Clubul aspirantelor - 55
Subiectul anterior · Subiectul urmator
LAURA0202
Scris: Tuesday, November 29, 2016 12:02 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/1/2016
NicoN wrote:
Daca tot e casuta noua va prafuiesc pe toate de nu va vedeti!!!confeti confeti confeti confeti
Noi avem doi baietei voinici!boy boy gravida

multumim de prafusor-sper ca de Craciun, sa aiba care din noi bafta de prafuletul tau :-)
FELICITARI PT GEMENI- SimplyLove
LAURA0202
Scris: Tuesday, November 29, 2016 12:05 AM
Nivel

INTREBARE, AZI LA GINECOLOG CAND AM FOST: am intrebat de AMH si mi a zis ca nu prea stie ce este si poate ca e LH.
IMI poate explica cineva legatura dintre ele? sau AMH ul chiar in italiana, nu se face sau n au auzit de el?
MULTUMESC
LAURA0202
Scris: Tuesday, November 29, 2016 12:13 AM
Nivel

MIRE- FELICITARI PT FETITA.
SA CREASCA MARE SI SNATOASA SI MAMICA EI SA AIBA SARCINA LA TERMEN SI USOARA IN ACELASI TIMP.
AS VREA CA INTR O ZI, CAND SI DACA VOI RAMANE SI EU, SA AM TOT O FETITA- DACA VA FI POSIBIL PT CA AM NOUA NEPOTELE: PRINCIPESA MEA SI BUBURUZA MEA.
LAURA0202
Scris: Tuesday, November 29, 2016 12:18 AM
Nivel

Inca o intrebare pt voi, poate ati avea idee sau a mai patit cineva ca mine.
(am incercat sa fac mesaje mai scurte-ca sa nu plictisesc lumea ;-)
si poate imi va raspunde si cineva.
a fost cm, sau ce o fi fost doua zile, adica sambara si duminica si azi, am fost la ginecologie, vrand sa mi ia cultura pt chlamidya - si mi a zis ca ii sange inca inauntru si ca sa repetam luni,ok, de acord, repetam luni dar ..... totusi unde a vazut ea sange?
pt ca azi nici urma de nimika, totul transparent, ca si cand n ar fi fost nimika.
??????????????
multumesc
alina_ele
Scris: Tuesday, November 29, 2016 12:22 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 10/19/2016
Alexis21 wrote:
Cand am plecat eram in casa veche si acum brusc ne-am mutat!
Unde am plecat?Pai mi-am luat sotul si m-am dus la moaste la Sf. Filofteia ,la Galati.Am fost si cu mama si cu sora mea cu iubitul ei.A fost o idee de moment....ca a zis mama mea ca a dat la tv ca a fost coada de un km jumate azi si poate seara e mai liber.Asa a si fost,am stat o ora la coada,doar atat.V-am avut si pe voi in gand.Doamne ajuta fetelor,sper sa fie cu folos!

Doamne ajuta Alexis sa ne implinim toate dorinta de a fi mame. Ce frumos din partea ta ca ne-ai avut si pe noi in gand.
Te imbratisez cu drag!
LAURA0202
Scris: Tuesday, November 29, 2016 12:22 AM
Nivel

o sa vad eu si TB dimineata, ca asta, de azi, am luat o cu aproape o ora mai devreme pt ca asa aveam programarea la dr -foarte de dimineata.
mie mi se pare foarte ciudat ca sa am cm de doua ori,adica ,luna trecuta, venise pe 31 si acuma pe 26, iara, DAR DOAR 2 ZILE si dupa aceea ....nimika inafara,adica pe hartie sau pe absorbant.
NuStiu NuStiu NuStiu
NuStiu NuStiu
NuStiu
Lili Eu
Scris: Tuesday, November 29, 2016 12:26 AM
Nivel

Inregistrat: 3/23/2015
LAURA0202 wrote:
Inca o intrebare pt voi, poate ati avea idee sau a mai patit cineva ca mine.
(am incercat sa fac mesaje mai scurte-ca sa nu plictisesc lumea ;-)
si poate imi va raspunde si cineva.
a fost cm, sau ce o fi fost doua zile, adica sambara si duminica si azi, am fost la ginecologie, vrand sa mi ia cultura pt chlamidya - si mi a zis ca ii sange inca inauntru si ca sa repetam luni,ok, de acord, repetam luni dar ..... totusi unde a vazut ea sange?
pt ca azi nici urma de nimika, totul transparent, ca si cand n ar fi fost nimika.
??????????????
multumesc
Poate a vazut in interior( vagin) firisoare de sange. eu zic sa faci un test de sarcina sa vezi daca nu e bebica...Lol si eu cu o luna inainte sa raman am avut cm cam aiurea de de 2-3 zile si foarte putin apoi in luna aia a venit bebe! si cm in luna urmatoare nu a mai venit ...computerlove
Bella1989
Scris: Tuesday, November 29, 2016 12:29 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 9/11/2016
LAURA0202 wrote:
INTREBARE, AZI LA GINECOLOG CAND AM FOST: am intrebat de AMH si mi a zis ca nu prea stie ce este si poate ca e LH.
IMI poate explica cineva legatura dintre ele? sau AMH ul chiar in italiana, nu se face sau n au auzit de el?
MULTUMESC

Amh este prescurtarea de la hormonul anti-Mullerian. Data viitoare intreaba de "ormone anti-Mulleriano"... Cu toate ca doctorul trebuia sa stie si prescurtarea...
Crissy
Scris: Tuesday, November 29, 2016 12:37 AM
Nivel

