Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/3/2016 Mesaje: 1933
| Florinik83 wrote:Feteleee...Am test pozitiv . Mi.e ?i frica sa ma bucur dupa cele patite. Dar am incredere ca de data aceasta totul o sa fie bine. Felicitari! Doamne ajuta sa stea cuminte bobita ta! |
|
Inregistrat: 12/5/2016 Mesaje: 1452
| Uitandu-ma pe aici observ ca eu nu am nicio problema...momentan..2 luni nu inseamna practic nimic.. Invatati-ma si pe mine...e ok sa fac teste de ovulatie? Eu asa ma gandisem luna asta. Ceva sfaturi pe cele la inceput de drum? Pupici |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 6/3/2016 Mesaje: 542
| Florinik83 felicitari si sarcina usoara!!o pozica cum au cerut si fetele ne pui?Mergi sa faci beta? Noilor aspirici bun venit si sedere cat mai scurta la aspirante!Va asteptam la gravidute atat pe voi cat si pe vechile aspirici ca au prins cam multe radacini pe aici!! |
|
Inregistrat: 9/10/2015 Mesaje: 1883
| DianaM wrote:Uitandu-ma pe aici observ ca eu nu am nicio problema...momentan..2 luni nu inseamna practic nimic.. Invatati-ma si pe mine...e ok sa fac teste de ovulatie? Eu asa ma gandisem luna asta. Ceva sfaturi pe cele la inceput de drum? Pupici Da, 2 luni de incercari e f putin, nu treb sa te demoralizezi de acum. Ce analize ai facut?
Rubynne, sunt bine fizic, cu psihicul stau mai prost :). Astept sa treaca sarbatorile sa fac embriotransferul. Pe mine ma incurca tare sarbatorile, nu le astept deloc. |
|
Inregistrat: 11/14/2016 Mesaje: 1525
| DianaM wrote:Uitandu-ma pe aici observ ca eu nu am nicio problema...momentan..2 luni nu inseamna practic nimic.. Invatati-ma si pe mine...e ok sa fac teste de ovulatie? Eu asa ma gandisem luna asta. Ceva sfaturi pe cele la inceput de drum? Pupici Ce analize ai facut pana acum? |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 6/25/2014 Mesaje: 171
| Bella1989 wrote:Multumesc mult! Doamne ajuta sa primesti cadoul bine meritat de Craciun si sa te poti bucura de sarbatori! Fac o mica paranteza sa va povestesc de Craciunul meu trecut. Urma sa testez in ziua de Craciun, dar in seara de ajun a venit menstruatia. Suparare mare, nu am cuvinte. Aveam si invitati de Craciun, foarte urat! Insa in noapte de 25 spre 26 a fatat catelusa noastra. si eu am ajutat-o. Sa vad cum prind viata in palmele mele puiutii ei, a fost cea maifrumoasa experienta din viata mea. Si cu ajutorul lor am uitat de problemele mele si m-am bucurat de sarbatori. Revenind la ale noastre... Spermograma la inseminarea: densitate 16 mil/ml, nr total de spermatozoizi 64 mil, mobilitate totala 42%, mobilitate progresiva (A+B) 34%, mobilitate neprogresiva (C) 8%, imobili (D) 58%. S-au transferat 14 milioane de spermatozoizi cu mobilitate A si B intr-un volum de 0.8 ml transferat. Ni s-a spus ca e bine. Te pup si iti tin pumnii stransi!
Multumesc mult , noi avem 105 milioane total din care 25% mobilitate A+B , cu Dumnezeu inainte !
Ce frumos ai descris momentul , sunt sigura in scurt timp vei fi rasplatita cu un test pozitiv, nu rata ovulatiile, ai multe sanse natural |
|
Inregistrat: 12/5/2016 Mesaje: 1452
| andy07 wrote: Da, 2 luni de incercari e f putin, nu treb sa te demoralizezi de acum. Ce analize ai facut?
Rubynne, sunt bine fizic, cu psihicul stau mai prost :). Astept sa treaca sarbatorile sa fac embriotransferul. Pe mine ma incurca tare sarbatorile, nu le astept deloc.
Mi-am facut o eco generala si am observat ca aveam o mica problema la rinichi, am rezolvat-o intre timp. La gineco mi-a facut consult, eco transvaginala, papanicolau. Mi-a iesit putin flora modificata, am facut tratament cu Polyginax si cred ca a trecut. La eco transvaginala nu s-a vazut nimic aiurea, Cm vine ok si medicul a zis ca e totul ok.Ar trebui sa mai fac si alte analize la acest moment? |
|
Inregistrat: 7/31/2015 Mesaje: 1312
| Rubynne wrote:Multumesc Bby ...din pacate sunt cam legata de servici, sa vad ce pot face, daca nu asta e...merge si martea urmatoare. Oricum sunt calma si multumita, chinul meu de 20 zile de ovule sigur a dat roade . Acum sunt curioasa daca ovulez singura...nu prea am nici un semn, vom vedea. Tu ce faci, cum esti? De scapat ai scapat sigur de vaginita. Bine ca nu a fost ceva mai complicat. Poate si ovulezi fara ajutor. Eu sunt ok..nimic nou..doar o durere groaznica de cap care doar sa fie doar de la raceala si sa nu am iara?i problemele din vara
Carla mult succes cu stimularea!
