Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 11/30/2016 Mesaje: 101
| multumesc de raspuns poate fi de Luna trecuta sau ce sa zic ...dureri si sintome de menstra ? la jumate de Luna? ar trebui sa vina in 17 dec |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 3/21/2016 Mesaje: 992
| roxinuta wrote:multumesc de raspuns poate fi de Luna trecuta sau ce sa zic ...dureri si sintome de menstra ? la jumate de Luna? ar trebui sa vina in 17 dec
Nu neaparat..Luna trecuta a fost, gata, luna asta poate fi diferita..Uite eu spre ex. am unele luni cand incep durerile de sani de prin ziua 8 a CM, cu mult inainte de menstra...In alte luni nu am nimic |
|
Inregistrat: 11/30/2016 Mesaje: 101
| voi astepta multumesc mult si bine ca va_am gasit ca o luam pe carari roxinuta attached the following image(s):

|
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/1/2016 Mesaje: 3498
| buna seara fetelor. eu, deabia ce m am oprit din treaba. am reusit sa termin cu zugravitul si oarecum cu impachetatul la lucruri. cica, nu stiu de ce dar cred ca iar e spooting la mine. habar n am de ce. chiar nu stiu. bebe sigur nu e pt ca am facut un test de ala care iasa si cu 5 zile inainte de cm. oricum luna asta ar fi trebuit sa vina pe 30 sau 1 dar a venit doua zile-rosu,sambata si duminica, adica parca undeva in 24-25 nu mai tin bine minte si n plus sunt rupta de oboseala. luni tre sa merg pt tamponul vaginal ca spusese atunci cand am fost ca era sange inauntry,chiar daca pe slip eu nu prea vedeam nimika, de aceea m areprogramat pt luni. voi, cum sunteti?Bella?Crissy?Ruby? |
|

Inregistrat: 9/10/2015 Mesaje: 1883
| roxinuta wrote:multumesc de raspuns poate fi de Luna trecuta sau ce sa zic ...dureri si sintome de menstra ? la jumate de Luna? ar trebui sa vina in 17 dec eu cred ca abia acum ovulezi, nu pe 25 (daca z1 a fost pe 17, nu era cam devreme sa ovulezi pe 25?), de aia ai simptomatologia asta. |
|

Inregistrat: 3/24/2016 Mesaje: 1852
| LAURA0202 wrote:buna seara fetelor. eu, deabia ce m am oprit din treaba. am reusit sa termin cu zugravitul si oarecum cu impachetatul la lucruri. cica, nu stiu de ce dar cred ca iar e spooting la mine. habar n am de ce. chiar nu stiu. bebe sigur nu e pt ca am facut un test de ala care iasa si cu 5 zile inainte de cm. oricum luna asta ar fi trebuit sa vina pe 30 sau 1 dar a venit doua zile-rosu,sambata si duminica, adica parca undeva in 24-25 nu mai tin bine minte si n plus sunt rupta de oboseala. luni tre sa merg pt tamponul vaginal ca spusese atunci cand am fost ca era sange inauntry,chiar daca pe slip eu nu prea vedeam nimika, de aceea m areprogramat pt luni. voi, cum sunteti?Bella?Crissy?Ruby? Neata!
De ce zici ca ai spotting iar Laura? De duminica n-a mai curs nimic nimic? Poate se elimina si ce ti-a mai zis ca ai acolo. Pana luni ar trebui sa scapi zic eu... Eu sunt bine, merci de intrebare. Tocmai am scapat de menstra dar din pacate azi nu ma pot duce la dr ca inca mai am asa cateva picaturi... Sper sa pot ajunge saptamana viitoare cu toate ca am o saptamana nasoala la munca.
|
|

| Haaa te-am prins Bella! Ce ti-am zis eu ca de la dormitul prost ai temperatura asa mica?
Eu presimt ceva bun pt tine! Cryss nu bagi un frecat de glob? Poate iese ceva Va pupic fetelor!
|
|

