Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/9/2016 Mesaje: 3775
| Oanaiuliana, ai testat ieri? |
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 12/4/2016 Mesaje: 58
| am o luna jumate de cand fac tratament pt a face bebe si pentru ovare. nu am mai patit e prima data si cu bebeleala sa stii ca nu e asa des |
|

Inregistrat: 8/7/2015 Mesaje: 1588
| floricel floricel ai un mesajel privat |
|
Inregistrat: 7/31/2015 Mesaje: 1312
| carlita wrote:Da, asa e ... a fost cam ciudat pt mine sa vad temp cocotata sambata si duminica scazuse de am zis ca apar rusii, pe la amiaza chiar am avut putin spotting + cateva firisoare de sange in secretii, eu care niciodata n-am avut spotting pana acum. Am mai observat cate un firisor de sange si in secretiile nazale si tocmai citisem ca au mai experimentat gravidutele asa ceva la inceputul sarcinii .... Asta este!  Asteptam sarbatorile asa cum le-o da Cel de sus!
|
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 9/29/2015 Mesaje: 502
| Buna fetelor! Eu nu v-am mai scris de mult. N-am mai avut timp si m-am detasat de subiectul asta...las timpul sa treaca...Felicitari noilor burtici si bun venit aspirantelor! :D La multi ani Nicoletelor! Si tuturor va doresc sa vina mosul cu testul pozitiv! |
|
 Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 6/14/2016 Mesaje: 149
| Crissy wrote:floricel floricel ai un mesajel privat Acm ai si tu unul |
|

| floricel17 wrote:Acm ai si tu unul si tu inca unul |
|
Inregistrat: 6/14/2016 Mesaje: 149
| Crissy wrote:si tu inca unul Vezi ca-ti mai clipoceste ceva |
|

| floricel17 wrote:Vezi ca-ti mai clipoceste ceva si tie |
|

Inregistrat: 11/3/2016 Mesaje: 1933
| Felicitari gravidutelor! Eu astept sa declar Z1...deja se anunta...anul viitor |
|

| bebelina te-ai intors? esti cu bobita la purtator? vezi ca ai un mesaj privat |
|
Inregistrat: 11/30/2016 Mesaje: 101
| Eu sant z19...astept cu sufletul la gura sant linistita am fost la cumparaturi si ma luat o portie de caludura pe langa durerile pelviene si intepaturile cane si cand a unul ovar care sau instalat din z9 ... Felicitari celor care au teste positive sant sigura ca Mosul aduce si alte teste pozivite . |
|

Inregistrat: 10/1/2016 Mesaje: 3498
| Rubynne wrote:Si pe mine m-a deranjat cand mi-a luat analizele de secretii si pap...si asta pt ca aveam inflamatie acolo. E posibil si tu sa ai acolo ceva si de asta sa te deranjeze la recoltare. Pt bebe le induram pe toate! Eu asa zic!
Rubby, eu cred ca, : gata, cu analizele invazive. nu mai vreau sa ma doara nimika. eu, am zis si zic o chetsie, daca is constienta si ii ceva de facut care s ar putea sa doara- atunci.............pa, nu ma mai traduc dr pe mine, daca nu mai sunt constienta, atunci pot sa faca ceea ce vor ei ca nu ma mai interseaza pt ca fiind inconstienta, normal ca nu mai simt nimika.
cam ciudat si urat suna - sigur dar fiind trecuta prin ce am trecut eu---- nu mai vreau sa ma doara nimika. (dr, asa m au tradus pe mine cand mi au facut colonscopia si cand a vazut ca plang,curgeau lacrimile, atunci mi au zis ca daca vreaum pot sa mi faca si anestezie DAR TRE SA MAI PLATESC 25 DE EURO IN PLUS- CE CRETIN-pai, daca mi spunea de la inceput,plateam,imi facea , nu simteam nimika si era totul ok DAR MNA..... asta este.
|
|
Inregistrat: 11/30/2016 Mesaje: 101
| [quote=Victory] Poate chiar ai ovulat, se mai intampla sa doara la ovulatie si eu patesc mereu, insa parca nu chiar pana la lacrimi.... In alte luni ai mai patit? Ai luat ceva suplimente pt fertilitate luna asta?? Sau poate de la bebeleala mai des sa fi fost putin iritata sa zic asa....[/
Diana eu nu stiu care e ziua ovulatiei Luna asta dar presupun ca ca in z9 a inceput perioada fertila la contactul sexual din z11 a fost numai durere,a fost groaznic si sa t erminat cu ejaculare afara nu am mai putut.nici mie nu mi sa mai intamplat asa dureros. |
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 11/2/2016 Mesaje: 75
| Azi am ajuns la HSG si nu m-a durut deloc! Dr a fost foarte de treaba si finut, am ras o groaza cu el! Mi-a zis ca am uter de nota 10, sunt foarte curajoasa, trompele fluiera si i-a aratat sotului "harta" (radiografia) sa nu se mai piarda pe drum :) Sunt foarte fericita |
|
|