Nivel: Avansat
Inregistrat: 12/5/2016 Mesaje: 1452
| Cory wrote:Sa de-a Dumnezeu sa curga cu liniu?e roz.
Sper si eu la fel ca si restul fetelor iti dai seama! |
|

Inregistrat: 7/29/2013 Mesaje: 2806
| Felicitari, mlt! Succes la beta si sarcina usoara! |
|

Inregistrat: 12/4/2015 Mesaje: 2525
| Diana1489 wrote: Astazi chiar era ziua pentru bebelit ... doamna doctor zice o zi da , una nu în perioada fertila . A?a aîncât procedat ?i tu ? am vazut ca e?ti însarcinata. .. felicitari! !!
Multumim!!! Noi am bebelit 3zile la rand,inainte de ovulatie si in ziua ovulatiei.
|
|

| Cory wrote:Am reu?it.Ce zice?i,se apropie ovula?ia?
Se apropie, fiti pe faza si bebeliti cu spor!!! |
|

|
Felicitari!!!
|
|

| lixandra_alexandra wrote:Fetelor, Acum mi-a venit beta. Deci prima 176 si a doua 336 Luni ma duc la doctor.
Felicitari!!! Nu te astepta sa vezi prea multe la eco luni.Poate doar un punctulet mic mic. Iti zic asta pt ca eu am fost cand aveam beta 3499 si am ramas dezamagita ca am vazut doar atat.Abia peste 8-9zile am mers si am auzit inimiora, |
|

Inregistrat: 11/4/2016 Mesaje: 1018
| Mire wrote:Felicitari!!! Nu te astepta sa vezi prea multe la eco luni.Poate doar un punctulet mic mic. Iti zic asta pt ca eu am fost cand aveam beta 3499 si am ramas dezamagita ca am vazut doar atat.Abia peste 8-9zile am mers si am auzit inimiora,
Multumesc! Da, am inteles ca nu se vede cine stie ce, dar macar sa vad ca este unde trebuie.
|
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 6/3/2016 Mesaje: 542
| Lixandra cand ai avut ultima menstruatie?in ce data? |
|

| korina wrote:Lixandra cand ai avut ultima menstruatie?in ce data?
17 Decembrie a fost ultima menstruatie. |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 6/3/2016 Mesaje: 542
| lixandra_alexandra wrote:
17 Decembrie a fost ultima menstruatie.
Inseamna ca ai 4 s 6 zile..stii si cand ai ovulat?Pt ca e beta micut ca sa se vada la eco luni.Eu spre exemplu am ovulat in z20 zi la mine s-a vazut saculetul cand aveam 6s 2z de la ultima menstruatie,iar sarcina avea 4s6z |
|

Inregistrat: 11/14/2016 Mesaje: 1525
| korina wrote: Inseamna ca ai 4 s 6 zile..stii si cand ai ovulat?Pt ca e beta micut ca sa se vada la eco luni.Eu spre exemplu am ovulat in z20 zi la mine s-a vazut saculetul cand aveam 6s 2z de la ultima menstruatie,iar sarcina avea 4s6z
Inseamna ca eu am ovulat mai devreme, si a calatorit mai putin prin trompe pt ca eu am facut eco la 4 saptamani si 5 zile de la ultima menstruatie si avea 8 mm. Se vede bine la dimensiunea asta. Inawar attached the following image(s):

|
|

| korina wrote: Inseamna ca ai 4 s 6 zile..stii si cand ai ovulat?Pt ca e beta micut ca sa se vada la eco luni.Eu spre exemplu am ovulat in z20 zi la mine s-a vazut saculetul cand aveam 6s 2z de la ultima menstruatie,iar sarcina avea 4s6z
Exista vreun calcul anume? Ca eu tot numar si imi ies 5 saptamani. Si calendarul imi arata la fel. Ovulatia a fost pe 3 ianarie (ziua 18). Adica este posibil sa nu se vada nimic, nimic?
|
|

| lixandra_alexandra wrote:
Exista vreun calcul anume? Ca eu tot numar si imi ies 5 saptamani. Si calendarul imi arata la fel. Ovulatia a fost pe 3 ianarie (ziua 18). Adica este posibil sa nu se vada nimic, nimic?
Eu am crezut ca ai avut menstruatie cu o saptamana mai tarziu decat mine, dar daca ai ovulat tarziu e mai mic si da, sunt 5 sapt. Eu am avut contact in z13 si cred ca atunci am ovulat. Daca n-am mai monitorizat nu stiu sigur. Oricum cred ca se va vedea un punct mic |
|

| Inawar wrote:Eu am crezut ca ai avut menstruatie cu o saptamana mai tarziu decat mine, dar daca ai ovulat tarziu e mai mic si da, sunt 5 sapt. Eu am avut contact in z13 si cred ca atunci am ovulat. Daca n-am mai monitorizat nu stiu sigur. Oricum cred ca se va vedea un punct mic
Macar sa se vada 1 punctulet sa stiu ca e unde trebuie Vedem ce zice doctorul Luni
|
|

| lixandra_alexandra wrote:Macar sa se vada 1 punctulet sa stiu ca e unde trebuie Vedem ce zice doctorul Luni
Sunt sigura ca se va vedea unde e asezat |
|
|