Clubul aspirantelor - 55
Subiectul anterior · Subiectul urmator
roxinuta
Scris: Thursday, December 1, 2016 10:44 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 11/30/2016
multumesc de raspuns poate fi de Luna trecuta sau ce sa zic ...dureri si sintome de menstra ? la jumate de Luna? ar trebui sa vina in 17 dec
Tania2105
Scris: Thursday, December 1, 2016 10:47 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 3/21/2016
roxinuta wrote:
multumesc de raspuns poate fi de Luna trecuta sau ce sa zic ...dureri si sintome de menstra ? la jumate de Luna? ar trebui sa vina in 17 dec

Nu neaparat..Luna trecuta a fost, gata, luna asta poate fi diferita..Uite eu spre ex. am unele luni cand incep durerile de sani de prin ziua 8 a CM, cu mult inainte de menstra...In alte luni nu am nimichohot
roxinuta
Scris: Thursday, December 1, 2016 11:09 PM
Nivel

Inregistrat: 11/30/2016
voi astepta multumesc mult si bine ca va_am gasit ca o luam pe cararihohot

roxinuta attached the following image(s):
screenshot_20161202-143851.png

LAURA0202
Scris: Thursday, December 1, 2016 11:21 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/1/2016
buna seara fetelor.
eu, deabia ce m am oprit din treaba. am reusit sa termin cu zugravitul si oarecum cu impachetatul la lucruri. cica, nu stiu de ce dar cred ca iar e spooting la mine. habar n am de ce. chiar nu stiu. bebe sigur nu e pt ca am facut un test de ala care iasa si cu 5 zile inainte de cm. oricum luna asta ar fi trebuit sa vina pe 30 sau 1 dar a venit doua zile-rosu,sambata si duminica, adica parca undeva in 24-25 nu mai tin bine minte si n plus sunt rupta de oboseala. luni tre sa merg pt tamponul vaginal ca spusese atunci cand am fost ca era sange inauntry,chiar daca pe slip eu nu prea vedeam nimika, de aceea m areprogramat pt luni. voi, cum sunteti?Bella?Crissy?Ruby? campfire
andy07
Scris: Friday, December 2, 2016 7:59 AM
Nivel

Inregistrat: 9/10/2015
roxinuta wrote:

eu cred ca abia acum ovulezi, nu pe 25 (daca z1 a fost pe 17, nu era cam devreme sa ovulezi pe 25?), de aia ai simptomatologia asta.
Rubynne
Scris: Friday, December 2, 2016 8:32 AM
Nivel

Inregistrat: 3/24/2016
LAURA0202 wrote:
buna seara fetelor.
eu, deabia ce m am oprit din treaba. am reusit sa termin cu zugravitul si oarecum cu impachetatul la lucruri. cica, nu stiu de ce dar cred ca iar e spooting la mine. habar n am de ce. chiar nu stiu. bebe sigur nu e pt ca am facut un test de ala care iasa si cu 5 zile inainte de cm. oricum luna asta ar fi trebuit sa vina pe 30 sau 1 dar a venit doua zile-rosu,sambata si duminica, adica parca undeva in 24-25 nu mai tin bine minte si n plus sunt rupta de oboseala. luni tre sa merg pt tamponul vaginal ca spusese atunci cand am fost ca era sange inauntry,chiar daca pe slip eu nu prea vedeam nimika, de aceea m areprogramat pt luni. voi, cum sunteti?Bella?Crissy?Ruby? campfire

Neata!

De ce zici ca ai spotting iar Laura? De duminica n-a mai curs nimic nimic? Poate se elimina si ce ti-a mai zis ca ai acolo. Pana luni ar trebui sa scapi zic eu...
Eu sunt bine, merci de intrebare.
Tocmai am scapat de menstra dar din pacate azi nu ma pot duce la dr ca inca mai am asa cateva picaturi...plans
Sper sa pot ajunge saptamana viitoare cu toate ca am o saptamana nasoala la munca.
pupici
Rubynne
Scris: Friday, December 2, 2016 8:34 AM
Nivel

Haaa te-am prins Bella! Ce ti-am zis eu ca de la dormitul prost ai temperatura asa mica?

Eu presimt ceva bun pt tine!
Cryss nu bagi un frecat de glob? Poate iese ceva dance
Va pupic fetelor!
Cheek Kiss
LAURA0202
Scris: Friday, December 2, 2016 9:47 AM
Nivel

Inregistrat: 10/1/2016
Rubynne wrote:

Neata!

