Clubul aspirantelor - 55
Subiectul anterior · Subiectul urmator
loredanay
Scris: Friday, January 6, 2017 7:51 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 12/27/2016
cand credeti ca as putea face un nou test de sarcina? mai am unul din romania...sper sa nu trebuiasca sa cumpar de aici ca sunt cam scumpe :)sic ce va stresez eu acum Lol
Lili Eu
Scris: Friday, January 6, 2017 7:53 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/23/2015
Andy07 tu ce mai faci? cand pui cozonacei la cuptor?? Blushing computerlove
monica maria
Scris: Friday, January 6, 2017 7:54 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 5/17/2016
Alexis21 wrote:

Da,am ajuns la concluzia asta ca ce functioneaza pentru mine nu functioneaza si pt alte femei si invers.
Mai am o problema!
Ma cam doare ovarul stang.Ieri,la ecografia intravaginala,m-a apasat in stanga sa vada mai bine si m-a durut.Dar nu a persistat durerea.De azi insa ma doare....e posibil sa fi declansat ceva pe acolo?

Nu stiu daca a influentat cu ceva ca te-a apasat pe partea stanga, doar daca nu ai avut vreun ovar inflamat sau vreo raceala!
Diana1489
Scris: Friday, January 6, 2017 7:54 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 12/4/2016
Bulinuta wrote:
din cate stiu tratamentul asta era pt ovulatie !!! Tie pt ce ti l a dat ? Ca nu inteleg ?

Pentru reglarea cm. Il am neregulat. Altceva nu iau decat astea!
Lili Eu
Scris: Friday, January 6, 2017 7:56 PM
Nivel

loredanay wrote:
cand credeti ca as putea face un nou test de sarcina? mai am unul din romania...sper sa nu trebuiasca sa cumpar de aici ca sunt cam scumpe :)sic ce va stresez eu acum Lol
De obicei un test de sarcina se face in z12-13 de la ovulatie mai asteapta macar sa vezi daca iti intarzie o zi apoi poti sa faci ca atunci iese sigur.si nu mai esti dezamagita de un nou test negativ.computerlove
loredanay
Scris: Friday, January 6, 2017 8:10 PM
Nivel

sper sa pot astepta macar sa intarzie..le-am tot facut mai repede ca, ciclul meu era aproape ceas...faceam in ziua cand trebuia sa vina si dupa test imi si venea...am zis poate reusesc sa prind unul pozitiv pana la ciclu :)dupa cele 10 min ma uitam si cu lanterna si mi se parea de fiecare data o umbra de liniuta...iar la testul facut in ziua 20 a ciclului era un sure check dupa cateva ore am vazut eu o umbraalcool si acum il am cu acea umbra uscata :)
Tania2105
Scris: Friday, January 6, 2017 8:26 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 3/21/2016
Alexis21 wrote:

Eu am fost ieri la medic si mi-a zis ca luna asta nu ovulez ca foliculii sunt mult prea mici ca sa mai aiba timp de dezvoltare.Nu prea ma pricep asa ca am luat de buna asta.Le-am zis si fetelor si au zis ca pentru a determina daca ovulezi sau nu e nevoie de mai multe ecografe,din 2 in2 zile.Si aseara am avut si mucus specific ovulatiei.Azi am facut si un test de ovulatie care e aproape pozitiv.....nu stiu ce sa mai cred...teoretic in 3-4 zile ar trebui sa ovulez....ovulatie confirmata lunile trecute de mucus si de teste....Sper ca myo-sunul sa ma ajute si sa vina si la mine minunea mai repede.Desi cred ca o sa incerc la alt medic luna viitoare.
Am atasat si testul de ovulatie....ca sa vedeti despre ce vorbesc.Este de la trusa.