Diana bun venit aici si succes! Sa te mu?i rapid pa burtici. Sfatul meu este sa o lasi mai moale cu stresul..stiu ca entuziasmul si nerabdarea sunt mari la inceput dar nu iti faci bine asa si mai rau te dereglezi. Iubi?i-va si bucura?i-va ce ce aveti si va aparea si bebe. Cat despre posibile sarcini pierdute eu zis ca nu iti mai bati capul. Sigur nu a fost nimic..un antibiotic luat atat de devreme nu iti face rau. |
|
Inregistrat: 3/24/2016 Mesaje: 1852
| andy07 wrote: Rubynne, sunt bine fizic, cu psihicul stau mai prost :). Astept sa treaca sarbatorile sa fac embriotransferul. Pe mine ma incurca tare sarbatorile, nu le astept deloc.
Noi suntem alaturi de tine Andy...trec ele si sarbatorile si o sa fii bine! Doamne ajuta! |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 12/4/2016 Mesaje: 58
| buna dimineata fetelor. pe 17 am zis sa fac un test roxinuta.... acum am si eu o intrebare. aseara in timpul actului ma durea foarte tare ovarul stang, ca niciodata si am inceput sa plang nu am patit niciodata asa. ce sa fie? dupa ce am terminat nu ma mai durea
|
|
| Andy, vrei sa facem sarbatorile impreuna |
|
| DianaM wrote:
Mi-am facut o eco generala si am observat ca aveam o mica problema la rinichi, am rezolvat-o intre timp. La gineco mi-a facut consult, eco transvaginala, papanicolau. Mi-a iesit putin flora modificata, am facut tratament cu Polyginax si cred ca a trecut. La eco transvaginala nu s-a vazut nimic aiurea, Cm vine ok si medicul a zis ca e totul ok.Ar trebui sa mai fac si alte analize la acest moment?
Momentan nu ai ce investigatii sa faci. Doar cele ce tin de starea generala de sanatate. Cere-i medicului tau sa iti recomande ce sa faci si dupa stai linistita. Nu am vazut daca ai scris varsta dar oricum de investigatii e cazul cam dupa un an de incercari. Noi cand ne-am hotarat sa avem bebe am mers la gineco si mi-a recoltat mie pentru secretii si papanicolau, am facut eco si mi-a dat o lista de analize generale pentru mine si sot: analize de sange, hiv, hepatita, RH si profilul torch parca. Nu mai stiu exact pt ca de atunci au trecut aproape 3 ani dar sigur medicul va sti ce sa iti recomande |
|
Inregistrat: 3/24/2016 Mesaje: 1852
| DianaM wrote:
Mi-am facut o eco generala si am observat ca aveam o mica problema la rinichi, am rezolvat-o intre timp. La gineco mi-a facut consult, eco transvaginala, papanicolau. Mi-a iesit putin flora modificata, am facut tratament cu Polyginax si cred ca a trecut. La eco transvaginala nu s-a vazut nimic aiurea, Cm vine ok si medicul a zis ca e totul ok.Ar trebui sa mai fac si alte analize la acest moment?
Bine ar fi sa faci analizele de z2-3 a ciclului: FSH, LH, Estradiol, Prolactina, TSH, testosteron si sa te duci la medic sa ti le interpreteze.
Apoi sa continui cu analize cu doua zile inainte de ovulatie sau in ziua ovulatiei, trebuie sa urmaresti ecografic ovulatia la un cabinet ca sa stii cand sa faci analizele astea: estradiol, FSH, LH.
Si sa inchei la sapte zile dupa ovulatie cu: analiza progesteronului.
In paralel sotul tau ar fi bine sa faca o spermograma, la un cabinet specializat in infertilitate, care sa aiba medic embriolog, nu la orice laborator de analize medicale (nu Synevo etc.)
Se zice ca analizele astea trebuie sa le faci la un an de incercari esuate...acum depinde si varsta ta, daca vrei sa astepti un an...
Mai completati si voi fetelor, va rog, ca poate mi-a scapat ceva. |
|
| Multumesc bb 88 , succes si tie |
|
| Rubynne wrote:
Bine ar fi sa faci analizele de z2-3 a ciclului: FSH, LH, Estradiol, Prolactina, TSH, testosteron si sa te duci la medic sa ti le interpreteze.
Apoi sa continui cu analize cu doua zile inainte de ovulatie sau in ziua ovulatiei, trebuie sa urmaresti ecografic ovulatia la un cabinet ca sa stii cand sa faci analizele astea: estradiol, FSH, LH.
Si sa inchei la sapte zile dupa ovulatie cu: analiza progesteronului.
In paralel sotul tau ar fi bine sa faca o spermograma, la un cabinet specializat in infertilitate, care sa aiba medic embriolog, nu la orice laborator de analize medicale (nu Synevo etc.)
Se zice ca analizele astea trebuie sa le faci la un an de incercari esuate...acum depinde si varsta ta, daca vrei sa astepti un an...
Mai completati si voi fetelor, va rog, ca poate mi-a scapat ceva.
Ruby e abia la a doua luna de incercari..Cam devreme sa inceapa cu stresul asta cred..Poate nu au probleme si va ramane repede |
|
|