Clubul aspirantelor - 55
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Alexis21
Scris: Tuesday, November 29, 2016 8:16 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 4/30/2016
Buna dimineata!Ce faceti?Eu beau cafeaua ,la scoala.sunt asa binedispusa,de cand am vorbit ieri cu doctorita parca mi-a redat increderea si speranta.
Voi cum sunteti?testeaza cine azi,sa ne clatim si noi ochii cu doua liniute?computerlove
Mire
Scris: Tuesday, November 29, 2016 8:44 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 12/4/2015
LAURA0202 wrote:
MIRE- FELICITARI PT FETITA.
SA CREASCA MARE SI SNATOASA SI MAMICA EI SA AIBA SARCINA LA TERMEN SI USOARA IN ACELASI TIMP.
AS VREA CA INTR O ZI, CAND SI DACA VOI RAMANE SI EU, SA AM TOT O FETITA- DACA VA FI POSIBIL PT CA AM NOUA NEPOTELE: PRINCIPESA MEA SI BUBURUZA MEA.

Multumim!!!Sa te ajute Dumnezeu!hearts
Tania2105
Scris: Tuesday, November 29, 2016 8:46 AM
Nivel

Inregistrat: 3/21/2016
Rubynne wrote:

iloveyou Cheek Kiss nu am nimic cu 13 sa stii.
Ce faci? Ceva rezultate? Ce ne mai povesteti si noua? computerlove

Neatza..Ieri am primit rezultatul cariotipului meu si sunt OK...al sotului inca astept rezultatele si la cariotip si la halospermras
Anelise
Scris: Tuesday, November 29, 2016 8:59 AM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
Multumesc pentru ajutor! DistanceKiss Va pup si va tin pumnii! majoreta
Tania2105
Scris: Tuesday, November 29, 2016 9:05 AM
Nivel

Inregistrat: 3/21/2016
Azi este Ziua luptei impotriva Infertilitatii si vom fi o singura voce...Sunt sigura, ca mai devreme, sau mai tarziu, vom iesi invingatoare in aceasta lupta...Mult curaj dragelorcampfire
.
LAURA0202
Scris: Tuesday, November 29, 2016 9:13 AM
Nivel

Inregistrat: 10/1/2016
Mire wrote:

Multumim!!!Sa te ajute Dumnezeu!hearts

Cheek Kiss
MULTUMESC! SA SPERAM.
Hands
LAURA0202
Scris: Tuesday, November 29, 2016 9:19 AM
Nivel

BUNA DIMINEATA FETELOR.
sunt la un ceai (trag si putin de nas) -si oricum eu,nu beau cafea DAR TIGARI.....FUMEZ-DIN PACATE.
stau 5-10, maxim 15 min la calc si dupa aceea, ma intorc la treaba, vreau sa eliberez pe aici, ca deseara vin baietii sa zugraveasca (trebe doar sa merg sa cumpar vopsea lavabila ;-) )
o zi buna tuturor doresc.

LAURA0202 attached the following image(s):
trandafiri rosii.jpg

Inawar
Scris: Tuesday, November 29, 2016 9:21 AM
Nivel

Inregistrat: 11/14/2016
Anelise wrote:
Multumesc pentru ajutor! DistanceKiss Va pup si va tin pumnii! majoreta

Buna dimineata!
Anelise te rog sa ma adaugi si pe mine pe lista, sunt si eu o aspirica ras
Cheek Kiss
lixandra_alexandra
Scris: Tuesday, November 29, 2016 9:26 AM
Nivel

Inregistrat: 11/4/2016
Anelise wrote:
Buna, fetele! DistanceKiss
Un pic de ajutor cu listutza, va rog! Multumesc si va pup! pupici

Si eu, si eu....majoreta

Multumesc!!!coeur
LAURA0202
Scris: Tuesday, November 29, 2016 9:35 AM
Nivel

Lili Eu wrote:
Poate a vazut in interior( vagin) firisoare de sange. eu zic sa faci un test de sarcina sa vezi daca nu e bebica...Lol si eu cu o luna inainte sa raman am avut cm cam aiurea de de 2-3 zile si foarte putin apoi in luna aia a venit bebe! si cm in luna urmatoare nu a mai venit ...computerlove

Am facut un test DAR ............... I LINIUTA- CEALALTA, SE PARE CA A FUGIT DEPARTE DEPARTE.NU DOAR O PATA/DOUA)
IMI FACUSEM NISTE SPERANTE MICUTE CA POATE POATE,(POATE AR FI FOST SI CONCEPTIA DAR NU CRED CA ERA ASA MULTA MENSTRUATIE- II SI LA MINE CEVA ACOLO DAR .......
ASTA ESTE.
VA FI-INTR O ZI. SPER
ANUMITE SIMPTOME " LE AM" CARE ... AR PUTEA DA SEMNE DE INTREBARI, DAR EU NU N AM GANDIT CA S AR PUTEA SA FIE SEMNE DE BOBO ;-) PT CA ACUMA, MA MAI DOARE SPATELE DAR FOARTE PUTIN, CHIAR JOS,LA INALTIMEA OVARELOR-AM PUS O PE BAZA EFORTULUI MEU, CU TREABA CARE O TOT FAC PE AICI, CU ARUNCATUL MOBILEI VECHI LA GUNOI.
DE CAND IAU SI PASTILUTELE ALEA (ACID FOLIC+IODIU) MI SE PARE CA STOMACUL/BURTA S AR CAM LARGI/MARI .... DAR .... POATE E DE LA VITAMINELE ALEA.
ERA MULT PREA FRUMOS SA FIE II LINIUTE,SINCER, CA SIGUR AS FI SARIT IN SUS DE BUCURIE, AS FI DANSAT DE BUCURIE-LOC AS FI AVUT SI MUZICA PUNEAM DE PE YOUTUBE.
bby88
Scris: Tuesday, November 29, 2016 9:49 AM
Nivel

