Nivel: Ambasador
Inregistrat: 1/12/2015 Mesaje: 620
| bby88 wrote:Doamne Stelutza ce bucurie ar fi!!! Ti-am zis eu ca dupa ce va linistiti si va mutati in casuta noua o sa reusiti Micsoreaza poza si vezi in dreptul postarii tale un buton "attach". Dai acolo click si atasezi poza ti-am trimis pe fb poza acolo pricep am facut 2 deja si tot asa a doua liniuta ! mai incerc si aici! cand incarc fisierul de pe tel imi zice prea mare! stelutza attached the following image(s):
|
|
Inregistrat: 3/21/2016 Mesaje: 992
| Bella1989 wrote: Eu merg la Vythoulkas. El pare ok cu toate ca am citit si pareri negative si desi mi se pare un doctor competent, pana nu raman gravida, nu pot baga mana in foc pentru el.:) am mai auzit de Tutunaru, fetele de aici sunt multumite de el si am mai auzit lucruri bune si de Albu. Oricum, in Bucuresti ai multe posibilitati sa gasesti un medic bun. Bafta!
Si eu la Vythoulkas merg Inca nu pot sa-mi dau cu parerea...Vreau sa fac FIV cu el...Sa vedem ce urmeaza..Momentan e ok si sunt multumita |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/24/2016 Mesaje: 1852
| stelutza wrote: ti-am trimis pe fb poza acolo pricep am facut 2 deja si tot asa a doua liniuta ! mai incerc si aici! cand incarc fisierul de pe tel imi zice prea mare!
Taie nitel din poza ca sa fie mai mica! |
|
| stelutza wrote: ti-am trimis pe fb poza acolo pricep am facut 2 deja si tot asa a doua liniuta ! mai incerc si aici! cand incarc fisierul de pe tel imi zice prea mare!
Si FELICITARI!!! |
|
Inregistrat: 7/31/2015 Mesaje: 1312
| stelutza wrote: ti-am trimis pe fb poza acolo pricep am facut 2 deja si tot asa a doua liniuta ! mai incerc si aici! cand incarc fisierul de pe tel imi zice prea mare! E pozitiiiiiiv |
|
Inregistrat: 8/7/2015 Mesaje: 1588
| stelutza wrote: ti-am trimis pe fb poza acolo pricep am facut 2 deja si tot asa a doua liniuta ! mai incerc si aici! cand incarc fisierul de pe tel imi zice prea mare! Felicitari! Fuguta la beta! |
|
Inregistrat: 12/5/2016 Mesaje: 1452
|
Felicitari si sarcina usoara |
|
| Florinik83 wrote: Sure check am facut. Imi zice ca fisierul este prea mare. O sa incerc sa fac ceva cu poza ?i poate reusesc sa o atasez.
Felicitari si sarcina usoara! |
|
Inregistrat: 11/14/2016 Mesaje: 1525
| Florinik83 wrote:Am ata?at poza...yupiii am reusit Felicitari, e super pozitiv!!! |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 10/19/2016 Mesaje: 135
Pozitiv! Felicitari!
Au inceput vestile bune pe luna aceasta! |
|
Inregistrat: 1/12/2015 Mesaje: 620
| multumesc fetelor sper sa de-a Dumnezeu sa fie bine mi-a ascultat rugaciunile! |
|
Inregistrat: 9/11/2016 Mesaje: 501
| Felicitari, Stelutza! Sa ai sarcina u?oara si la termen! |
|
Inregistrat: 3/23/2015 Mesaje: 3407
| Felicitari fetelor cu test pozitivvv!!!! va asteptam la gravidute. |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 12/3/2016 Mesaje: 173
| stelutza wrote:multumesc fetelor sper sa de-a Dumnezeu sa fie bine mi-a ascultat rugaciunile!
Felicitari |
|
Inregistrat: 2/9/2016 Mesaje: 3775
| Felicitari, Florinik si stelutza! Ma bucur ca ati reusit, mai ales tu, stelutza, dupa atata timp! Inseamna ca se poate! Ati facut ceva deosebit luna asta? Bafta si la beta! |
|
|