De ce zici ca ai spotting iar Laura? De duminica n-a mai curs nimic nimic? Poate se elimina si ce ti-a mai zis ca ai acolo. Pana luni ar trebui sa scapi zic eu...
Eu sunt bine, merci de intrebare.
Tocmai am scapat de menstra dar din pacate azi nu ma pot duce la dr ca inca mai am asa cateva picaturi...plans
Sper sa pot ajunge saptamana viitoare cu toate ca am o saptamana nasoala la munca.
pupici

La aia ma gândesc si eu. Poate ca se elimina si angele ala care l vedea dr înauntru. Luni când voi merge tampoane,recoltare vom vedea. Ii ciudat dar n am ce face oricum.
Bella1989
Scris: Friday, December 2, 2016 10:20 AM
Nivel

Inregistrat: 9/11/2016
Rubynne wrote:
Haaa te-am prins Bella! Ce ti-am zis eu ca de la dormitul prost ai temperatura asa mica?

Eu presimt ceva bun pt tine!
Cryss nu bagi un frecat de glob? Poate iese ceva dance
Va pupic fetelor!
Cheek Kiss

computerlove Esti o dulceata, Ruby! Sincer, imi venea sa arunc termometrul azi dimineata, ca prea s-a jucat cu nervii mei.:))) Oricum, coborarea de ieri m-a facut sa cobor putin cu piciorele pe pamant ca imi cam luasem zborul.:) Acum sunt mai relaxata si detasata. Totusi, daca ar pune Crissy o vorba buna pentru mine la glob, ar fi super!Hands pupici
Bella1989
Scris: Friday, December 2, 2016 10:49 AM
Nivel

LAURA0202 wrote:
buna seara fetelor.

Laura, nu ?tiu care ar putea fi motivul pentru dereglarea ta. Dar sa ?tii ca se întâmpla tuturor sa aiba cicluri mai ciudate, nu doar celor ca au probleme de infertilitate. A?a ca nu te panica. Cine ?tie? Poate chiar luna asta,începuta mai ciudat, e cea norocoasa! pupici
Eu sunt bine... ieri am facut o tragedie din faptul ca mi-a scazut temperatura. :) cred ca s-au obi?nuit deja fetele cu mine... sorry
Bella1989
Scris: Friday, December 2, 2016 11:44 AM
Nivel

Edith90, ne-ai spus in casuta veche, ca azi este ziua ta.topai La multi ani! Sa ai petrecere frumoasa si Doamne ajuta sa primesti cadoul peste vreo 3 saptamani sub forma de test pozitiv si beta mare! Te pup birthday alcool gravida
Rubynne
Scris: Friday, December 2, 2016 12:27 PM
Nivel

Bella1989 wrote:

computerlove Esti o dulceata, Ruby! Sincer, imi venea sa arunc termometrul azi dimineata, ca prea s-a jucat cu nervii mei.:))) Oricum, coborarea de ieri m-a facut sa cobor putin cu piciorele pe pamant ca imi cam luasem zborul.:) Acum sunt mai relaxata si detasata. Totusi, daca ar pune Crissy o vorba buna pentru mine la glob, ar fi super!Hands pupici

Rabdarica! computerlove
Poate ai surprize de Mos Nicolae.
E bine sa fii oricum pregatita pt orice rezultat. Nu e un capat de lume! Totul are un sens si noi avem un drum de parcurs. Eu consider ca nu e nimic la intamplare pe lumea asta!
Ralucamarin
Scris: Friday, December 2, 2016 12:30 PM
Nivel

Inregistrat: 8/30/2016
BunAA! Mi au iesit anlizele ziua3 ! Pareri va rog.. atasez pozele ! grup pupici

Ralucamarin attached the following image(s):
img_2626.pngimg_2625.png

carlita
Scris: Friday, December 2, 2016 1:48 PM
Nivel

Inregistrat: 2/9/2016
Ralucamarin wrote:

Raluca, eu zic sa scrii tu rezultatele + valorile de referinta si sa stergi pozele din 2 motive:
1. nu se vad fff bine, eu am intrat de pe tel sa pot mari mai usor imaginea
2. ai si datele de identificare in poze.
Trecand peste sfatul asta, mie mi se par ok analizele. Incearca sa faci si un grafic luna asta, poate mai faci niste corelatii... computerlove
bby88
Scris: Friday, December 2, 2016 2:00 PM
Nivel

Inregistrat: 7/31/2015
Ralucamarin wrote:

Sunt bune analizeleras si sunt de acord cu Carlita sa scrii tu rezultatele sau macar decupeaza datele tale din poze. Noi suntem aici ca o familie dar toata lumea are acces la forum si nu ?tii cine ar putea fi rau inten?ionat mai ales ca iti apare CNP-ul.

Carlita sa în?eleg ca luna asta graficele chiar î?i bat joc de noi?NuImiPasa

Crissy al tau ?i-a revenit?
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.