following image(s):
|
|
Inregistrat: 3/23/2015 Mesaje: 3407
| Mire wrote:Aseara am fost la morfologie.Suntem ok.Am vazut de la nasuc, degetele tot E o zvapaiata, deloc nu statea locului,radea si doamna dr..zicea ca e la ora de balet. Doamne ajuta sa fie totul bine in continuare.Si va prafuiesc de nu va vedeti!!! sa iti traiasca minunea Mire!!!! si sa va bucurati de ea. si sa ajungeti cu bine la termen!!!! |
|
Inregistrat: 1/12/2015 Mesaje: 620
| Mire wrote:Aseara am fost la morfologie.Suntem ok.Am vazut de la nasuc, degetele tot E o zvapaiata, deloc nu statea locului,radea si doamna dr..zicea ca e la ora de balet. Doamne ajuta sa fie totul bine in continuare.Si va prafuiesc de nu va vedeti!!! doamne ajuta ce frumos abia astept si eu sa cunosc sentimentul! sa iti traiasca minunea sarcina usoara in continuare! la cat timp ai fost dupa ce ai facut testul la medic? |
|
Inregistrat: 9/11/2016 Mesaje: 501
| Mire wrote:Aseara am fost la morfologie.Suntem ok.Am vazut de la nasuc, degetele tot E o zvapaiata, deloc nu statea locului,radea si doamna dr..zicea ca e la ora de balet. Doamne ajuta sa fie totul bine in continuare.Si va prafuiesc de nu va vedeti!!! Ce frumos! Ma bucur ca e bine fetita voastra, sa va traiasca! |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 10/15/2016 Mesaje: 470
| Mire wrote:Aseara am fost la morfologie.Suntem ok.Am vazut de la nasuc, degetele tot E o zvapaiata, deloc nu statea locului,radea si doamna dr..zicea ca e la ora de balet. Doamne ajuta sa fie totul bine in continuare.Si va prafuiesc de nu va vedeti!!! Felicitari Mire!!! Sanatate multa ! Ce Craciun frumos veti avea!!!! |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 12/4/2016 Mesaje: 58
| Buna fetelor. dupa calculele mele luni ar trebui sa fac primul test, inainte cu 5 zile de CM. in perioada asta am avut dureri de ovare si de burta si uneori simteam dureri mici si in vagin, ciudat..... simptome nu prea am doar mici dureri de sani si dureri minore de burta..... doamne ajuta sa fie ce imi doresc si la voi la fel sa fie cadoul nostru de la Dumnezeu pt Craciun. va pup si orice ar fi mergem pozitive inainte. |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 12/4/2016 Mesaje: 58
| felicitari fetelor cu pozitiv si sarcina usoara |
|
| Dragelor, cele cu Z1, z2-3, incercati sa nu fiti triste! In mod sigur copilul vostru va veni cand e timpul lui! Ganditi va , cate luni cu Z1 au fost si la Mire sau Stelutza si uite acum cata fericire!!!! Hai curaj si rabdare!!!! |
|
| Diana!Maya wrote:Buna fetelor. dupa calculele mele luni ar trebui sa fac primul test, inainte cu 5 zile de CM. in perioada asta am avut dureri de ovare si de burta si uneori simteam dureri mici si in vagin, ciudat..... simptome nu prea am doar mici dureri de sani si dureri minore de burta..... doamne ajuta sa fie ce imi doresc si la voi la fel sa fie cadoul nostru de la Dumnezeu pt Craciun. va pup si orice ar fi mergem pozitive inainte. Si eu pe luni, marti as fi putut sa fac test, dar nu cred ca o sa ma grabesc. E o sapt cu serbari si spectacole cu fetita de 9 ani si as vrea sa fiu 100% cu gandul la ea. Daca e bebe in burtica (sa dea Dzeu), el nu depinde de testulet. Asa ca ast sa vii tu luni cu test pozitiv (sa dea Dzeu) si eu poate il fac vineri! |
|
Inregistrat: 11/14/2016 Mesaje: 1525
| Buna fetele, si eu luni voi fi ziua 11 DPO dar nu cred ca voi testa voi astepta pana joi sper sa reusesc sa am rabdare cel putin asa mi-am propus, va pup! |
|
Inregistrat: 8/7/2015 Mesaje: 1588
| Diana!Maya wrote:Buna fetelor. dupa calculele mele luni ar trebui sa fac primul test, inainte cu 5 zile de CM. in perioada asta am avut dureri de ovare si de burta si uneori simteam dureri mici si in vagin, ciudat..... simptome nu prea am doar mici dureri de sani si dureri minore de burta..... doamne ajuta sa fie ce imi doresc si la voi la fel sa fie cadoul nostru de la Dumnezeu pt Craciun. va pup si orice ar fi mergem pozitive inainte. Cu 5 zile inainte de CM e mult prea devreme, asteapta macar pana in z12 dpo |
|
|