Clubul aspirantelor - 55
Subiectul anterior · Subiectul urmator
DianaM
Scris: Saturday, January 21, 2017 4:43 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 12/5/2016
DianaM wrote:

Alya, este mult prea devreme, asa am facut si eu lunile trecute, am inceput sa testez din ziua 9 si am fost dezamagita, unde mai pui ca am avut si o scurgere rozalie plus multe alte semne. Am zis ca e clar, n-are cum sa nu fie bebe..Si uite ca n-a fost!
Iti propun sa reusesti sa te abtii macar cateva zile. Noi am ovulat amandoua in aceeasi zi, mie ar trebui sa imi vina musafirii sambata viitoare.
Vrei sa testam amandoua vineri cel tarziu? topai

Daca e sa fie bebe acolo mai mult rau faci daca te stresezi asa. Si eu sunt stresata, recunosc, dar daca e sa fie bebe o sa fie si daca intarzie CM. Intelegi ideea? Eu astazi am avut un examen si m-am stresat pe tema asta, dimineata am avut stari de voma si o tuse seaca aiurea-n tramvai. Iti dai seama ca simptomele astea nu au cum sa fie de la sarcina. Momentan mie mi s-au intarit si marit sanii. Tu ce simptome ai?coeur
maria2013
Scris: Saturday, January 21, 2017 5:09 PM
Nivel

Inregistrat: 7/29/2013
DianaM wrote:

Daca e sa fie bebe acolo mai mult rau faci daca te stresezi asa. Si eu sunt stresata, recunosc, dar daca e sa fie bebe o sa fie si daca intarzie CM. Intelegi ideea? Eu astazi am avut un examen si m-am stresat pe tema asta, dimineata am avut stari de voma si o tuse seaca aiurea-n tramvai. Iti dai seama ca simptomele astea nu au cum sa fie de la sarcina. Momentan mie mi s-au intarit si marit sanii. Tu ce simptome ai?coeur

În faza luteala sânii devin tensionati si durerosi din cauza cresterii nivelului de progesteron. Acesta nu e neaparat semn de sarcina.
maria2013
Scris: Saturday, January 21, 2017 5:14 PM
Nivel

Aaa...si inca ceva: multe fete se arata uimite de spottingul rozaliu sau maroniu dinaintea menstruatiei. Acela tot de la o dereglare a nivelului de progesteron e, de cele mai multe ori. Rare sunt cazurile când nidatia e însotita de usoare sângerari. Eu stiu ca toate ne dorim sa ramânem însarcinate, dar nu e ok sa ne legam de fiecare modificare hormonala si sa o luam drept semn de sarcina.
DianaM
Scris: Saturday, January 21, 2017 5:23 PM
Nivel

Inregistrat: 12/5/2016
maria2013 wrote:
Aaa...si inca ceva: multe fete se arata uimite de spottingul rozaliu sau maroniu dinaintea menstruatiei. Acela tot de la o dereglare a nivelului de progesteron e, de cele mai multe ori. Rare sunt cazurile când nidatia e însotita de usoare sângerari. Eu stiu ca toate ne dorim sa ramânem însarcinate, dar nu e ok sa ne legam de fiecare modificare hormonala si sa o luam drept semn de sarcina.

Pai asta incercam si eu sa ii spun. Astea sunt chestii pe care eu personal de la voi le-am invatat. Faza cu spotingul m-a derutat luna trecuta dar le-am intrebat pe fete aici si m-am lamurit pana la urma. Eu la prima sarcina n-am avut niciun simptom de exemplu, doar mi-a intarziat CM si atat. Sanii mi se intaresc si maresc in fiecare luna in aceasta perioada, intre ovulatie si cm.
Sunt sigura ca mai sunt multe multe lucruri pe care le voi invata, unele pe parcurs, altele le voi simti pe piela mea...Ideea mea era sa reusim sa o scoatem pe Alya din starea nasoala in care este, dar in acelasi timp sa fim realiste si sa nu ne imbatam cu apa rece cand nu este cazul.
Sper ca nu am fost gresit inteleasa...
Va pup si imbratisez cu drag!Love
Alya
Scris: Saturday, January 21, 2017 8:53 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 1/13/2017
Cray Cray Cray sunt demoralizata, ieri am crezut ca sunt nebuna ca am vazut liniuta aia acolo... azi m-am convins... chiar sunt nebuna sa cred ca pote fi bebe
maria2013
Scris: Saturday, January 21, 2017 8:54 PM
Nivel

Alya wrote:
Cray Cray Cray sunt demoralizata, ieri am crezut ca sunt nebuna ca am vazut liniuta aia acolo... azi m-am conbins... chiar sunt

Poate ca bebe e acolo, doar ca se va arata mai târziu. Fruntea sus, mai devreme sau mai târziu, va veni bebe!
stefy.any
Scris: Saturday, January 21, 2017 11:12 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 9/29/2015
Alya, stiu ca iti doresti mult bebe, toate care suntem aici ne dorim. O sa vina si la tine si la noi, la timpul potrivit! Buddy1
Alya
Scris: Sunday, January 22, 2017 2:42 AM
Nivel

Your order
Test code Item Price
QHCG Pregnancy Test (blood) £49
PHLEB-FINGER Finger-prick home-to-lab test kit £0
REP-EXPRESS Express Online £0
DEL-STDDEL Standard £0
4 x items Total price: £49

Macar stau linistita Cray
loredanay
Scris: Sunday, January 22, 2017 8:32 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 12/27/2016
felicitari celor insarcinate si sarcina usoara sa aveti DistanceKiss
Cory
Scris: Sunday, January 22, 2017 12:58 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 1/19/2017
Fetelor ce parere aveti,este vreunul pozitiv sau sa continui cu testele de ovulatie.

Cory attached the following image(s):
img_20170122_125925.jpgimg_20170122_130144.jpg

Crissy
Scris: Sunday, January 22, 2017 1:26 PM
Nivel

Inregistrat: 8/7/2015
Cory wrote:
Fetelor ce parere aveti,este vreunul pozitiv sau sa continui cu testele de ovulatie.

Ultimul (cel de jos) din prima poza se apropie cel mai mult de pozitiv, baga bebeleala majoreta majoreta majoreta
Cory
Scris: Sunday, January 22, 2017 2:03 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 1/19/2017
coeur coeur
Crissy wrote:

Ultimul (cel de jos) din prima poza se apropie cel mai mult de pozitiv, baga bebeleala majoreta majoreta majoreta

Va pup

Dap,urmeazacoeur coeur
Alya
Scris: Monday, January 23, 2017 12:52 AM
Nivel

Fetelor nu stiu cum sa imi pun semnatura cu graficul, dar arata asa... nu e constant deloc ...

Alya attached the following image(s):
screenshot_2017-01-22-22-50-27_opt.png

Anelise
Scris: Monday, January 23, 2017 9:39 AM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.