Nivel: Avansat
Inregistrat: 12/5/2016 Mesaje: 1452
| Alya wrote:Eu !!!
Hey!!! O sa fie bine o sa vezi. Cred ca am ovulat amandoua in aceesi zi, eu am ovulat pe 14 cred, maxim 15. Vinerea viitoare as vrea sa testez. |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 1/13/2017 Mesaje: 120
| DianaM wrote:Hey!!! O sa fie bine o sa vezi. Cred ca am ovulat amandoua in aceesi zi, eu am ovulat pe 14 cred, maxim 15. Vinerea viitoare as vrea sa testez.
Eu sigur pe 14.01 :) |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 12/4/2016 Mesaje: 470
| maria2013 wrote: of Da, are. Inhiba ovulatia. Se monitorizeaza ovulatia si abia dupa aceea se poate administra, din ce stiu eu. Asa am citit si eu... am luat deja doua zile , zici sa le opresc ? Cred ca am avut ovulatie ieri ca am avut si test pozitiv de ovulatie si dureri de ovare .. |
|
Inregistrat: 9/27/2014 Mesaje: 1182
| Alexandra88 wrote:Hope cumva Dr tau este Dr Surcel? Da, Alexandra. Cel mai bun doctor! :) |
|
Inregistrat: 12/5/2016 Mesaje: 1452
| Alya wrote:
Eu sigur pe 14.01 :)
Deci testam amandoua!!! Nu te grabi sa testezi inainte de 14 zile...nu vreau sa fim dezamagite din nou!!! |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 3/20/2016 Mesaje: 74
| HOPE wrote: Da, Alexandra. Cel mai bun doctor! :)
Dupa Hsg o sa imi schimb dr, nu sunt prea multumita de el...si ma gandeam sa merg la dr Surcel. Am auzit doar lucruri bune despre el si eram curioasa si de opinia ta. Acum sunt sigura ca voi merge la el multumesc |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 3/20/2016 Mesaje: 74
| Eu astept menstruatia...inca 2 zile . Apoi sa pot face HSG-ul luna asta. Desi am avut test de ovulatie pozitiv si am bebelit 3 zile consecutiv, nu am sperante. Dr meu a zis ca endometrul arata ca si cum nu as fi ovulat din pacate.....Acum sa vedem ce iese la HSG Weekend fain fetelor |
|
| DianaM wrote:Deci testam amandoua!!! Nu te grabi sa testezi inainte de 14 zile...nu vreau sa fim dezamagite din nou!!!
Am testat azi deja e linie control iar cealalta se vede doar la lumina puternica, daca pun testul pe o suprafata luminoasa sunt 2 liniute.. dar cred ca sunt doar nebuna |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 12/4/2016 Mesaje: 470
| Fetelor credeti ca daca opresc utrogestanul dupa ce am luat deja 2 pastile îmi vine menstra? Nu ?tiu ce sa fac... |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 9/29/2015 Mesaje: 502
| Alya wrote:Am testat azi deja e linie control iar cealalta se vede doar la lumina puternica, daca pun testul pe o suprafata luminoasa sunt 2 liniute.. dar cred ca sunt doar nebuna Mai asteapta o zi, doua si refa testul! Ar trebui sa se vada mai bine, daca intradevar sunt 2 liniute! |
|
Inregistrat: 2/9/2016 Mesaje: 3775
| mlt wrote:beta hcg...astept pareri E sarcina dar inca e micuta! Asteptam beta de luni. Speram sa fie macar 40. |
|
| Va atasez o poza, se vede mai bn cu ochiul liber sau poate chiar sunt nebuna... Alya attached the following image(s):
|
|
Inregistrat: 6/14/2016 Mesaje: 555
| Alya wrote:Va atasez o poza, se vede mai bn cu ochiul liber sau poate chiar sunt nebuna... Se vede liniuta,cand ai ovulat? |
|
| andrada1983 wrote: Se vede liniuta,cand ai ovulat?
14.01 atunci mi-a aratat testul pozitiv... am avut inseminare pe 12 si 15... cred ca sunt nebuna |
|
Inregistrat: 6/14/2016 Mesaje: 555
| Alya wrote:14.01 atunci mi-a aratat testul pozitiv... am avut inseminare pe 12 si 15... cred ca sunt nebuna Si eu vad liniuta,nu esti nebuna :))))),doar ca m-i se pare cam repede sa se pozitiveze testul,dar cine stie,s-o fi implantat in z6 dpo,e posibil cred.Repeta peste 2 zile sa vedem daca se intensifica liniuta.Dar liniuta ti-a aparut in timpul indicat pe prospect nu? |
|
|