Clubul aspirantelor - 55
Subiectul anterior · Subiectul urmator
NicoN
Scris: Tuesday, November 29, 2016 10:03 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 6/17/2015
Alexis21 wrote:

Ce frumos,Nico!Aveti gemeni!Super!

Daaa e fericirea dubla!love computerlove
LAURA0202
Scris: Tuesday, November 29, 2016 10:04 AM
Nivel

Inregistrat: 10/1/2016
Inawar wrote:

Laura poate simptomele si dereglarea asta au legatura cu tinctura de branca ursului. Cel mai bine e sa nu iei nimic si sa faci analize la cum esti, cum e organismal tau Cheek Kiss

asta era a doua luna de bu, prima luna, n a facut nimika rau- sa zicem.
oricum, aveam 2 sticlute trimise din tara, una aproape am terminat o si a doua, era intreaga, le am aruncat pe amandoua la gunoi-mai bine asa, ai dreptate.
eu, o sa ajung la Tm si parca tu esti de acolo, daca vrei ne putem intalni la un suc/o cafea,ca sa ne cunoastem .
DistanceKiss
bby88
Scris: Tuesday, November 29, 2016 10:09 AM
Nivel

Inregistrat: 7/31/2015
Inawar wrote:

Neata!
Eu beau o ciocolata calda si ma bucur ca e ultima zi de lucru din saptamana, mai vin abia luni.
De altfel azi sau maine ovulez si sper sa fie cu noroc. Ieri am facut ecografie si am un folicul de 18,2 mm pe partea dreapta.
Uterul are 9 mm ceea ce cred ca e bine, ma gandesc ca zilele astea mai prinde putina grosime ras

Mai e cineva la ovulatie? majoreta

Bafta multa! majoreta Mergi la eco pana se confirma spargerea foliculului?
bby88
Scris: Tuesday, November 29, 2016 10:10 AM
Nivel

LAURA0202 wrote:

scuze ca mai scriam cu litere mari.
ma asteptam ca sa fie doar o liniuta. nu prea avea cm abundent, doar cand aveam o raceala, atunci era un pic mai mult cm.
da, o sa ajung pt ca, fac drum cu masina, ca il astept si pe unchiu mio, ca sa ma ajute la condus pana acasa si sa mai duc si eu ceea ce mai ramane din lucruri si cel mai important ii ca ma duc pana la tati meu, sa i duc o floare si o lumanare. azi o sa iau si rezultatele de analizele facute ieri

Pai Doamne ajuta sa iti iasa bune analizele si luna asta daca tot ajungi acasa si vin si sarbatorile sa se prinda si bebe
Inawar
Scris: Tuesday, November 29, 2016 10:21 AM
Nivel

Inregistrat: 11/14/2016
bby88 wrote:

Bafta multa! majoreta Mergi la eco pana se confirma spargerea foliculului?

Multumesc!
Nu, din pacate. Am profitat de faptul ca am ecografie inclusa in asigurarea medicala si incerc sa merg o data pe luna in preajma ovulatiei. macar sa vad ca un folicul e pregatit. Monitorizarea nu este inclusa.
Doctorita mi-a recomandat sa fac test de ovulatie azi si maine sa vad cand e LH maxim, oricum noi zilele astea suntem activi
Cheek Kiss
LAURA0202
Scris: Tuesday, November 29, 2016 10:39 AM
Nivel

bby88 wrote:

Pai Doamne ajuta sa iti iasa bune analizele si luna asta daca tot ajungi acasa si vin si sarbatorile sa se prinda si bebe

speranta moare ultima
Cheek Kiss
bafta si tie
bby88
Scris: Tuesday, November 29, 2016 10:41 AM
Nivel

Inawar wrote:

Multumesc!
Nu, din pacate. Am profitat de faptul ca am ecografie inclusa in asigurarea medicala si incerc sa merg o data pe luna in preajma ovulatiei. macar sa vad ca un folicul e pregatit. Monitorizarea nu este inclusa.
Doctorita mi-a recomandat sa fac test de ovulatie azi si maine sa vad cand e LH maxim, oricum noi zilele astea suntem activi
Cheek Kiss

Chiar daca iese pozitiv azi sau maine continua?i activitatea inca vreo 4 zile dupa sa fi?i siguri ca ati prins ovulatia. Ar fi bine intr-o luna macar sa faci pana se confirma ovulatia sa vezi exact ce se întâmpla. Sper oricum sa nu fie nevoie si sa fie bine luna astaras
Bella1989
Scris: Tuesday, November 29, 2016 11:08 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 9/11/2016
Buna dimineata! Cu intarziere vin si eu la cafeluta... Aseara mi-a zis Rubynne ca am graficul promitator si cum eu nu stiu mai nimic despre grafice deja incepusem sa-mi fac filme cu happy end in cap. Daca te prindeam online, te intrebam, Ruby, de ce e promitator...DistanceKiss
Dupa fericirea asta, in noaptea asta nu am putut dormi si am transpirat toata noaptea chiar daca la un moment dat mi-am dat si pijamalele jos. Asta e primul meu simptom de ciclu... Dar am zis ca e devreme, asta e ziua 8 dupa ovitrelle. Si m-am dus sa citesc postarile din casuta veche pt ca stiam ca v-am zis si luna trecuta... Luna trecuta am avut somnul agitat in ziua 8 dupa ovitrelle si dupa inca 4 zile au venit uratii. Deci nu e prea devreme nici acum ca insomnia mea sa prevesteasca uratii.... :( acum imi voi nota totul la grafic, sa imi fie mai usor pe viitor sa compar...
Vroiam sa va intreb... Daca iau utrogestan, nu vine ciclul? Pentru ca daca e sa nu fiu gravida, as vrea macar sa vina mai repede... Mie anul trecut mi-a venit in timp ce foloseam utrogestan. Dar atunci luam unul de 100 pe zi, acum 3 de 200 pe zi... Si inca ceva... De la progesteron nu ar trebui sa dorm mai mult? Eu nu mai inteleg nimic. :(
bby88
Scris: Tuesday, November 29, 2016 11:32 AM
Nivel

