Nivel: Membru
Inregistrat: 1/17/2017 Mesaje: 51
| mie imi scrie pe beta hcg 12.02 nu stiu ce sa zic dar poate ma lamauriti voi.... mlt attached the following image(s):

|
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 8/7/2015 Mesaje: 1588
| mlt wrote:beta hcg 12.02 Neaparat sa repeti beta, la 48 de ore n-ai cum ca nu cred ca gasesti deschis duminica, dar repeta luni si miercuri! E musai ca valoarea sa se dubleze la 48 de ore si ti-as recomanda s-o urmaresti macar pana trece de 300 ca sa n-ai surprize neplacute, sper sa nu te superi pe mine.. |
|
| Crissy wrote: Neaparat sa repeti beta, la 48 de ore n-ai cum ca nu cred ca gasesti deschis duminica, dar repeta luni si miercuri! E musai ca valoarea sa se dubleze la 48 de ore si ti-as recomanda s-o urmaresti macar pana trece de 300 ca sa n-ai surprize neplacute, sper sa nu te superi pe mine..
nu am supar din contra....am vb cu medicul meu si a zis ca ii ok...luni ma duc la beta hcg ,miercuri si vineri la medic.... |
|
| Crissy wrote: Neaparat sa repeti beta, la 48 de ore n-ai cum ca nu cred ca gasesti deschis duminica, dar repeta luni si miercuri! E musai ca valoarea sa se dubleze la 48 de ore si ti-as recomanda s-o urmaresti macar pana trece de 300 ca sa n-ai surprize neplacute, sper sa nu te superi pe mine..
multumesc pentru sfaturi!!! |
|

Inregistrat: 8/7/2015 Mesaje: 1588
| mlt wrote: multumesc pentru sfaturi!!!
Cu placere, iti tin pumnii sa fie totul bine! |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 9/29/2015 Mesaje: 502
| Oho, ce de vesti bune! Felicitari celor cu test pozitiv! |
|
Inregistrat: 2/9/2016 Mesaje: 3775
| Lili Eu wrote: Si eu zic ca e ciudat. ca e beta asa micuta. si sarcina e considerata atunci cand trece de 25 beta hcg. ce e mai mic nu e considerata sarcina  Dar am vazut ca liniutele pe test erau vuzibile. Depinde de laborator; la unele se considera sarcina peste 5 ... de asta voiam sa vad foaia cu rezultatul la beta ... Edit: oricum, cred ca mlt a si testat devreme ... si sarcina e inca micuta |
|
| beta hcg...astept pareri mlt attached the following image(s):

|
|
| DianaM wrote:Neaparat sa mergi sa repeti la 48 ore. In a cata zi esti? prima zi de intarziere |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 1/19/2017 Mesaje: 292
| Mire wrote:Se apropie, fiti pe faza si bebeliti cu spor!!!
Multumim Mire.Sper sa fie cu noroc.Inca nu cred ca am test de ovula?ie pozitiv dar cred ca în câteva zile o sa fie. |
|

Inregistrat: 1/19/2017 Mesaje: 292
| mlt wrote: prima zi de intarziere
Esti în grafic,probabil ai 3-4 saptamâni de sarcina.Sigur o sa se dubleze pana luni. |
|
| Cory wrote:Esti în grafic,probabil ai 3-4 saptamâni de sarcina.Sigur o sa se dubleze pana luni.
|
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 9/29/2015 Mesaje: 502
| Felicitari mlt! Sa se dubleze! |
|

Inregistrat: 12/4/2016 Mesaje: 470
| Felicitari !!! |
|
 Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 1/13/2017 Mesaje: 120
| DianaM wrote:Daaa!!! Saptamana viitoare urmez eu la testare! Oare cine mai e sora de suferinta cu mine?
Eu !!! |
|
|