Clubul aspirantelor - 55
Subiectul anterior · Subiectul urmator
bby88
Scris: Monday, December 5, 2016 12:37 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 7/31/2015
Diana!Maya wrote:
imi raspunde si mie cineva va rog? mie cam frica

Mergi la medic. Durerile in timpul actului sexual nu sunt normale. Cauzele pot fi multe si doar medicul in urma unui consult amanuntit iti va putea da un raspuns
Diana!Maya
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 12/4/2016
A treia zi dupa ovulatie. pe 17 ar trebui sa am CM
Rubynne
Nivel

Inregistrat: 3/24/2016
alina_ele wrote:
Felicitari Florinik! Doamne ajuta! Multa sanate iti doresc si sarcina usoara!

Fetelor am o intrebare, dupa cum v-am zis azi merg la doctor sunt f fericita ca am gasit un doctor specializat pe fertilitate.
Presupun ca imi va face consult si intravaginala..ce ma sfatuiti sa intreb?
O sa am binenteles si analizele cu mine, dar vreau sa imi fac o listuta cu ce sa intreb ca sa nu uit ceva.

Pupici

La ce medic te-ai hotarat?
Sa verifice sa nu ai chisturi, polipi, fibroame etc la eco, sa-ti spuna cum arata ovarele, endometrul, sa-ti citeasca analizele sa-ti dea detalii. Nu stiu ce sa-ti zic sa intrebi altceva la o prima vizita.
Rubynne
Scris: Monday, December 5, 2016 12:39 PM
Nivel

Diana!Maya wrote:

Si eu zic sa mergi la dr...esti sigura ca ai ovulat acum trei zile?
bby88
Scris: Monday, December 5, 2016 12:43 PM
Nivel

Diana!Maya wrote:

Poate de fapt ai ovulat mai tarziu si de asta ai simtit dureri.
Bella1989
Scris: Monday, December 5, 2016 12:45 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 9/11/2016
floricel17 wrote:
Fetelor care sunteti din Bucuresti, va rog sa ma ajutati si pe mn cu o recomandare privind un medic specializat pe infertilitate, indiferent daca este din sistemul public sau privat. Din ianuarie am vrea sa mergem la un doftor dar nu vreau sa merg la plesneala si sa pierdem timp si bani aiurea. Un medic care va creaza o stare de siguranta, interesat sa ajute nu doar sa castige.
Merci mult!

Eu merg la Vythoulkas. El pare ok cu toate ca am citit si pareri negative si desi mi se pare un doctor competent, pana nu raman gravida, nu pot baga mana in foc pentru el.:) am mai auzit de Tutunaru, fetele de aici sunt multumite de el si am mai auzit lucruri bune si de Albu. Oricum, in Bucuresti ai multe posibilitati sa gasesti un medic bun. Bafta!
bby88
Scris: Monday, December 5, 2016 12:45 PM
Nivel

Bella1989 wrote:

Doamne ajuta sa reusiti! Cateva luni voi rata ovulatiile obligatoriu pentru ca luna asta voi face laparoscopie la care imi va scoate fibromul si mi-a zis deja doctorul ca 4-5 luni nu voi avea voie sa raman gravida. Insa le voi lua ca pe 4-5 luni de vacanta. Sigur imi va face bine pauza asta...
Intre timp nu am mai avut rabdare si l-am sunat pe doctor... In functie de cum apare menstruatia, pe 13 sau pe 20 voi face laparoscopia... Abia astept sa aflu care este problema mea!