Bella1989 wrote:
Buna dimineata! Cu intarziere vin si eu la cafeluta... Aseara mi-a zis Rubynne ca am graficul promitator si cum eu nu stiu mai nimic despre grafice deja incepusem sa-mi fac filme cu happy end in cap. Daca te prindeam online, te intrebam, Ruby, de ce e promitator...DistanceKiss
Dupa fericirea asta, in noaptea asta nu am putut dormi si am transpirat toata noaptea chiar daca la un moment dat mi-am dat si pijamalele jos. Asta e primul meu simptom de ciclu... Dar am zis ca e devreme, asta e ziua 8 dupa ovitrelle. Si m-am dus sa citesc postarile din casuta veche pt ca stiam ca v-am zis si luna trecuta... Luna trecuta am avut somnul agitat in ziua 8 dupa ovitrelle si dupa inca 4 zile au venit uratii. Deci nu e prea devreme nici acum ca insomnia mea sa prevesteasca uratii.... :( acum imi voi nota totul la grafic, sa imi fie mai usor pe viitor sa compar...
Vroiam sa va intreb... Daca iau utrogestan, nu vine ciclul? Pentru ca daca e sa nu fiu gravida, as vrea macar sa vina mai repede... Mie anul trecut mi-a venit in timp ce foloseam utrogestan. Dar atunci luam unul de 100 pe zi, acum 3 de 200 pe zi... Si inca ceva... De la progesteron nu ar trebui sa dorm mai mult? Eu nu mai inteleg nimic. :(

HeyCheek Kiss ce e cu atâta pesimism? Mai vedem peste câteva zile. Daca iti vine iara?i devreme e clar ca e un deficit de progesteron sau de faza luteala deci sa speram ca nu e. Iei utrogestan sau alt progesteron? E foarte bine sa iti mai notezi ce simti ca sa iti Cuno?ti corpul dar Compara?iile astea in fiecare luna nu vor face decât sa te streseze mai tare. Doamne ajuta da fie bine de luna asta Hands
Inawar
Scris: Tuesday, November 29, 2016 11:34 AM
Nivel

bby88 wrote:

Chiar daca iese pozitiv azi sau maine continua?i activitatea inca vreo 4 zile dupa sa fi?i siguri ca ati prins ovulatia. Ar fi bine intr-o luna macar sa faci pana se confirma ovulatia sa vezi exact ce se întâmpla. Sper oricum sa nu fie nevoie si sa fie bine luna astaras

speram ras
o sa pun testul sub brad cu fundita rosie coeur
Inawar
Scris: Tuesday, November 29, 2016 11:45 AM
Nivel

NicoN wrote:

Daaa e fericirea dubla!love computerlove

Nico, tu ai facut stimulare sau asa a fost sa fie? gemeni? Love Love
LAURA0202
Scris: Tuesday, November 29, 2016 11:57 AM
Nivel

Prolactina
Mare
Ce e de facut?
Multumesc.
Am rezultatul analizelor si pana ajung la calc,mai dureaza, de aia scriu de pe tel.
Crissy
Scris: Tuesday, November 29, 2016 11:59 AM
Nivel

Inregistrat: 8/7/2015
LAURA0202 wrote:
Prolactina
Mare
Ce e de facut?
Multumesc.
Am rezultatul analizelor si pana ajung la calc,mai dureaza, de aia scriu de pe tel.

Cat de mare e? Spune valoarea si intervalul de referinta
bby88
Scris: Tuesday, November 29, 2016 12:01 PM
Nivel

LAURA0202 wrote:
Prolactina
Mare
Ce e de facut?
Multumesc.

Cat de mare? Scrie valoarea si intervalul de referinta sa ne dam seama. Daca e doar putin peste limita nu e probleme. Prolactina mare poate impiedica ovulatia sau duce la un deficit de progesteron. Dar tu ai ovulat. Mire a avut prolactina mare, a luat vitex si a scazut destul de mult in cateva zile si in aceeasi luna a si ramas
Bella1989
Scris: Tuesday, November 29, 2016 12:36 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 9/11/2016
bby88 wrote:

HeyCheek Kiss ce e cu atâta pesimism? Mai vedem peste câteva zile. Daca iti vine iara?i devreme e clar ca e un deficit de progesteron sau de faza luteala deci sa speram ca nu e. Iei utrogestan sau alt progesteron? E foarte bine sa iti mai notezi ce simti ca sa iti Cuno?ti corpul dar Compara?iile astea in fiecare luna nu vor face decât sa te streseze mai tare. Doamne ajuta da fie bine de luna asta Hands

Nu e neaparat pesimism... Sunt nerabdatoare, curioasa, nu stiu sa explic... Sotul mi-a zis sa nu va mai scriu despre preocuparile mele ca par depresiva. Dar deja postasem.:))) Nu sunt depresiva, sunt nerabdatoare sa aflu rezultatul oricare ar fi el.
Iau utrogestan 200, 3/zi vaginal...pupici
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.