Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/9/2016 Mesaje: 3775
| Bebelino, tu unde ai disparut? Ne-ai taiat de la portia de vesti? Bella, vad ca graficul tau isi ia un traseu fain! |
|
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 9/11/2016 Mesaje: 501
| carlita wrote:Bebelino, tu unde ai disparut? Ne-ai taiat de la portia de vesti? Bella, vad ca graficul tau isi ia un traseu fain! Da? Ce ma bucur! Doamne ajuta! :* Sa ?tii ca si eu ma gândeam la Bebelina ca nu am mai vazut-o online de o saptamana... e cu doua zile înaintea mea la testare... Bebelina, ?in pumnii strân?i! Si mai eram curioasa de Clawdia... parca urma sa testeze in Weekend... sper sa nu fac o confuzie... daca a?a este, Clawdia sper ca ai o veste buna pentru noi! |
|

Inregistrat: 10/1/2016 Mesaje: 3498
| Inawar wrote: Pt analize nu trebuie programare, te duci in orice zi cand e deschis.
ok-mersi. |
|

| Inawar wrote:Laparoscopia e buna pt investigatii amanuntite inclusiv de ovare sau uter, daca e ceva pb pe acolo. Intereseaza-te daca se face cu anestezie locala sa nu te adoarma... am citit ca ai fost in coma 3 luni, felicitari pt revenire
ms mult. o sa ma interesez daca si cum se poate face, ca sa mi permit sa o fac DACA VOI DECIDE- cu toate ca am dubiile mele si nu stiu nici de costuri, daca s ar putea face la spital si sa folosesc /beneficiez de cum is asigurata aici- ca sa nu trebuiasca sa platesc foarte multi bani-pt ca nici nu mai lucrez acuma :-( si pana oi incepe sa muncesc ceva, o sa mai treaca ceva timp, sa termin cu mutarea asta care a venit pe nepusa masa, si atunci o sa ma pot concentra si pe muncile mele care le facean pe internet-de unde mai scoteam niste banuti-putini,inceti dar siguri. |
|

| carlita wrote:LAURA, daca tot faci AMH, analiza care oricum costa mai mult decat celelalte hormonale, fa-l la un laborator serios, sa fii sigura de rezultat! stelutza, ai reusit sa dai de un medic bun pe infertilitate? Iti mai scrisesem intr-un post din casuta anterioara (nu stiu daca l-ai vazut) sa intrebi si la gravidute ca sunt cateva din Iasi.
oricum mi a indicat Crissy un laborator si banuiesc ca va fi serios rezultatul- sper. ;-)
|
|

Inregistrat: 11/3/2016 Mesaje: 1933
| Inawar wrote: acid folic iau cand si cand.. am inceput acum 3 luni si am avut impresia ca ma ingrasa, asa ca luna asta am inceput de ieri sa iau iar.
Am crezut ca sunt singura care are impresia...eu mai mult m-am umflat...si mi-au mai spus prietene care au patit la fel de la acidul folic.... |
|

| Mgeorgiana85 wrote:Am crezut ca sunt singura care are impresia...eu mai mult m-am umflat...si mi-au mai spus prietene care au patit la fel de la acidul folic....
iti dau dreptate. si eu iau acid foloic de catv a timp, mai mult de o luna, ca inainte-mai uitam sa le iau dar faza cu umflatul/ingrasatul iti dau dreptate caci si eu stau sa ma gandesc sa nu mai iau-???????
|
|

| Fetelor, help! Luna asta nu am reusit sa monitorizez ca la carte ovulatia...dar din cate vad pe grafic posibil sa se fi produs acum 4 zile...azi sunt in ziua 23 Cm, aseara am avut niste pete maroniu f deschis...poate sa fie din cauza ovulatiei? Ati mai patit asa? |
|
Inregistrat: 7/31/2015 Mesaje: 1312
| Mgeorgiana85 wrote:Fetelor, help! Luna asta nu am reusit sa monitorizez ca la carte ovulatia...dar din cate vad pe grafic posibil sa se fi produs acum 4 zile...azi sunt in ziua 23 Cm, aseara am avut niste pete maroniu f deschis...poate sa fie din cauza ovulatiei? Ati mai patit asa? Am pa?it asta de mai multe ori. Daca nu sângerezi mai tare si nu ai dureri nu e problema. Poate e semn bun
|
|
| carlita wrote:Bebelino, tu unde ai disparut? Ne-ai taiat de la portia de vesti? Bella, vad ca graficul tau isi ia un traseu fain! Carlita te plângeai ca vin uratii dar vad ca ?i-a revenit graficul tau iara?i ai scaderea aia sper numai ca luna asta sa fie cu rezultate bune |
|
Inregistrat: 2/9/2016 Mesaje: 3775
| bby88 wrote:Carlita te plângeai ca vin uratii dar vad ca ?i-a revenit graficul tau  iara?i ai scaderea aia  sper numai ca luna asta sa fie cu rezultate bune Daaa, am mai multe promisiuni ca al meu grafic si-o va "lua peste freza" daca ne duce si luna asta cu zaharelul!!! Chiar am avut ceva crampe si intepaturi in ziua cu scaderea, de am zis ca is rusii in apropiere; oricum, ar fi fost prea devreme! Om vedea ca va fi peste cateva zile. Tu in ce zi esti? |
|
| carlita wrote:Daaa,  am mai multe promisiuni ca al meu grafic si-o va "lua peste freza" daca ne duce si luna asta cu zaharelul!!!  Chiar am avut ceva crampe si intepaturi in ziua cu scaderea, de am zis ca is rusii in apropiere; oricum, ar fi fost prea devreme! Om vedea ca va fi peste cateva zile. Tu in ce zi esti? Hai ca nu mai vin luna asta. Nu or fi asa pacato?i Eu sunt abia in z13 parca deci posibil sa ovulez zilele urmatoare |
|

| bby88 wrote:Carlita te plângeai ca vin uratii dar vad ca ?i-a revenit graficul tau  iara?i ai scaderea aia  sper numai ca luna asta sa fie cu rezultate bune
intrebare, cum se poate vedea graficul unei persoane? ex-daca vreau sa vad grafice ale voastre dar nu ati publicat nimika recent, se poate cumva/in vreun fel sa l caut? multumesc
|
|
| LAURA0202 wrote:
intrebare, cum se poate vedea graficul unei persoane? ex-daca vreau sa vad grafice ale voastre dar nu ati publicat nimika recent, se poate cumva/in vreun fel sa l caut? multumesc
Le poti vedea doar pe cele postate in semnatura cum si tu. In rest daca vrei sa vezi mai multe grafice intri in aplica?ie la cummunity la charts si vezi acolo foarte multe |
|

| bby88 wrote:Am pa?it asta de mai multe ori. Daca nu sângerezi mai tare si nu ai dureri nu e problema. Poate e semn bun E prima data cand patesc asa ceva...m-a durut in partea stanga jos duminica si luni...ieri si azi o mica jena...Acum ce o fi o fi... |
|
|