Inregistrat: 8/7/2015
LAURA0202 wrote:
MULTUMESC

AMH-ul sau Hormonul Anti-Mullerian estimeaza rezerva ovariana, in functie de rezultatul asta iti dai seama daca e cazul sa o lalai incercand natural sau trebuie sa treci direct la fapte. Nu la tine ma refer cand zic de lalait ci asa la modul general.
LH este hormonul luteinizant fara el nu are loc ovulatia..
Ca sa-ti faci o idee:
Zilele 1-3 hormonii sunt resetati la nivelul lor de baza
Zilele 3-pana la ovulatie nivelul FSH creste rapid astfel incat sa se dezvolte foliculii
Zilele 3-pana la ovulatie nivelul LH creste si el dar in ritm mai lent, ajungand la nivelul maxim in momentul ovulatiei
Zilele dupa ovulatie-ziua 1 - nivelul FSH a scazut, nivelul LH scade si el, iar corpul galben rezultat in urma ovulatiei creste nivelul progesteronului - daca in perioada asta nu are loc fertilizarea ovulului vine menstruatia.
LAURA0202
Scris: Tuesday, November 29, 2016 1:44 AM
Nivel

Lili Eu wrote:
Poate a vazut in interior( vagin) firisoare de sange. eu zic sa faci un test de sarcina sa vezi daca nu e bebica...Lol si eu cu o luna inainte sa raman am avut cm cam aiurea de de 2-3 zile si foarte putin apoi in luna aia a venit bebe! si cm in luna urmatoare nu a mai venit ...computerlove

Lili, chiar m ai facut sa zambesc si mi or zburat toate gandurile negative din minte ( chiar ma gandeam la xxxxx variante de ce anume ar putea fi ......... dar de rau. ar fi o SURPRIZA FOARTE PLACUTA -LUAND O ASA-SINCER.
Hands
LAURA0202
Scris: Tuesday, November 29, 2016 1:51 AM
Nivel

Bella1989 wrote:

Amh este prescurtarea de la hormonul anti-Mullerian. Data viitoare intreaba de "ormone anti-Mulleriano"... Cu toate ca doctorul trebuia sa stie si prescurtarea...

Bella- mersi. o sa reformulez intrebarea, ms ca mi ai zis, poate ca era cu capu n nori sau cu gandul altundeva, de nu a stiu prescurtarea..... AMH
mersi mult.
ma gandeam , ca numai eu, ,mai scriu acuma, la ore de astea tarzii,pt ca astazi am avut multa treaba in casa.
saptamana asta va fi ........... o nebuneala pt mine, e DEZASTRU LA MINE IN CASA, N AI LOC CA SA ARUNCI UN AC, DULAPURI IMAPCHETATE/CUTII/CUTIUTE...... etc.
vineri seara vor disparea -macar o parte din ele.
atata de mult ecou se aude acuma in casa, cand vb la telefon, fara mobila casa e aproape goala
o seara placuta tuturor va doresc si multa bafta la cele ramase la testare
majoreta majoreta majoreta
majoreta majoreta
majoreta
( inclusiv eu, as putea incerca sa ma risc dar ....... nu stiu exact daca voi avea curajul sa incerc sa va un test, ideal ar fi sa mai astept pana luni cand ma duc din nou la ginec. pt recoltare - chlamidya aia.)
LAURA0202
Scris: Tuesday, November 29, 2016 1:58 AM
Nivel

Crissy wrote:

AMH-ul sau Hormonul Anti-Mullerian estimeaza rezerva ovariana, in functie de rezultatul asta iti dai seama daca e cazul sa o lalai incercand natural sau trebuie sa treci direct la fapte. Nu la tine ma refer cand zic de lalait ci asa la modul general.
LH este hormonul luteinizant fara el nu are loc ovulatia..
Ca sa-ti faci o idee:
Zilele 1-3 hormonii sunt resetati la nivelul lor de baza
Zilele 3-pana la ovulatie nivelul FSH creste rapid astfel incat sa se dezvolte foliculii
Zilele 3-pana la ovulatie nivelul LH creste si el dar in ritm mai lent, ajungand la nivelul maxim in momentul ovulatiei
Zilele dupa ovulatie-ziua 1 - nivelul FSH a scazut, nivelul LH scade si el, iar corpul galben rezultat in urma ovulatiei creste nivelul progesteronului - daca in perioada asta nu are loc fertilizarea ovulului vine menstruatia.

ms mult Crissy de explicatie.
esti o dulce
Cheek Kiss
LAURA0202
Scris: Tuesday, November 29, 2016 2:01 AM
Nivel

VA UREZ O SEARA CAT MAI PLACUTA.
( SPOR LA BEBELIT- PT CINE POATE SI/SAU ARE CU CINE :-) EU, DEOCAMDATA NU AM CU CINE, CA S AICI-ITALIA SI EL II ACOLO-ROMANIA DAR ......VOI AJUNGE LA EL CANDVA /CUMVA)

LAURA0202 attached the following image(s):
un gand pt o seara cat mai frumoasa.jpg

Rubynne
Scris: Tuesday, November 29, 2016 6:03 AM
Nivel

Inregistrat: 3/24/2016
Tania2105 wrote:

Hey eu sunt inaintea taras dar iti ofer cu toata caldura locul meudance ca eu mai am de asteptatpupici

iloveyou Cheek Kiss nu am nimic cu 13 sa stii.
Ce faci? Ceva rezultate? Ce ne mai povesteti si noua? computerlove
FloreC
Scris: Tuesday, November 29, 2016 6:14 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 8/6/2016
D ne ajuta sa fie ultima casu?a pentru toate!computerlove coeur
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.