Bafta multa cu laparo! Parca la dr Andreas mergeai tu, nu? Sper sa iti fie cu folos si fibromul sa fie singura problema. Ai timp dupa sa te aduni si dupa cu siguranta veti reusi, mai ales la asa un nr bun de viteji

Floricel asa cum spune si Bella doctori sunt multi in Bucuresti. Ai timp sa te interesezi si sa decizi unde mergi. Eu merg la Tutunaru si pana acum a fost singurul care ne-a lamurit si ne-a descoperit problemele in scurt timp dar nici eu nu bag mana in foc pentru el pentru ca fiecare pacient e diferit la fel ca si medicii. Mai e si treaba de compatibilitate cred, sa fiti pe aceeasi lungime de unda, conteaza ce asteptari ai tu... Eu mi-am facut lista cu cativa si i-am luat in ordine. Fiecare are o alta strategie si stiam dinainte de a merge la el ca ma va pune sa fac Laparo, de asta m-am si dus. Sper sa iei decizia corecta pentru tineDistanceKiss
Bella1989
Scris: Monday, December 5, 2016 12:50 PM
Nivel

Inregistrat: 9/11/2016
bby88 wrote:

Bafta multa cu laparo! Parca la dr Andreas mergeai tu, nu? Sper sa iti fie cu folos si fibromul sa fie singura problema. Ai timp dupa sa te aduni si dupa cu siguranta veti reusi, mai ales la asa un nr bun de viteji

Da, la el merg, dar nu ma va opera el. Ma va opera un alt medic de la clinica lor din Atena. S-a mai operat o prietena acolo si a fost multumita. Sper sa fiu si eu.:) Multumesc mult! Doamne ajuta!computerlove
Inawar
Scris: Monday, December 5, 2016 12:53 PM
Nivel

Inregistrat: 11/14/2016
Diana!Maya wrote:
imi raspunde si mie cineva va rog? mie cam frica

Cred ca un medic e cel mai indicat. Ai mai avut dureri?? Sa te doara asa tare pana la lacrimi nu e semn bun...
Prietena mea care are un chist maricel mi-a zis ca are dureri cand si cand.
alina_ele
Scris: Monday, December 5, 2016 12:57 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 10/19/2016
Diana!Maya wrote:

Buna Diana,

Si eu am patit week asta ceva asemanator tot in Z3 dupa ovulatie.
Pe mine nu ma durea la contact poate doar putin ci dupa contact si ma tinut aproape tot weekendul.
Nu la fel de intensa da tot simteam ceva. Sincer daca nu eram asa departe de menstruatie credeam ca imi vin uratii, ovarul drept cel mai tare ma durut.
Azi dupa ce mi-am luat temperatura s-a schimbat si graficul, dupa noul grafic sambata era prima zi dupa ovulatie.
Azi merg la doctor si o sa intreb ce s-a intamplat. Cred ca ar trebui sa consulti si tu un medic. Iti las de veste dupa ce aflu ce imi zice.

Pup
stelutza
Scris: Monday, December 5, 2016 1:19 PM
Nivel

Inregistrat: 1/12/2015
buna fetele azi am facut un test cei drept tip banda cum sa va atasez poza sa vedeti si voi sper sa nu o iau razna l-am facut pe la amiaza! se vad 2 linii pala a doua adica nu asa pronuntata sa ma bucur !
Rubynne
Scris: Monday, December 5, 2016 1:24 PM
Nivel

Uite la mesajul tau in colt, dupa ce l-ai postat ai buton de attach. vezi sa fie poza micuta, s-o mai tai.
Asteptam cu nerabdare Clap
Florinik83
Scris: Monday, December 5, 2016 1:25 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 10/30/2016
Am ata?at poza...yupiii am reusit
bby88
Scris: Monday, December 5, 2016 1:29 PM
Nivel

stelutza wrote:
buna fetele azi am facut un test cei drept tip banda cum sa va atasez poza sa vedeti si voi sper sa nu o iau razna l-am facut pe la amiaza! se vad 2 linii pala a doua adica nu asa pronuntata sa ma bucur !

Doamne Stelutza ce bucurie ar fi!!! Ti-am zis eu ca dupa ce va linistiti si va mutati in casuta noua o sa reusitihainoroc hearts Micsoreaza poza si vezi in dreptul postarii tale un buton "attach". Dai acolo click si atasezi pozaDistanceKiss
bby88
Scris: Monday, December 5, 2016 1:30 PM
Nivel

Florinik83 wrote:
Sure check am facut. Imi zice ca fisierul este prea mare. O sa incerc sa fac ceva cu poza ?i poate reusesc sa o atasez.

Super pozitiv. Sacina usoaraBravoo
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.