Alexis, daca ai dureri de ovar, secretii egg, plus testele astea frumoase de ovulatie, eu zic ca ovulezi..Nu stiu ce a vazut dr tau de a zis ca nu ovulezi
Lili Eu
Scris: Friday, January 6, 2017 8:28 PM
Nivel

loredanay wrote:
sper sa pot astepta macar sa intarzie..le-am tot facut mai repede ca, ciclul meu era aproape ceas...faceam in ziua cand trebuia sa vina si dupa test imi si venea...am zis poate reusesc sa prind unul pozitiv pana la ciclu :)dupa cele 10 min ma uitam si cu lanterna si mi se parea de fiecare data o umbra de liniuta...iar la testul facut in ziua 20 a ciclului era un sure check dupa cateva ore am vazut eu o umbraalcool si acum il am cu acea umbra uscata :)
Cand imi aduc aminte ce disperata eram si eu cu testeleeeeeLol de obicei la faceam sambata sau duminica sa am timp sa ma holbez la ele toata ziua hohot si eu mereu vedeam si a doua liniutaaahohot si il puneam pe al meu sa se uite si el, si el nu vedea nimic hohot il disperasem cu testele de sarcina si de ovulatie peste tot aveam numai teste de sarcina si ovulatie hohot pe gemul de la balcon printre ghivecile cu flori erau numai teste facute puse pe categorii hohot si cand intradevar am avut test pozitiv nu ma credea ca sunt insarcinata..... Lol pana nu am fost la eco si a mers cu mine si a vezut si auzit inimioaracoeur el atunci sa bucurat de sarcina pana atunici nu ma credea si avem si rezultatul hcg si tot nu credeahohot
Rubynne
Nivel

Inregistrat: 3/24/2016
Raluca29 wrote:
Buna ziua, Ma numesc Raluca, am 29 ani si sunt aspiranta la bebe de aproape 3 ani,dar se lasa asteptat. Sper sa ma primiti si pe mine in grupul vostru.

Bine ai venit! Iti urez sa vina cat mai curand!
lixandra_alexandra
Nivel

Inregistrat: 11/4/2016
loredanay wrote:
Buna,ma numesc Elena si sunt noua pe forum,va urmaresc demult si imi place f mult de voi sunteti ca niste prietene virtuale.Mai o saptamana pana la venirea "rosei" :) tare mult as vrea sa se intample minunea....DistanceKiss

Bine ai venit!
Eu am fost atat de fericita ca am gasit acest forum. Pentru mine conteaza foarte mult sa intru aici si sa spun ce ma doare ce ma bucura, pentru ca doar niste persoane care trec prin aceleasi lucruri pot intelege. Aici ai parte de sustinere si fetele chiar stiu sa iti ridice moralul.SimplyLove
campfire
Alexis21
Scris: Friday, January 6, 2017 8:38 PM
Nivel

Inregistrat: 4/30/2016
Tania2105 wrote:

Alexis, daca ai dureri de ovar, secretii egg, plus testele astea frumoase de ovulatie, eu zic ca ovulezi..Nu stiu ce a vazut dr tau de a zis ca nu ovulezi

Offf,asta zic si eu...
maria2013
Scris: Saturday, January 7, 2017 5:53 AM
Nivel

Inregistrat: 7/29/2013
Alexis, daca nu e vreo inflamatie, la fel cred ?i eu, ca ovulezi.
maria2013
Scris: Saturday, January 7, 2017 5:55 AM
Nivel

Inregistrat: 7/29/2013
loredanay wrote:
Buna,ma numesc Elena si sunt noua pe forum,va urmaresc demult si imi place f mult de voi sunteti ca niste prietene virtuale.Mai o saptamana pana la venirea "rosei" :) tare mult as vrea sa se intample minunea....DistanceKiss

Bun venit, Elena! Ce ti-au urat fetele, iti spun si eu: sa treci cat mai repede la gravidute!
loredanay
Scris: Saturday, January 7, 2017 9:24 AM
Nivel

Neata fetele, nu ne face nimeni surpriza cu cele 2 liniute?majoreta
Alexis21
Scris: Saturday, January 7, 2017 12:34 PM
Nivel

Inregistrat: 4/30/2016
Fetelor,daca ieri era neclar,azi e evident.Testul meu de ovulatie e mega pozitiv.Ideea e ca am schimbat si marca de teste.Pana acum faceam minut,de data asta am luat trusa de la sensiblu.Nu au cum ca toate sa fie gresite.Nu mai stiu ce sa zic....se vede clar progresul de ieri pana azi....ceva e cu siguranta.Si doctorita a zis ca sunt mici foliculii,deci clar nu stie despre ce vorbeste.Voi ce ziceti?Poate ovulez dar nu se sparge....poate fi asa?Ce as putea sa iau ca sa se sparga?

Alexis21 attached the following image(s):
2017-01-07-12-30-51-588.jpg

Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.