Clubul aspirantelor - 55
Subiectul anterior · Subiectul urmator
monica maria
Scris: Friday, January 6, 2017 6:33 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 5/17/2016
Alexis21 wrote:
Fetelor imi cer scuze pentru atacul de panica de mai devreme!Acum m-am linistit total.Totul arata bine,uter,ovare,endometru si tot asa....mai putin ovulatia care nu exista.Adica nu a vazut vreun folicul care sa se remarce si care sa fie eliberat in urmatoarele 2-3 zile.Ovarele mele prezinta foliculi mici dar asta datorita ovarelor polichistice.Insa nu e foarte grav,a zis ca lipseste invelisul acela gros specific sindromului.In concluzie mi-a dat myosun si sa vedem ce se intampla...si acum vine intrebarea!
Care dintre fete a luat myosun si a ramas insarcinata sau care nu a ramas si de ce?

Eu am luat 3 luni myo sun dar la mine nu a avut niciun efect, iti doresc ca tu sa ai cele mai bune rezultate, cred ca fiecare corp reactioneaza diferit la toate aceste medicamente!Cheek Kiss
Diana1489
Scris: Friday, January 6, 2017 6:33 PM
Nivel

Inregistrat: 12/4/2016
Lili Eu wrote:
Nu. eu am ramas fara ajutor ptr ca nu aveam probleme cu ovulatia. eu am avut un polip in interiorul uterului. si dupa laparascopie am ramas computerlove

Sa stii ca nici eu nu am nimic. Ovulez doar ca am cm la 35-40 de zile fara tratament.
loredanay
Scris: Friday, January 6, 2017 6:36 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 12/27/2016
Buna,ma numesc Elena si sunt noua pe forum,va urmaresc demult si imi place f mult de voi sunteti ca niste prietene virtuale.Mai o saptamana pana la venirea "rosei" :) tare mult as vrea sa se intample minunea....DistanceKiss
Bulinuta
Scris: Friday, January 6, 2017 6:38 PM
Nivel

Inregistrat: 12/30/2016
Diana1489 wrote:

Sa stii ca nici eu nu am nimic. Ovulez doar ca am cm la 35-40 de zile fara tratament.
din cate stiu tratamentul asta era pt ovulatie !!! Tie pt ce ti l a dat ? Ca nu inteleg ?
Alexis21
Scris: Friday, January 6, 2017 6:39 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 4/30/2016
monica maria wrote:

Eu am luat 3 luni myo sun dar la mine nu a avut niciun efect, iti doresc ca tu sa ai cele mai bune rezultate, cred ca fiecare corp reactioneaza diferit la toate aceste medicamente!Cheek Kiss

Da,am ajuns la concluzia asta ca ce functioneaza pentru mine nu functioneaza si pt alte femei si invers.
Mai am o problema!
Ma cam doare ovarul stang.Ieri,la ecografia intravaginala,m-a apasat in stanga sa vada mai bine si m-a durut.Dar nu a persistat durerea.De azi insa ma doare....e posibil sa fi declansat ceva pe acolo?
Bulinuta
Scris: Friday, January 6, 2017 6:40 PM
Nivel

Inregistrat: 12/30/2016
loredanay wrote:
Buna,ma numesc Elena si sunt noua pe forum,va urmaresc demult si imi place f mult de voi sunteti ca niste prietene virtuale.Mai o saptamana pana la venirea "rosei" :) tare mult as vrea sa se intample minunea....DistanceKiss
. Si eu am avut aceeasi impresie cand am intrat !!! Si e asa de greu cand cauti informatii si nu gasesti ,dar atunci cand vorbesti cu cineva te ajuta foarte mult!!! Bine ai venit!!! Si sper sa ne dai vesti bune!!!computerlove
Alexis21
Scris: Friday, January 6, 2017 6:41 PM
Nivel

Inregistrat: 4/30/2016
loredanay wrote:

Buna!Bine ai venit!Iti urez sedere scurta,:)))
Spune-ne ceva detalii.De cand incerci,ce analize ai facut,daca sotul a facut analize...
Lili Eu
Scris: Friday, January 6, 2017 6:48 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/23/2015
Diana1489 wrote:

si mie inainte pana sa merg la Bucuresti la Tutunaru sa vada care e adevarata cauza (care era polipul ) toti dr mi zicea ca sunt ok si eu nu ramaneam apoi am ramas am pierdut am avut si extrauterina. e poveste lungaaaaa. dar important e sa nu ne dam batute si sa mergem inainte..!computerlove
Victory
Scris: Friday, January 6, 2017 6:55 PM
Nivel

Inregistrat: 10/15/2016
Fetelor ati avut in vreo situatie dureri, intepaturi la o palma mai jos de buric, la mine pe stanga de ex???!! Sunt z 20 Nu stiu a cata zi dpo pt ca luna asta n am urmarit o ..... Acum 2 zile am avut pata mica maro, de atunci nimic altceva....
loredanay
Scris: Friday, January 6, 2017 6:59 PM
Nivel

multumesc de primire ...abia ma descurc cu sitte-ul e prima data cand scriu :) abia mi-am dat seama unde trebuie sa scriu :)
loredanay
Scris: Friday, January 6, 2017 7:05 PM
Nivel

Alexis21 wrote:

Buna!Bine ai venit!Iti urez sedere scurta,:)))
Spune-ne ceva detalii.De cand incerci,ce analize ai facut,daca sotul a facut analize...

am 34 de ani sotul 37 ...analize eu mi-am facut pana la laparoscopie(cred ca asa se numeste):) iar sotul urmeaza.....incerc de vreo 3 ani...insa cu lucrul meu ...2 luni acasa 2 luni plecata e mai greu....abia accum in ultimul an mi-am facut teste de ovulatie...sa stii ca de la voi am invatat f multe lucruri care spre rusinea mea nu le stiam....
Lili Eu
Scris: Friday, January 6, 2017 7:09 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/23/2015
loredanay wrote:

am 34 de ani sotul 37 ...analize eu mi-am facut pana la laparoscopie(cred ca asa se numeste):) iar sotul urmeaza.....incerc de vreo 3 ani...insa cu lucrul meu ...2 luni acasa 2 luni plecata e mai greu....abia accum in ultimul an mi-am facut teste de ovulatie...sa stii ca de la voi am invatat f multe lucruri care spre rusinea mea nu le stiam....
Bine ai venit!! stai linistita ca si noi tot aici am invatat una de la alta. din experientele noastre traite pe percursul acestui drum. care nu e deloc usor ptr unele dintre noi dar mai sunt si minuni....computerlove
loredanay
Scris: Friday, January 6, 2017 7:28 PM
Nivel

nu am nici un simptom nimik...pana acum ma doreau ovarele puti sanii...acu nimik...insa sunt racita cobza ...am facut un test de sarcina azi in ziua 20 de ciclu si a iesit negativ...cred ca era prea devreme...ciclul meu ultimele luni e 24,25,29
Bella1989
Scris: Friday, January 6, 2017 7:37 PM
Nivel

Inregistrat: 9/11/2016
loredanay wrote:
nu am nici un simptom nimik...pana acum ma doreau ovarele puti sanii...acu nimik...insa sunt racita cobza ...am facut un test de sarcina azi in ziua 20 de ciclu si a iesit negativ...cred ca era prea devreme...ciclul meu ultimele luni e 24,25,29

Bine ai venit! Sa nu te faci prea comoda aici si peste o saptamana sa treci la gravidute!pupici
loredanay
Scris: Friday, January 6, 2017 7:43 PM
Nivel

computerlove ar fi cel mai frumos vis
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.