Nivel: Ambasador
Inregistrat: 9/11/2016 Mesaje: 501
| Ai dreptate. Tocmai de asta i-am spus Laurei ca putem sa gre?im ca doar nu suntem doctori... ne dam si noi cu parerea din ce am citit sau au am auzit... doctorul ce ?i-a zis legat de lh si fsh? |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/1/2016 Mesaje: 3498
|
mda. dar nu stiu ce anume, habar n am. |
|

| Inawar wrote: Aia cu substanta de contrast de ce ar trebui sa repeti? E asa veche? Nu ma pricep bine la subiectul asta legat de trompe dar daca e facuta poate nu mai e nevoie.
dr din italia, cand am zis ca faza cu inseminarea, nu o facem acuma, nu ma simteam ..... a zis sa nu treaca foarte mult timp pt ca daca trece mai mult de 6 luni, ar trebui dupa aceea refacuta.nu stiu exact ce sa mai zic, acuma, o sa merg la dr din tm cu rezultatele si sa vedem ce zice si el, cu toate ca am deja o mica idee, a zis tura trecuta la intrebarile mele multe, ca el o ia alfel cu analizele, laparoscopia-care si aia m a cam oprit/speriat sau .....nu stiu cum sa zic. fac si AMH ul sa vedem cum iasa si dupa aia, ce o fi o fi-asta este.
|
|

| LAURA0202 wrote:mda. dar nu stiu ce anume, habar n am.
Poate ca trebe un lipici mai special |
|

Inregistrat: 3/21/2016 Mesaje: 992
| Bella1989 wrote: Ai dreptate. Tocmai de asta i-am spus Laurei ca putem sa gre?im ca doar nu suntem doctori... ne dam si noi cu parerea din ce am citit sau au am auzit... doctorul ce ?i-a zis legat de lh si fsh?
Sincer la ultima intalnire, eram atat de buimaca si cu multe intrebari ca am si uitat...M-am dus la dr cu amh de 0.9 si el uitandu-se la eco a zis ca am destui foliculi si nu are cum sa fie amh-ul atat de mic si sa-l repet..L-am repetat si a iesit intr-adevar mai mare...Dar de LH/FSH am uitat sa intreb Rezultatele se contrazic oarecum intre ele |
|

Inregistrat: 11/14/2016 Mesaje: 1525
| LAURA0202 wrote:mersi- oricum eu, de indata ce ajung in tm, merg sa fac AMH - mi a dat un link Crissy -care i o comoara, cu locul unde se recolteaza acolo unde sta al meu si o sa sun ianite pt ca poate trebe programare sau altceva. Pt analize nu trebuie programare, te duci in orice zi cand e deschis. |
|

| Credeam ca am invatat si eu ceva pe aici dar se pare ca nu e regula raportul LH/FSH. Banuiesc ca l-ai refacut cand ai facut ultima data AMH? |
|

Inregistrat: 12/4/2015 Mesaje: 2525
|
Eu stiam ca fsh reflecta un amh micut cand depaseste valorea de 10-12 in sus... Oricum cred ca nu's prea concludente valorile la fsh lh, ca doar se modifica lunar.. |
|

| Mire wrote:
Eu stiam ca fsh reflecta un amh micut cand depaseste valorea de 10-12 in sus... Oricum cred ca nu's prea concludente valorile la fsh lh, ca doar se modifica lunar..
Tot ce e posibil Mire, deoarece ultima data am facut LH/FSH in august...Si AMH e de acum 2 saptamani |
|
Inregistrat: 7/31/2015 Mesaje: 1312
| Inawar wrote: Credeam ca am invatat si eu ceva pe aici dar se pare ca nu e regula raportul LH/FSH. Banuiesc ca l-ai refacut cand ai facut ultima data AMH?
Raportul lh/fsh nu arata întotdeauna o problema. Trebuie corelat si cu alte analize si repetate de mai multe ori ca sa se poata pune un diagnostic. Hormonii variaza de la o luna la alta si daca o data ies aiurea nu înseamna neaparat ca ceva nu e bine. De exemplu mie imi ie?ea ok 1:1 pana in primavara cand mi-a ie?it fsh10 si lh 16 chiar peste limita si ovare polichistice nu am asa ca ma gândesc ca a fost o excep?ie luna aceea mai ales ca eram dupa câteva luni de stimulare. Plus ca la eco mereu am foliculi foarte mul?i si de ovulat ovulez lunar asa ca nu va speria?i doar dintr-un rezultat primit intr-o luna. Va pup si La mul?i ani sarbatoritelor |
|

| Inawar wrote: Credeam ca am invatat si eu ceva pe aici dar se pare ca nu e regula raportul LH/FSH. Banuiesc ca l-ai refacut cand ai facut ultima data AMH?
Nuu...AMH l-am repetat acum 2 saptamani, si ultima data LH/FSH in august |
|

| Tania2105 wrote:
Nuu...AMH l-am repetat acum 2 saptamani, si ultima data LH/FSH in august
E posibil atunci sa ai alte valori LH/FSH :) |
|

| bby88 wrote:Raportul lh/fsh nu arata întotdeauna o problema. Trebuie corelat si cu alte analize si repetate de mai multe ori ca sa se poata pune un diagnostic. Hormonii variaza de la o luna la alta si daca o data ies aiurea nu înseamna neaparat ca ceva nu e bine. De exemplu mie imi ie?ea ok 1:1 pana in primavara cand mi-a ie?it fsh10 si lh 16 chiar peste limita si ovare polichistice nu am asa ca ma gândesc ca a fost o excep?ie luna aceea mai ales ca eram dupa câteva luni de stimulare. Plus ca la eco mereu am foliculi foarte mul?i si de ovulat ovulez lunar asa ca nu va speria?i doar dintr-un rezultat primit intr-o luna. Va pup si La mul?i ani sarbatoritelor
|
|

| LAURA0202 wrote: dr din italia, cand am zis ca faza cu inseminarea, nu o facem acuma, nu ma simteam ..... a zis sa nu treaca foarte mult timp pt ca daca trece mai mult de 6 luni, ar trebui dupa aceea refacuta.nu stiu exact ce sa mai zic, acuma, o sa merg la dr din tm cu rezultatele si sa vedem ce zice si el, cu toate ca am deja o mica idee, a zis tura trecuta la intrebarile mele multe, ca el o ia alfel cu analizele, laparoscopia-care si aia m a cam oprit/speriat sau .....nu stiu cum sa zic. fac si AMH ul sa vedem cum iasa si dupa aia, ce o fi o fi-asta este.
Laparoscopia e buna pt investigatii amanuntite inclusiv de ovare sau uter, daca e ceva pb pe acolo. Intereseaza-te daca se face cu anestezie locala sa nu te adoarma... am citit ca ai fost in coma 3 luni, felicitari pt revenire |
|
Inregistrat: 2/9/2016 Mesaje: 3775
| LAURA, daca tot faci AMH, analiza care oricum costa mai mult decat celelalte hormonale, fa-l la un laborator serios, sa fii sigura de rezultat! stelutza, ai reusit sa dai de un medic bun pe infertilitate? Iti mai scrisesem intr-un post din casuta anterioara (nu stiu daca l-ai vazut) sa intrebi si la gravidute ca sunt cateva din Iasi. |
|
|