Clubul aspirantelor - 55
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Victory
Scris: Sunday, January 8, 2017 9:54 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 10/15/2016
loredanay wrote:

buna,nu vreau sa te dezamagesc dar mie luna trecuta asa mi s-a intamplat si la 24 de zile a venit "rosa"nebuna...in prima zi doar cand mergeam la baie era pe hartie iar din a doua zi si-a dat drumul cat de cat normal.Dar stiam ca la mine e cu cheaguri..insa de data aceea a fost fara si nu asa mult..insa test tot negativ :(..dar sa nu uiti ca nu toate suntem la fel ,eu iti doresc sa fie cum vrei tu computerlove
Merci pt raspuns! Macar acum inteleg ca e posibil orice, organismul nostru e atat de complicat.... Oricum Luna asta era de fapt o luna cu sanse minime de sarcina, visam eu aiurea.....
DianaM
Scris: Sunday, January 8, 2017 10:57 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 12/5/2016
Victory wrote:
Merci pt raspuns! Macar acum inteleg ca e posibil orice, organismul nostru e atat de complicat.... Oricum Luna asta era de fapt o luna cu sanse minime de sarcina, visam eu aiurea.....

Buna. Asta cu semnele organismului asa este...Eu ieri aveam toate simptomele de ovulatie, cu toate ca era mult prea devreme si totusi testul de ovulatie a iesit negativ...
Totusi, pana nu vine roza eu cred ca mai poti spera...dacs n-ai ovulat in ziua 13( parca asa banuiai nu?)..Pupici
O duminica placuta fetelor si spor la bebelit! La mine e un ger naprazniccampfire
maria2013
Scris: Sunday, January 8, 2017 11:07 AM
Nivel

Inregistrat: 7/29/2013
Eu am ajuns în etapa in care nu mai dau importanta semnelor! Ce-i drept, mi-a luat ceva timp, dar e mult mai bine asa.
Victory
Scris: Sunday, January 8, 2017 11:25 AM
Nivel

maria2013 wrote:
Eu am ajuns în etapa in care nu mai dau importanta semnelor! Ce-i drept, mi-a luat ceva timp, dar e mult mai bine asa.
Ce bine ar fi sa le pot ignora si eu!!! Cand esti dusa cu sorcova (ca mine) nu prea ti iese. Eu cred ca as fi in stare sa mi fac iluzii ca s gravida si intr o luna in care n am bebelit deloc:)))))) !!!!!
loredanay
Scris: Sunday, January 8, 2017 11:31 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 12/27/2016
eu daca acum nu imi reuseste, 2 luni pauza la bebelit :(...app luna trecuta mi-a venit in ziua 24 ,luna asta sa ma astept tot asa?
maria2013
Scris: Sunday, January 8, 2017 11:42 AM
Nivel

Victory wrote:
Ce bine ar fi sa le pot ignora si eu!!! Cand esti dusa cu sorcova (ca mine) nu prea ti iese. Eu cred ca as fi in stare sa mi fac iluzii ca s gravida si intr o luna in care n am bebelit deloc:)))))) !!!!!

Cunosc si ce zici tu :))
O sa treaca!
alina_ele
Scris: Sunday, January 8, 2017 1:02 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 10/19/2016
Buna fetelor,

Ce mai faceti? Cam asa arata graficul meu acum? Ce ziceti mai am vreo sansa sa sper? Testul de sarcina de ieri a iesit negativ.

Pupici
loredanay
Scris: Sunday, January 8, 2017 1:11 PM
Nivel

alina_ele wrote:
Buna fetelor,

Ce mai faceti? Cam asa arata graficul meu acum? Ce ziceti mai am vreo sansa sa sper? Testul de sarcina de ieri a iesit negativ.

Pupici

mai repeta testul ,poate primul nu e cu noroc :)...sa fie cu 2 liniute iti doresc DistanceKiss
alina_ele
Scris: Sunday, January 8, 2017 2:14 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 10/19/2016
Multumesc! Imi este teama sa repet..sunt deja dezamagita dupa testul de ieri..
Nu imi dau seama nici dupa temperatura, este inca ridicata fata de lunile anterioare, maine ar trebui sa vina uratii, astept pana maine.
Victory
Scris: Sunday, January 8, 2017 2:15 PM
Nivel

alina_ele wrote:
Buna fetelor,

Pupici
S au mai vazut cazuri cand un test a iesit negativ si totusi sarcinuta era. Eu zic sa ast sa treaza ziua de maine cand ar trebui sa vina rozi si daca nu vine (sa speram), atunci faci test marti! Si eu abia rezist tentatiei sa fac test. Am un Viola in casa dar totusi sunt abia Z22
Alexis21
Scris: Sunday, January 8, 2017 2:45 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 4/30/2016
Buna fetelor!Atasez poz cu testele mele de ovulatie de joi,vineri,sambata si azi.De sus in jos.Ce parere aveti?
De asemenea am intrebat daca e ok endometrul 6 in ziua 12,dar cred ca nu ati vazut.Va pup!!!

Alexis21 attached the following image(s):
2017-01-08-14-46-42-007.jpg

maria2013
Scris: Sunday, January 8, 2017 2:51 PM
Nivel

Alexis21 wrote:
Buna fetelor!Atasez poz cu testele mele de ovulatie de joi,vineri,sambata si azi.De sus in jos.Ce parere aveti?
De asemenea am intrebat daca e ok endometrul 6 in ziua 12,dar cred ca nu ati vazut.Va pup!!!

Dupa mine, al treilea e cel mai ok. Despre endometru, stiu ca ideal e sa fie de 9mm (pentru fiv stiu ca asa e)
Alexis21
Scris: Sunday, January 8, 2017 3:08 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 4/30/2016
Big Laugh
maria2013 wrote:

Dupa mine, al treilea e cel mai ok. Despre endometru, stiu ca ideal e sa fie de 9mm (pentru fiv stiu ca asa e)

Da,ieri cred ca a iesit pozitiv.Dar se vede clar un progres si de azi regres....poate sa apara asta pe test si.fara sa ai ovulatie?
loredanay
Scris: Sunday, January 8, 2017 3:38 PM
Nivel

eu unde nu sunt sigura sau macar sa am habar nu raspund :)) nu vreau sa ma fac de ras...eu am invatat cum am mai zis din discutiile voastre,asta spre rusinea mea ...multe dintre ele habar nu aveam la varsta care o am...nu am dat importanta iar de cand cu proiectul bebe...citesc peste tot :)
Victory
Scris: Sunday, January 8, 2017 4:23 PM
Nivel

Alexis21 wrote:
Big Laugh
Da,ieri cred ca a iesit pozitiv.Dar se vede clar un progres si de azi regres....poate sa apara asta pe test si.fara sa ai ovulatie?
Nu stiu sigur, Dar parca am citit p undeva ca s ar pozitiva testele de ovulatie si fara ovulatie, la cele care au ovare polichistice.... dar daca ar fi asa cred ca ar iesit toate pozitive. La tine, asa cum ai spus si tu ai crestere si descrestere de hormon (de intensitate linie), deci pare a fi ovulatie. Cred ca ieri a fost. Sa mai faci test si maine.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.