Inregistrat: 10/1/2016 Mesaje: 3498
| Rubynne wrote:Neata! De ce zici ca ai spotting iar Laura? De duminica n-a mai curs nimic nimic? Poate se elimina si ce ti-a mai zis ca ai acolo. Pana luni ar trebui sa scapi zic eu... Eu sunt bine, merci de intrebare. Tocmai am scapat de menstra dar din pacate azi nu ma pot duce la dr ca inca mai am asa cateva picaturi... Sper sa pot ajunge saptamana viitoare cu toate ca am o saptamana nasoala la munca.
La aia ma gândesc si eu. Poate ca se elimina si angele ala care l vedea dr înauntru. Luni când voi merge tampoane,recoltare vom vedea. Ii ciudat dar n am ce face oricum. |
|
Inregistrat: 9/11/2016 Mesaje: 501
| Rubynne wrote:Haaa te-am prins Bella! Ce ti-am zis eu ca de la dormitul prost ai temperatura asa mica? Eu presimt ceva bun pt tine! Cryss nu bagi un frecat de glob? Poate iese ceva Va pupic fetelor!
Esti o dulceata, Ruby! Sincer, imi venea sa arunc termometrul azi dimineata, ca prea s-a jucat cu nervii mei.:))) Oricum, coborarea de ieri m-a facut sa cobor putin cu piciorele pe pamant ca imi cam luasem zborul.:) Acum sunt mai relaxata si detasata. Totusi, daca ar pune Crissy o vorba buna pentru mine la glob, ar fi super! |
|
| LAURA0202 wrote:buna seara fetelor. eu, deabia ce m am oprit din treaba. am reusit sa termin cu zugravitul si oarecum cu impachetatul la lucruri. cica, nu stiu de ce dar cred ca iar e spooting la mine. habar n am de ce. chiar nu stiu. bebe sigur nu e pt ca am facut un test de ala care iasa si cu 5 zile inainte de cm. oricum luna asta ar fi trebuit sa vina pe 30 sau 1 dar a venit doua zile-rosu,sambata si duminica, adica parca undeva in 24-25 nu mai tin bine minte si n plus sunt rupta de oboseala. luni tre sa merg pt tamponul vaginal ca spusese atunci cand am fost ca era sange inauntry,chiar daca pe slip eu nu prea vedeam nimika, de aceea m areprogramat pt luni. voi, cum sunteti?Bella?Crissy?Ruby? Laura, nu ?tiu care ar putea fi motivul pentru dereglarea ta. Dar sa ?tii ca se întâmpla tuturor sa aiba cicluri mai ciudate, nu doar celor ca au probleme de infertilitate. A?a ca nu te panica. Cine ?tie? Poate chiar luna asta,începuta mai ciudat, e cea norocoasa! Eu sunt bine... ieri am facut o tragedie din faptul ca mi-a scazut temperatura. :) cred ca s-au obi?nuit deja fetele cu mine... |
|
| Edith90, ne-ai spus in casuta veche, ca azi este ziua ta. La multi ani! Sa ai petrecere frumoasa si Doamne ajuta sa primesti cadoul peste vreo 3 saptamani sub forma de test pozitiv si beta mare! Te pup |
|

|
Rabdarica! Poate ai surprize de Mos Nicolae. E bine sa fii oricum pregatita pt orice rezultat. Nu e un capat de lume! Totul are un sens si noi avem un drum de parcurs. Eu consider ca nu e nimic la intamplare pe lumea asta! |
|

Inregistrat: 8/30/2016 Mesaje: 146
| BunAA! Mi au iesit anlizele ziua3 ! Pareri va rog.. atasez pozele ! pupici Ralucamarin attached the following image(s):

|
|
Inregistrat: 2/9/2016 Mesaje: 3775
| Ralucamarin wrote:BunAA! Mi au iesit anlizele ziua3 ! Pareri va rog.. atasez pozele !  pupici Raluca, eu zic sa scrii tu rezultatele + valorile de referinta si sa stergi pozele din 2 motive: 1. nu se vad fff bine, eu am intrat de pe tel sa pot mari mai usor imaginea 2. ai si datele de identificare in poze. Trecand peste sfatul asta, mie mi se par ok analizele. Incearca sa faci si un grafic luna asta, poate mai faci niste corelatii... |
|
Inregistrat: 7/31/2015 Mesaje: 1312
| Ralucamarin wrote:BunAA! Mi au iesit anlizele ziua3 ! Pareri va rog.. atasez pozele !  pupici Sunt bune analizele si sunt de acord cu Carlita sa scrii tu rezultatele sau macar decupeaza datele tale din poze. Noi suntem aici ca o familie dar toata lumea are acces la forum si nu ?tii cine ar putea fi rau inten?ionat mai ales ca iti apare CNP-ul.
Carlita sa în?eleg ca luna asta graficele chiar î?i bat joc de noi?
Crissy al tau ?i-a revenit? |
|
|