Clubul aspirantelor - 55
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Rubynne
Scris: Monday, December 5, 2016 11:50 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/24/2016
Carla tin pumnii! Succes si Doamne ajuta! Cheek Kiss
CARLA 8
Scris: Monday, December 5, 2016 11:52 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 6/25/2014
Rubyme multumescCheek Kiss , sper sa am cu ce sa fac inseminarea
Florinik83
Scris: Monday, December 5, 2016 11:57 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 10/30/2016
[quote=Inawar]
Felicitari si sa fie intr-un ceas bun!
Am citit in urma ca ai testat in z28 si era negativ, azi in ce zi esti? [/quote azi sunt în ziua 30.miercuri ar fi trebuit sa.mi vina. A 2 a liniuta nu este atat de intensa...Dar este acolo. Va multumesc din suflet si sa dea Dumnezeu sa fim cat mai multe,curând. Poza nu stiu Cum sa pun.
DianaM
Scris: Monday, December 5, 2016 11:58 AM
Nivel

Inregistrat: 12/5/2016
bby88 wrote:

Ruby e abia la a doua luna de incercari..Cam devreme sa inceapa cu stresul asta cred..Poate nu au probleme si va ramane repederas

Asta cu stresul DA, recunosc ca este mult prea devreme si osa incerc sa ma autocontrolez cat de mult pot. Restul analizelor ma gandeam si eu sa le fac daca nu reusim vreo 6 luni. Nu am avut pana acum nicio sarcina asta pentru ca m-am protejat de fiecare data si avand in vedere ca nu am alte probleme de sanatate am preferat sa cred ca sunt sanatoasa si pot concepe un copil :)...asta pana la proba contrarie....
Inawar
Scris: Monday, December 5, 2016 12:11 PM
Nivel

Inregistrat: 11/14/2016
Florinik83 wrote:
[quote=Inawar]
Felicitari si sa fie intr-un ceas bun!
Am citit in urma ca ai testat in z28 si era negativ, azi in ce zi esti? [/quote azi sunt în ziua 30.miercuri ar fi trebuit sa.mi vina. A 2 a liniuta nu este atat de intensa...Dar este acolo. Va multumesc din suflet si sa dea Dumnezeu sa fim cat mai multe,curând. Poza nu stiu Cum sa pun.

La postarea ta ai un butonel sus cu attach. Chiar daca e linia pala din ce am vazut pe aici e pozitiv, ce test e?
Rubynne
Scris: Monday, December 5, 2016 12:16 PM
Nivel

De acord cu tine BBy, eu doar i-am zis cam ce s-ar face in caz ca vrea.
Oricum ideea e ca eu, daca stiam, nu pierdeam un an aiurea...fara sa fac analize detaliate, acum imi pare rau ca m-am lasat dusa de nas de medici...
bby88
Scris: Monday, December 5, 2016 12:22 PM
Nivel

Inregistrat: 7/31/2015
Rubynne wrote:

Oricum ideea e ca eu, daca stiam, nu pierdeam un an aiurea...fara sa fac analize detaliate, acum imi pare rau ca m-am lasat dusa de nas de medici...

Stiu ce vrei sa zici pentru ca si eu simt la felDistanceKiss . Sa speram ca nu va avea probleme si nu va fi nevoita sa le faca. Macar 6 luni e ok sa stea...poate sunt amandoi ok si au noroccomputerlove
Bella1989
Scris: Monday, December 5, 2016 12:23 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 9/11/2016
CARLA 8 wrote:

Multumesc multtopai , noi avem 105 milioane total din care 25% mobilitate A+B , cu Dumnezeu inainte !