Inregistrat: 7/31/2015
Tania2105 wrote:

Neatza..Ieri am primit rezultatul cariotipului meu si sunt OK...al sotului inca astept rezultatele si la cariotip si la halospermras

Supeeerras Or sa fie bune si ale lui. Te-am visat aseararas

Laura imi pare foarte rau pt testul negativ. Pana acum aveai menstrua?ii mai abundente? Si app... te rog nu mai scrie cu majuscule. Pe forumuri scrisul nu este indicat si este foarte obositor. Succes luna asta. Ajungi la al tau pana in perioada fertila?
Lili Eu
Scris: Tuesday, November 29, 2016 9:50 AM
Nivel

Inregistrat: 3/23/2015
LAURA0202 wrote:

Am facut un test DAR ............... I LINIUTA- CEALALTA, SE PARE CA A FUGIT DEPARTE DEPARTE.NU DOAR O PATA/DOUA)
IMI FACUSEM NISTE SPERANTE MICUTE CA POATE POATE,(POATE AR FI FOST SI CONCEPTIA DAR NU CRED CA ERA ASA MULTA MENSTRUATIE- II SI LA MINE CEVA ACOLO DAR .......
ASTA ESTE.
VA FI-INTR O ZI. SPER
ANUMITE SIMPTOME " LE AM" CARE ... AR PUTEA DA SEMNE DE INTREBARI, DAR EU NU N AM GANDIT CA S AR PUTEA SA FIE SEMNE DE BOBO ;-) PT CA ACUMA, MA MAI DOARE SPATELE DAR FOARTE PUTIN, CHIAR JOS,LA INALTIMEA OVARELOR-AM PUS O PE BAZA EFORTULUI MEU, CU TREABA CARE O TOT FAC PE AICI, CU ARUNCATUL MOBILEI VECHI LA GUNOI.
DE CAND IAU SI PASTILUTELE ALEA (ACID FOLIC+IODIU) MI SE PARE CA STOMACUL/BURTA S AR CAM LARGI/MARI .... DAR .... POATE E DE LA VITAMINELE ALEA.
ERA MULT PREA FRUMOS SA FIE II LINIUTE,SINCER, CA SIGUR AS FI SARIT IN SUS DE BUCURIE, AS FI DANSAT DE BUBURIE-LOC AS FI AVUT SI MUZICA PUNEAM DE PE YOUTUBE.
Ma gandeam ca poate totusi a fost singerare de inplantare. de tot ziceai ca a fost doar doua zile si putin cantitativ. dar va fi si bebe. sa nu iti pierzi speranta si iti dau un sfat fi canlma mami. calma ca, cu calm se fac lucrurile bune in viata :) nu mai fi asa agitata si stresata ca de aia nu vine bobita iti faci rau singura fi un pic mai detasata. apoi o sa vezi ca vine bebe cand nu te astepti. dute fati analizele vezi unde e problema si apoi bebeleala de placere si o sa vina si bebe..computerlove
Inawar
Scris: Tuesday, November 29, 2016 9:53 AM
Nivel

Alexis21 wrote:
Buna dimineata!Ce faceti?Eu beau cafeaua ,la scoala.sunt asa binedispusa,de cand am vorbit ieri cu doctorita parca mi-a redat increderea si speranta.
Voi cum sunteti?testeaza cine azi,sa ne clatim si noi ochii cu doua liniute?computerlove

Neata!
Eu beau o ciocolata calda si ma bucur ca e ultima zi de lucru din saptamana, mai vin abia luni.
De altfel azi sau maine ovulez si sper sa fie cu noroc. Ieri am facut ecografie si am un folicul de 18,2 mm pe partea dreapta.
Uterul are 9 mm ceea ce cred ca e bine, ma gandesc ca zilele astea mai prinde putina grosime ras

Mai e cineva la ovulatie? majoreta
Inawar
Scris: Tuesday, November 29, 2016 9:56 AM
Nivel

LAURA0202 wrote:

ASTA ESTE.
VA FI-INTR O ZI. SPER
ERA MULT PREA FRUMOS SA FIE II LINIUTE,SINCER, CA SIGUR AS FI SARIT IN SUS DE BUCURIE, AS FI DANSAT DE BUCURIE-LOC AS FI AVUT SI MUZICA PUNEAM DE PE YOUTUBE.

Laura poate simptomele si dereglarea asta au legatura cu tinctura de branca ursului. Cel mai bine e sa nu iei nimic si sa faci analize la cum esti, cum e organismal tau Cheek Kiss
LAURA0202
Scris: Tuesday, November 29, 2016 10:02 AM
Nivel

bby88 wrote:

Supeeerras Or sa fie bune si ale lui. Te-am visat aseararas

Laura imi pare foarte rau pt testul negativ. Pana acum aveai menstrua?ii mai abundente? Si app... te rog nu mai scrie cu majuscule. Pe forumuri scrisul nu este indicat si este foarte obositor. Succes luna asta. Ajungi la al tau pana in perioada fertila?

scuze ca mai scriam cu litere mari.
ma asteptam ca sa fie doar o liniuta. nu prea avea cm abundent, doar cand aveam o raceala, atunci era un pic mai mult cm.
da, o sa ajung pt ca, fac drum cu masina, ca il astept si pe unchiu mio, ca sa ma ajute la condus pana acasa si sa mai duc si eu ceea ce mai ramane din lucruri si cel mai important ii ca ma duc pana la tati meu, sa i duc o floare si o lumanare. azi o sa iau si rezultatele de analizele facute ieri
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.