Clubul aspirantelor - 55
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Crissy
Scris: Tuesday, November 29, 2016 11:00 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 8/7/2015
alina_ele wrote:
plans

Bella iti multumesc pentru sustinere esti o scumpa. O sa fac tot posibilul sa merg la monitorizari sa vad ce imi zice luni medicul.
O sa i-au vitamina D si o sa il rog sa imi mai repete analiza..sunt asa suparata...
Cred ca asta este un semn de la Dumnezeu, eu imi doresc copil din tot sufletul se pare ca sotul meu nu asa mult ca mine..de cateva luni tot trag sa ne fie bine impreuna insa nu mai suport, reprosurile si simt asa ca nu ma intelege deloc...azi ne-am certat asa tare si am mai primit si analizele astea plans
Sunt daramata plans dintr-o data simt cum viata parca mi-a scapat..ma simt asa rau si singura plans

Nu te lasa daramata de rezultatul AMH-ului te ajuta foarte mult varsta si in mod sigur de la deficitul de vitamina D ti se trage valoarea atat de mica. Cat despre certurile cu sotul sa stii ca nu toti barbatii isi exteriorizeaza sentimentele si de multe ori cand incearca s-o faca nu gasesc cuvintele potrivite si o dau in bara mai rau decat daca ar fi tacut. Poate e o idee buna sa nu stie cand esti in perioada fertila si alte detalii de genul asta, iar tu musai incearca sa te relaxezi si sa faci ceva ce-ti place.. daca esti agitata, deprimata si anxioasa nu rezolvi nimic din contra risti sa te dereglezi hormonal si sa intarzii aparitia lui bebe in viata voastra.
Bella1989
Scris: Tuesday, November 29, 2016 11:13 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 9/11/2016
alina_ele wrote:
Stiu ca fiecare dintre noi trecem prin momente grele si ca mereu ni se pare ca problema noastra este cea mai mare.
Sunt destul de pozitiva de felul meu insa am ajuns si eu la capatul rabdarii. Iertati-ma ca va povestesc prob mele. Sunt chiar singura aici nu am nicio prietena si nu pot sa povestesc acasa prin ce trec..
El nu ma sustine deloc in privinta bebelui ba chiar ma evita..nici nu stiu pt ce mai fac analize sau ma duc la doctori plans
Sper sa mai existe o sansa si pentru mine.
Va pup si merci ca imi cititi smorcaielile si sunteti mereu cele mai dragute.

Aici vei gasi mereu sus?inere. Chiar daca nu te putem ajuta altfel, ?tiu ca si simplul fapt ca te descarci povestind poate ajuta macar pe moment. Nu î?i pot da sfaturi cu privire la via?a ta de cuplu, însa î?i spun ca si pentru so?ii no?tri e o experien?a la fel de stresanta ca si pentru noi. Poate î?i dore?te la fel de mult ca si tine dar reac?ioneaza a?a la stresul asta cu analize, bebelit la comanda... e foarte urat când apare infertilitatea in via?a noastra si nu to?i reac?ionam la fel... si eu am momente in care ma supar si spun ca nici nu mai vreau copil de parca spunând-o as reu?i sa si simt a?a... Dar tu ?tii cel mai bine ce ai de facut si sunt convinsa ca vei reu?i sa î?i rezolvi problemele cu so?ul si ve?i avea si un bebe.
Lili Eu
Scris: Tuesday, November 29, 2016 11:24 PM
Nivel

Inregistrat: 3/23/2015
alina_ele wrote:
Stiu ca fiecare dintre noi trecem prin momente grele si ca mereu ni se pare ca problema noastra este cea mai mare.
Sunt destul de pozitiva de felul meu insa am ajuns si eu la capatul rabdarii. Iertati-ma ca va povestesc prob mele. Sunt chiar singura aici nu am nicio prietena si nu pot sa povestesc acasa prin ce trec..
El nu ma sustine deloc in privinta bebelui ba chiar ma evita..nici nu stiu pt ce mai fac analize sau ma duc la doctori plans
Linistestete stiu cum e cand iti doresti foarte mult un bebe si el se lasa asteptat ti se pare ca nimeni nu te intelege nici persoana de linga tine!....ufff cate discuti din aste nu am avut si noi....cand imi venea ma descarcam pe al meu si il gaseam pe el vinovat de tot ce mi se intampla....dar sincer el saracul nu se manifesta ca mine....eu plingeam ma chinuiam si pana la urma el era vinovat de toata suferinta mea....dar el saracul tinea tot in el ptr ca vedea cum sufar eu si nu ar fi vrut sa il vad cum sufera....si atunci eu credeam ca nu ii pasa daca raman sau nu sau ca nu ne dorim la fel de mult....si sincer cand am promis ca nu ma mai agit si chear asa a fost in luna respectiva cand am ramas. el a fost cel care dorea mai mult decat mine bebe. am fost relaxata am plecat 3 zile la poiana Brasov stiam ca sunt la ovulatie dar am bebelit de plecere chear si de 2 ori pe zi Blushing si la 12 zile dupa am avut test pozitiv!! deci se poate. adunate fi calma ca nu faci alceva decat sa il indepartezi de tine. cauta sa vb si sa te inteleaga. el daca te vede asa disperata sigur ca el sperii si nu mai doreste bebe.eu il vedeam pe al meu cand ma vedea cu testul de ovulatie se schimba la fata si nu mai avea chef de nimic. asa ca capul sus mergi inainte cu investigatiile vezi ce e de facut dar cu calm. si sper ca incurand sa vad ca ai un testulet positiv!!!Buddy1 computerlove
Victory
Scris: Wednesday, November 30, 2016 12:08 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 10/15/2016
Florinik83 wrote:
Buna seara...Ma alatur ?i eu clubului vostru,daca ma primiti. Sa va spun câte ceva despre mine...Am 33 de ani ?i o minune de feti?a de 6 anisori. Însa de 2 ani ne dorim un fra?ior sau o surioara pt ea...care din pacate se cam lasa a?teptat/a.
Bine ai venit, mult succes si bebel sanatos cat mai curand!!!
LAURA0202
Scris: Wednesday, November 30, 2016 12:11 AM
Nivel

