Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/23/2015 Mesaje: 3407
| [quote=mlt]am si eu o intrebare pentru fetele care sunt deja insarcinate.....am o scurgere cat pui degetu pe o foie ....scurgerea are culare alb/galbuie....oare ii normal? [/hquote] e normala. asa e si la mine de la inceput se sarcina |
|

Inregistrat: 8/7/2015 Mesaje: 1588
| mlt wrote:am si eu o intrebare pentru fetele care sunt deja insarcinate.....am o scurgere cat pui degetu pe o foie ....scurgerea are culare alb/galbuie....oare ii normal?
e normala, dupa ce o sa incepi sa pui ovule de progesteron o sa fie alba, multa si cremoasa dar e ok |
|

Inregistrat: 11/4/2016 Mesaje: 1018
| Inawar wrote:Felicitari inca o data! Cred totusi ca nu ai calculat bine saptamanile, pt ca erai dupa mine :) eu ieri am implinit 5 saptamani ( intregi ) si luni la al doilea beta aveam deja pe la 2000. Deci ultima menstruatie a fost in 14.12.16 la tine cand a fost?
Multumesc! Ai dreptate. Nu m-am exprimat eu corect. Azi am intrat in 5 saptamani (deci am 4 intregi).
Te pup! |
|

Inregistrat: 11/14/2016 Mesaje: 1525
| lixandra_alexandra wrote:
Multumesc! Ai dreptate. Nu m-am exprimat eu corect. Azi am intrat in 5 saptamani (deci am 4 intregi).
Te pup!
trebuie sa ne punem ticker de graviduta la semnatura |
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 1/17/2017 Mesaje: 51
| vineriea viitoare mi-am facut programare la medic....ar fii 1 saptamana de intarziere...oare o sa se vada?
|
|

Inregistrat: 11/4/2016 Mesaje: 1018
| Inawar wrote:trebuie sa ne punem ticker de graviduta la semnatura
da!!! Sa vedem daca reuses c |
|

Inregistrat: 3/20/2016 Mesaje: 74
|
Felicitari!!!! Deja incepe sa creasca considerabil numarul mamicilor de 2017 |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 1/19/2017 Mesaje: 292
| [quote=mlt]vineriea viitoare mi-am facut programare la medic....ar fii 1 saptamana de intarziere...oare o sa se vada?
Eu asa cred.La prima sarcina cam a?a am facut primul eco gra ?i s-a vazut.deci aveam cam 5 saptamâni.Iti tin pumnii sa fie Test de sarcina ai facut? |
|

Inregistrat: 12/5/2016 Mesaje: 1452
| Alexandra88 wrote:Felicitari!!!! Deja incepe sa creasca considerabil numarul mamicilor de 2017
Daaa!!! Saptamana viitoare urmez eu la testare! Oare cine mai e sora de suferinta cu mine? |
|

| Alexandra88 wrote:Felicitari!!!! Deja incepe sa creasca considerabil numarul mamicilor de 2017 Felicitari ?i sarcina u?oara. |
|

| DianaM wrote:Daaa!!! Saptamana viitoare urmez eu la testare! Oare cine mai e sora de suferinta cu mine?
Eu mai am putin de asteptat,cam dupa 8 februarie.Sper sa fie cu doua liniute.Stii când ai ovulat? |
|
Inregistrat: 1/17/2017 Mesaje: 51
| Cory wrote: [quote=mlt]vineriea viitoare mi-am facut programare la medic....ar fii 1 saptamana de intarziere...oare o sa se vada? Eu asa cred.La prima sarcina cam a?a am facut primul eco gra ?i s-a vazut.deci aveam cam 5 saptamâni.Iti tin pumnii sa fie Test de sarcina ai facut? da 2 amandoua pozitive!!!!am atasat poza mai sus |
|

Inregistrat: 12/5/2016 Mesaje: 1452
| Cory wrote:
Eu mai am putin de asteptat,cam dupa 8 februarie.Sper sa fie cu doua liniute.Stii când ai ovulat?
Sambata trecuta. |
|

| mlt wrote: da 2 amandoua pozitive!!!!am atasat poza mai sus
Felicitari,ma bucur pentru tine.Stai linistita ca o sa se vada. |
|

| DianaM wrote:
Sambata trecuta.
Sa de-a Dumnezeu sa curga cu liniu?e roz. |