Clubul aspirantelor - 55
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Bella1989
Scris: Thursday, December 1, 2016 10:24 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 9/11/2016
Buna diminea?a, fetelor! La multi ani de ziua României! Sa speram ca va înflori si ?ari?oara noastra! Zic sa facem noi copii de?tep?i care sa schimbe ceva pe viitor!sic cum sarbatori?i?
Eu m-am trezit foarte târziu pentru ca iar am avut somnul agitat.plans Iar al meu grafic s-a prabu?it... :) e ciudat, dar intr-un fel ma simt usurata, macar nu mai imi fac speran?e... nici nu ?tiu daca mai are rost sa iau progesteron...
va pup pe toate! Sa ave?i o zi frumoasa!campfire coeur
Crissy
Scris: Thursday, December 1, 2016 11:03 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 8/7/2015
Neata si la multi ani! hearts
Bella nu-ti pierde speranta, vedem maine cum se manifesta temperatura daca creste la loc ar putea sa fie un semn bun sic Si somnul agitat ar putea cauza scaderea de temperatura.. ceva simptome ai? Spotting? Dureri de sani? Crampe?
Bella1989
Scris: Thursday, December 1, 2016 11:09 AM
Nivel

Crissy wrote:
Neata si la multi ani! hearts
Bella nu-ti pierde speranta, vedem maine cum se manifesta temperatura daca creste la loc ar putea sa fie un semn bun sic Si somnul agitat ar putea cauza scaderea de temperatura.. ceva simptome ai? Spotting? Dureri de sani? Crampe?

Sanii sunt tari, dar sunt asa de ceva timp... Probabil de la stimulare, apoi progesteron... Deci dupa sani nu ma pot lua... Nu am crampe, nu am spotting... Nu am nimic.Crazy
Multumesc! Vedem maine ce se intampla...pupici coeur
Rubynne
Scris: Thursday, December 1, 2016 12:26 PM
Nivel

Inregistrat: 3/24/2016
Bella1989 wrote:

Sanii sunt tari, dar sunt asa de ceva timp... Probabil de la stimulare, apoi progesteron... Deci dupa sani nu ma pot lua... Nu am crampe, nu am spotting... Nu am nimic.Crazy

La multi ani dragi romani!
Bella nu fii pesimista! Nu se stie niciodata! Poate din cauza agitatiei nu ai temperatura cum trebuie...
Eu iti tin pumnii! majoreta DistanceKiss
bby88
Scris: Thursday, December 1, 2016 1:22 PM
Nivel

Inregistrat: 7/31/2015
Bella1989 wrote:

Vedem maine. Se mai întâmpla sa scada si sa creasca la loc. Bafta multa! Sa dai startul in Decembrie si sa se umple cadi?a de teste pozitive la sfâr?it de anmajoreta
Bella1989
Scris: Thursday, December 1, 2016 1:48 PM
Nivel

Multumesc, fetelor! Sunteti niste dragute!iloveyou
Vedem maine ce se intampla cu temperatura mea, dar sincera sa fiu, decat sa urce ca apoi sa coboare iar, mai bine sa nu mai urce deloc... Crazy
Va pup, sa aveti o zi minunata!
andrada1983
Scris: Thursday, December 1, 2016 2:07 PM
Nivel

Inregistrat: 6/14/2016
Bella1989 wrote:
Vedem maine ce se intampla cu temperatura mea, dar sincera sa fiu, decat sa urce ca apoi sa coboare iar, mai bine sa nu mai urce deloc... Crazy

Hei mai mult optimism nu strica computerlove
Fii pozitiva si sunt sigura ca va fi bine Cheek Kiss
alina_ele
Scris: Thursday, December 1, 2016 2:08 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 10/19/2016
Bella1989 wrote:

La multi ani tuturor! Bella te pup si te imbratisez. Tin pumnii stransi pentru tine!Cheek Kiss
Mgeorgiana85
Scris: Thursday, December 1, 2016 5:54 PM
Nivel

Inregistrat: 11/3/2016
Bella1989 wrote:
Buna diminea?a, fetelor! La multi ani de ziua României! Sa speram ca va înflori si ?ari?oara noastra! Zic sa facem noi copii de?tep?i care sa schimbe ceva pe viitor!sic cum sarbatori?i?
Eu m-am trezit foarte târziu pentru ca iar am avut somnul agitat.plans Iar al meu grafic s-a prabu?it... :) e ciudat, dar intr-un fel ma simt usurata, macar nu mai imi fac speran?e... nici nu ?tiu daca mai are rost sa iau progesteron...
va pup pe toate! Sa ave?i o zi frumoasa!campfire coeur