Ce frumos ai descris momentul , sunt sigura in scurt timp vei fi rasplatita cu un test pozitiv, nu rata ovulatiile, ai multe sanse naturaliloveyou

Doamne ajuta sa reusiti! Cateva luni voi rata ovulatiile obligatoriu pentru ca luna asta voi face laparoscopie la care imi va scoate fibromul si mi-a zis deja doctorul ca 4-5 luni nu voi avea voie sa raman gravida. Insa le voi lua ca pe 4-5 luni de vacanta. Sigur imi va face bine pauza asta...
Intre timp nu am mai avut rabdare si l-am sunat pe doctor... In functie de cum apare menstruatia, pe 13 sau pe 20 voi face laparoscopia... Abia astept sa aflu care este problema mea!
DianaM
Scris: Monday, December 5, 2016 12:24 PM
Nivel

Inregistrat: 12/5/2016
bby88 wrote:

Stiu ce vrei sa zici pentru ca si eu simt la felDistanceKiss . Sa speram ca nu va avea probleme si nu va fi nevoita sa le faca. Macar 6 luni e ok sa stea...poate sunt amandoi ok si au noroccomputerlove

Asa ne-am gandit si noi...bine..mai mult eu ca sotul meu este sigur ca voi ramane foarte repede. Multumesc frumos pentru incurajari :)
Florinik83
Scris: Monday, December 5, 2016 12:26 PM
Nivel

Inregistrat: 10/30/2016
Inawar wrote:

La postarea ta ai un butonel sus cu attach. Chiar daca e linia pala din ce am vazut pe aici e pozitiv, ce test e?
Sure check am facut. Imi zice ca fisierul este prea mare. O sa incerc sa fac ceva cu poza ?i poate reusesc sa o atasez.

Florinik83 attached the following image(s):
2016-12-05 12.34.37.jpg

alina_ele
Scris: Monday, December 5, 2016 12:27 PM
Nivel

Inregistrat: 10/19/2016
Felicitari Florinik! Doamne ajuta! Multa sanate iti doresc si sarcina usoara!

Fetelor am o intrebare, dupa cum v-am zis azi merg la doctor sunt f fericita ca am gasit un doctor specializat pe fertilitate.
Presupun ca imi va face consult si intravaginala..ce ma sfatuiti sa intreb?
O sa am binenteles si analizele cu mine, dar vreau sa imi fac o listuta cu ce sa intreb ca sa nu uit ceva.

Pupici
Diana!Maya
Scris: Monday, December 5, 2016 12:29 PM
Nivel

Inregistrat: 12/4/2016
imi raspunde si mie cineva va rog? mie cam frica
Bella1989
Scris: Monday, December 5, 2016 12:32 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 9/11/2016
Rubynne wrote:

Eu am mers la doctor dupa 7 luni si am mintit ca incerc de un an ca sa ma ia in serios. ras Si nici asa nu prea m-a luat in serios ca zicea mereu ca sunt tanara si o sa raman...dar nu mi-a zis si cand o sa raman, ca intre timp a mai trecut un an si ceva, iar eu tot tanara sunt si gravida tot n-am ramas:)
Doamne, sper sa nu le sperii pe aspiricile noi. Eu acum doar fac haz de necaz... Sper sa nu aveti nevoie de investigatii, sa reusiti cat mai repede si sa treceti la burtici.pupici
Rubynne
Scris: Monday, December 5, 2016 12:34 PM
Nivel

Diana!Maya wrote:
imi raspunde si mie cineva va rog? mie cam frica

Nu prea stiu ce sa-ti zic...ce zi esti?
floricel17
Scris: Monday, December 5, 2016 12:34 PM
Nivel

Inregistrat: 6/14/2016
Fetelor care sunteti din Bucuresti, va rog sa ma ajutati si pe mn cu o recomandare privind un medic specializat pe infertilitate, indiferent daca este din sistemul public sau privat. Din ianuarie am vrea sa mergem la un doftor dar nu vreau sa merg la plesneala si sa pierdem timp si bani aiurea. Un medic care va creaza o stare de siguranta, interesat sa ajute nu doar sa castige.
Merci mult!
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.