Clubul aspirantelor - 55
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Alya
Scris: Saturday, January 21, 2017 12:39 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 1/13/2017
andrada1983 wrote:

Si eu vad liniuta,nu esti nebuna :))))),doar ca m-i se pare cam repede sa se pozitiveze testul,dar cine stie,s-o fi implantat in z6 dpo,e posibil cred.Repeta peste 2 zile sa vedem daca se intensifica liniuta.Dar liniuta ti-a aparut in timpul indicat pe prospect nu?

Da la 8 minute dupa ceas, scrie read the result within 10 minutes... nu cred ca e pozitiv asa repede cu toate ca am luat clear blue ultra sensitive ... mai am un test.. il fac duminica sau luni dimineata daca rezist pana atunci :)) daca si ala imi da suspiciuni ca sunt nebuna ... iau clearblue digital sau firstresponse...
Diana1489
Scris: Saturday, January 21, 2017 12:40 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 12/4/2016
Alya wrote:
Va atasez o poza, se vede mai bn cu ochiul liberuff sau poate chiar sunt nebuna...

?i mie mi se pare ca vad o pata acolo ! Oricum cred ca este prea devreme pentru o liniuta mai pronuntata.
Refa testul peste câteva zile sau fa beta !
andrada1983
Scris: Saturday, January 21, 2017 12:43 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 6/14/2016
Alya wrote:

Da la 8 minute dupa ceas, scrie read the result within 10 minutes... nu cred ca e pozitiv asa repede cu toate ca am luat clear blue ultra sensitive ... mai am un test.. il fac duminica sau luni dimineata daca rezist pana atunci :)) daca si ala imi da suspiciuni ca sunt nebuna ... iau clearblue digital sau firstresponse...

Repeta testuletul duminica sau luni,cum ai zis,incearca sa te abtii ,stiu ca e greu :))).Daca se intensifica e clar bebe si fugi direct la beta ,pe care il repeti la 48 de ore.
Tin pumnii sa fie bebe in burtica.
Alya
Scris: Saturday, January 21, 2017 12:48 AM
Nivel

andrada1983 wrote:

Repeta testuletul duminica sau luni,cum ai zis,incearca sa te abtii ,stiu ca e greu :))).Daca se intensifica e clar bebe si fugi direct la beta ,pe care il repeti la 48 de ore.
Tin pumnii sa fie bebe in burtica.

Cu beta mai greu in tara "lu' papuc"... astept... ori rusii ori bebe oricum ar fi am de asteptat.. pe mine m-a determinat sa fac testul azi dupa ce am mancat nutella cu masline negre hohot dar e prea devreme si de pofte.. cred ca doar am inebunit. Sani tensionati am nu foarte rau, decat daca ma ating in schimb am crampe in ovarul stang ca la ovulatie
andrada1983
Scris: Saturday, January 21, 2017 12:59 AM
Nivel

Alya wrote:

Cu beta mai greu in tara "lu' papuc"... astept... ori rusii ori bebe oricum ar fi am de asteptat.. pe mine m-a determinat sa fac testul azi dupa ce am mancat nutella cu masline negre hohot dar e prea devreme si de pofte.. cred ca doar am inebunit. Sani tensionati am nu foarte rau, decat daca ma ating in schimb am crampe in ovarul stang ca la ovulatie

Pacat ca nu poti face beta,e un bun indicator al evolutiei embrionului.
Ciudate pofte :))),masline cu nutella :))))
Hai ca mai e putin si aflam ce se ascunde dupa liniuta aia pala Love Love
Duminica dimineata te asteptam cu liniutele duble vizibile si din avion :))))
Alya
Scris: Saturday, January 21, 2017 1:13 AM
Nivel

andrada1983 wrote:

Pacat ca nu poti face beta,e un bun indicator al evolutiei embrionului.
Ciudate pofte :))),masline cu nutella :))))
Hai ca mai e putin si aflam ce se ascunde dupa liniuta aia pala Love Love
Duminica dimineata te asteptam cu liniutele duble vizibile si din avion :))))

Uh abea astept. MultumescCheek Kiss
andrada1983
Scris: Saturday, January 21, 2017 1:15 AM
Nivel

Alya wrote:

Uh abea astept. MultumescCheek Kiss

computerlove
Alya
Scris: Saturday, January 21, 2017 1:22 AM
Nivel

andrada1983 wrote:

computerlove
computerlove nici acum nu cred ca nu sunt nebunahohot
Alya
Scris: Saturday, January 21, 2017 1:41 PM
Nivel

Buna dimineata!Cheek Kiss
Fetelor cred ca am racit... temperatura 37 azi dimineata iar acum 37.7 plans simptom? Hmm o mica durere de cap, greata si oboseala... tind sa cred ca e normal daca incep sa fac febra plans
stefy.any
Scris: Saturday, January 21, 2017 2:43 PM
Nivel

Inregistrat: 9/29/2015
Alya wrote:
Buna dimineata!Cheek Kiss
Fetelor cred ca am racit... temperatura 37 azi dimineata iar acum 37.7 plans simptom? Hmm o mica durere de cap, greata si oboseala... tind sa cred ca e normal daca incep sa fac febra plans

Alya, fa-te bine repejor! Buddy1
stefy.any
Scris: Saturday, January 21, 2017 2:47 PM
Nivel

Inregistrat: 9/29/2015
Cine mai testeaza azi? Alte liniute?
Alya
Scris: Saturday, January 21, 2017 3:19 PM
Nivel

M-am convinsCray

Alya attached the following image(s):
img_20170121_131234_opt.jpg

andrada1983
Scris: Saturday, January 21, 2017 3:34 PM
Nivel

Alya wrote:
M-am convinsCray

Eu zic ca te-ai cam grabit cu testele ....esti abia 7 dpo daca ai ovulat in 14.01...implantarea dureaza intre 6-12 zile de la fecundare,pana atunci embrionul calatoreste din trompe pana in uterul mamei.Cand s-a prins de peretele uterin organismul secreta hormonul beta hcg(hormonul sarcinii depistat de testele de sarcina).
Incearca sa te abtii cu testele de sarcina pana macar in 11-12 zile dupa ovulatie.
Hai nu fii trista,iti urez mult succes.
maria2013
Scris: Saturday, January 21, 2017 3:36 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 7/29/2013
Alya wrote:
M-am convinsCray

Alya, nu te descuraja! Parerea mea e ca ai testat mult prea devreme! Poate e, poate nu e bebe... Încearca sa testezi abia dupa prima zi de întârziere, nu asa. Iti faci rau singura.
DianaM
Scris: Saturday, January 21, 2017 4:39 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 12/5/2016
Alya wrote:
M-am convinsCray

Alya, este mult prea devreme, asa am facut si eu lunile trecute, am inceput sa testez din ziua 9 si am fost dezamagita, unde mai pui ca am avut si o scurgere rozalie plus multe alte semne. Am zis ca e clar, n-are cum sa nu fie bebe..Si uite ca n-a fost!
Iti propun sa reusesti sa te abtii macar cateva zile. Noi am ovulat amandoua in aceeasi zi, mie ar trebui sa imi vina musafirii sambata viitoare.
Vrei sa testam amandoua vineri cel tarziu? topai
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.