Eu de fiecare data cand am somn agitat, temperatura e scazuta...d-aia eu luna asta nu stiu sigur cand am ovulat...si oricum nu a scazut dramatic...eu zic ca e cu noroc luna asta...amandoua testam in 6...majoreta
Bella1989
Scris: Thursday, December 1, 2016 6:17 PM
Nivel

Mgeorgiana85 wrote:

Eu de fiecare data cand am somn agitat, temperatura e scazuta...d-aia eu luna asta nu stiu sigur cand am ovulat...si oricum nu a scazut dramatic...eu zic ca e cu noroc luna asta...amandoua testam in 6...majoreta

Doamne ajuta! Si eu ma gândisem când mi-a zis sa fac beta pe 6, ca poate e un semn... î?i ?in pumnii strân?i! E cu noroc daca nu ?tii când ai ovulat, înseamna ca a?i bebelit de placere si a?a se întâmpla minunea. Mult succes!majoreta majoreta majoreta
Bella1989
Scris: Thursday, December 1, 2016 6:18 PM
Nivel

Mul?umesc de încurajari, Andrada si Alina!
Alina, tu cum e?ti?pupici
alina_ele
Scris: Thursday, December 1, 2016 7:09 PM
Nivel

Inregistrat: 10/19/2016
Bella1989 wrote:
Mul?umesc de încurajari, Andrada si Alina!
Alina, tu cum e?ti?pupici

Multumesc de intrebare. Sunt mai bine. Incerc sa imi revin sa vad partea pozitiva, sa ma bucur de luminitele de Craciun si de pregatiri.
Am si eu o intrebare, am zis ca nu o sa mai fac teste de ovulatie luna asta..cum imi dau seama dupa temperatura dc am ovulat?
Bella1989
Scris: Thursday, December 1, 2016 7:49 PM
Nivel

alina_ele wrote:

Multumesc de intrebare. Sunt mai bine. Incerc sa imi revin sa vad partea pozitiva, sa ma bucur de luminitele de Craciun si de pregatiri.
Am si eu o intrebare, am zis ca nu o sa mai fac teste de ovulatie luna asta..cum imi dau seama dupa temperatura dc am ovulat?

Ma bucur ca esti mai bine! Eu nu ma pricep la grafice... sorry este prima luna in care iau temperatura... dar sunt convinsa ca fetele ?tiu sa-l interpreteze si te vor ajutagrup pupici
roxinuta
Scris: Thursday, December 1, 2016 10:27 PM
Nivel

Inregistrat: 11/30/2016
Buna sant fff noua pe aici ,nu stiu daca am nimerit bine topai Am 35 de ani incerc un bebe cu sotul meu de 7 luni, nimic pana acum.Am controale facute, fara analize "sofisticate".luna trecuta CM 17_19 noembrie.ovulatie 25 cred eu (CM neregulat ultimile 3 luni 26zile).acum ma simt balonata cu crampe usoare sani sensibili insomnie scaun moale dureri sub Buric dureri de cap ...am pus toate pe seama ovulatiei da au trecut 4 zile,as vrea sa far si un test dar nu mai suport 1 liniuta si dava il fac cand sa il fac? nu ma mai duce capul
Tania2105
Scris: Thursday, December 1, 2016 10:38 PM
Nivel

Inregistrat: 3/21/2016
roxinuta wrote:
Buna sant fff noua pe aici ,nu stiu daca am nimerit bine topai Am 35 de ani incerc un bebe cu sotul meu de 7 luni, nimic pana acum.Am controale facute, fara analize "sofisticate".luna trecuta CM 17_19 noembrie.ovulatie 25 cred eu (CM neregulat ultimile 3 luni 26zile).acum ma simt balonata cu crampe usoare sani sensibili insomnie scaun moale dureri sub Buric dureri de cap ...am pus toate pe seama ovulatiei da au trecut 4 zile,as vrea sa far si un test dar nu mai suport 1 liniuta si dava il fac cand sa il fac? nu ma mai duce capul

Bine ai venit Roxinuta Eu zic sa te linistesti, sa te gandesti la ceva frumos si sa mai astepti...E mult prea devreme pt test si simptome...Sunt abia 4 zile dupa ovulatie, daca e sa fie bebe, nici nu s-a implantat
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.