Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/9/2016 Mesaje: 3775
| Bun venit noilor aspirante! vad ca sunt cateva dar e bine ca se elibereaza si locuri, mai ales din cele din fruntea listei!!! Bella, imi pare rau de rezultatul tau dar nu fi suparata, o sa vezi ca va fi bine dupa laparo .. eu oricum aveam niste semne de intrebare in legatura cu fibromul in sarcina .... daca crestea? Mai bine sa scapi de el! |
|
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 12/4/2016 Mesaje: 58
| multumesc alina ele... sper sa fie de bine... doamne ajuta |
|
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 12/4/2016 Mesaje: 58
| imi pare rau pt fetele care sufera si au probleme si sa va de,a dumnezeu sanatate si teste pozitive, si ma bucur pt fetele cu pozitiv.... bafta la toate si sa fie si la mn cu noroc. |
|
|
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 1/12/2015 Mesaje: 620
| carlita wrote:Felicitari, Florinik si stelutza! Ma bucur ca ati reusit, mai ales tu, stelutza, dupa atata timp!  Inseamna ca se poate! Ati facut ceva deosebit luna asta? Bafta si la beta! am fost mai linistita si nepasatoare eu azi nu aveam in gand de test desi asteptam musafirii de sambata,dumineca trebuiau sa fie instalati si m-am trezit cu o durere la urechea stanga asa am ajuns la farmacie si am luat si test si sa-l fac mai in gluma! cred ca Dumnezeu randuieste la fiecare! azi e si ziua sotul deci e binevenit cadoul! |
|

Inregistrat: 8/7/2015 Mesaje: 1588
| carlita ce faaaaaci? ce-i cu temperatura ta? ai ceva sa ne spui? |
|
 Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 10/19/2016 Mesaje: 135
| alina_ele wrote:Felicitari Florinik! Doamne ajuta! Multa sanate iti doresc si sarcina usoara!
Fetelor am o intrebare, dupa cum v-am zis azi merg la doctor sunt f fericita ca am gasit un doctor specializat pe fertilitate. Presupun ca imi va face consult si intravaginala..ce ma sfatuiti sa intreb? O sa am binenteles si analizele cu mine, dar vreau sa imi fac o listuta cu ce sa intreb ca sa nu uit ceva.
Pupici
Fetelor scuze ca ca bat la cap dar ce intrebari ar trebui sa ii pun doctoritei, habar n-am despre foliculi.. |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 10/15/2016 Mesaje: 470
| Felicitari Stelutza si Florinik !!!!! Ma bucur tare pt voi!! Abia astept sa va urmez!!! Sa dea Dzeu! |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 10/15/2016 Mesaje: 470
| Diana!Maya wrote:buna dimineata fetelor. pe 17 am zis sa fac un test roxinuta.... acum am si eu o intrebare. aseara in timpul actului ma durea foarte tare ovarul stang, ca niciodata si am inceput sa plang nu am patit niciodata asa. ce sa fie? dupa ce am terminat nu ma mai durea
Poate chiar ai ovulat, se mai intampla sa doara la ovulatie si eu patesc mereu, insa parca nu chiar pana la lacrimi.... In alte luni ai mai patit? Ai luat ceva suplimente pt fertilitate luna asta?? Sau poate de la bebeleala mai des sa fi fost putin iritata sa zic asa.... |
|
Inregistrat: 9/11/2016 Mesaje: 501
| alina_ele wrote:
Fetelor scuze ca ca bat la cap dar ce intrebari ar trebui sa ii pun doctoritei, habar n-am despre foliculi..
Pai vad ca a trecut ovulatia... Ar trebui sa intrebi de corpul galben, nu de foliculi... am vazut ca ti-a scris si Ruby mai devreme despre ce ai putea sa intrebi... cum a zis si ea, de endometru, cum arara uterul, ovarele, daca ai ovulat... întreaba-l despre profilul hormonal, insista cu amh-ul, insuficienta de vitamina d... si bineîn?eles întreaba-l ce î?i recomanda sa faci in continuare... oricum, lucrurile astea ?i le va spune el sigur. Mai ales ca e specializat pe infertilitate, cred ca e?ti pe mâini bune. Întreaba-l orice î?i trece prin cap, orice nelamurire ai tu, întreaba-l, nu-?i fie teama ca poate o întrebare ar putea fi stupida sau ceva in genul... de asta mergi la el, sa cau?i raspunsuri. Bafta! Sa ne spui si noua. |
|
| Crissy wrote:carlita ce faaaaaci? ce-i cu temperatura ta? ai ceva sa ne spui? Da, as avea de adaugat ca tocmai declar z1. Temp mea si-a facut de cap in ultimele zile, m-a dus in nori si inapoi cu picioarele pe pamant. Am sperat pana acum cateva min. |
|

Inregistrat: 8/7/2015 Mesaje: 1588
| carlita wrote: Da, as avea de adaugat ca tocmai declar z1. Temp mea si-a facut de cap in ultimele zile, m-a dus in nori si inapoi cu picioarele pe pamant. Am sperat pana acum cateva min.
nu ma mai joc! |
|
| Mie-mi spui? Luna asta le-am facut pe toate: am baut ceai de coada soricelului pana in ovulatie, am mancat rodie, am luat wobenzym + vitex .... Nu-mi ramane decat sa ma detasez complet de subiectul bebe, sa incerc si varianta asta ... |
|
Inregistrat: 9/11/2016 Mesaje: 501
| carlita wrote: Da, as avea de adaugat ca tocmai declar z1. Temp mea si-a facut de cap in ultimele zile, m-a dus in nori si inapoi cu picioarele pe pamant. Am sperat pana acum cateva min.
Imi pare rau! e si mai dureros când ai speran?e pana in ultimul moment... partea buna e ca perioada fertila ar trebui sa fie aproape de Craciun. Atunci se întâmpla minuni. A?a ca intra in spiritul sarbatorilor, relaxeaza-te si o sa intri in noul an cu bebe la purtator! |
|
| Bella1989 wrote:Imi pare rau! e si mai dureros când ai speran?e pana in ultimul moment... partea buna e ca perioada fertila ar trebui sa fie aproape de Craciun. Atunci se întâmpla minuni. A?a ca intra in spiritul sarbatorilor, relaxeaza-te si o sa intri in noul an cu bebe la purtator! Da, asa e ... a fost cam ciudat pt mine sa vad temp cocotata sambata si duminica scazuse de am zis ca apar rusii, pe la amiaza chiar am avut putin spotting + cateva firisoare de sange in secretii, eu care niciodata n-am avut spotting pana acum. Am mai observat cate un firisor de sange si in secretiile nazale si tocmai citisem ca au mai experimentat gravidutele asa ceva la inceputul sarcinii .... Asta este! Asteptam sarbatorile asa cum le-o da Cel de sus! |
|
 Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 12/3/2016 Mesaje: 173
| Doamne ajuta-ne si pe noi sa umplem golul ramas in inima si aceasta tristete sa fie inlaturata de o minune!!!!! |
|
|
|