Inregistrat: 10/1/2016

mersi mult Crissy- esti o dulce, ca de obicei, eu azi n am mai putut nici macar sa citesc pt ca eram cu zugravitul si inca sunt, mai tarziu o sa ma uit pe linkul ce mi l ai dat. ms mult.
(tu, faci parte dinte cele de aici pt care am o simpatie deja,chiar daca nu ne am cunoscut personal, dar cine stie,poate ca intr o zi vom avea ocazia. DistanceKiss
Cheek Kiss , is cateva persoane/fete care au deja o simpatie mai speciala )
o seara placuta tuturor
LAURA0202
Scris: Wednesday, November 30, 2016 12:59 AM
Nivel

Bella1989 wrote:
Laura, in afara de prolactina, celelate cum au iesit? Sunt foarte importante toate. Raportul lh/fsh cum e?...

S-FSH 5.62 (3.03-8.08 fase folicolare)
S-LH 2.73 (fase follicolare)
S-17-beta estradiolo 28 (21-251 fase follicolare)
S-Testerone 0.39 (0.29-0.86)
S-Prolactina 34 (5.18-26.53)

singura care e cu * neagra-este prolactina-stiu ca nu e buna .dupa * NEAGRA
:-(
Bella1989
Scris: Wednesday, November 30, 2016 1:18 AM
Nivel

Inregistrat: 9/11/2016
LAURA0202 wrote:

Laura, nu vreau sa te sperii, dar fa mai repede amh-ul. Pentru ca raportul fsh/lh nu arata prea bine... Prolactina in schimb chiar daca e peste limita nu e destul de mare pentru a da infertilitate.
LAURA0202
Scris: Wednesday, November 30, 2016 1:47 AM
Nivel

Bella1989 wrote:

Laura, nu vreau sa te sperii, dar fa mai repede amh-ul. Pentru ca raportul fsh/lh nu arata prea bine... Prolactina in schimb chiar daca e peste limita nu e destul de mare pentru a da infertilitate.

Bell, de ce ar trebui sa ma sperii?
eu, de ovulat, am ovulat normal, s a spart si outul... doar ca nu s a prins.
AMH ul o sa l fac de indata ce ajung la tm, am si primit indicatii de la Crissy-care i o dulceata.
ce mi poti spune de AMH ul asta minune?
cam pt varsta mea, ar trebui sa fie xx sau ......?????????
nu l am facut niciodata.
mersi mult
Cheek Kiss
LAURA0202
Scris: Wednesday, November 30, 2016 1:52 AM
Nivel

LAURA0202 wrote:

Bell, de ce ar trebui sa ma sperii?
eu, de ovulat, am ovulat normal, s a spart si outul... doar ca nu s a prins.
AMH ul o sa l fac de indata ce ajung la tm, am si primit indicatii de la Crissy-care i o dulceata.
ce mi poti spune de AMH ul asta minune?
cam pt varsta mea, ar trebui sa fie xx sau ......?????????
nu l am facut niciodata.
mersi mult
Cheek Kiss

astia sunt analize hormonale referitor la faza cu sarcina. imi poate explica cineva in mare ce si cum -eu habar n am. le ma facut pt ca mi ati zis voi de ele si dr de la tm mi le a dat sa le fac dar eu, n am nici cea mai mica idee ce e cu ele.
multumesc ( sper sa am si eu un pic de timp sa incep sa ma documentez si eu mai multe referitor la tema asta)
Rubynne
Scris: Wednesday, November 30, 2016 7:57 AM
Nivel

Inregistrat: 3/24/2016
Florinik83 wrote:
Buna seara...Ma alatur ?i eu clubului vostru,daca ma primiti. Sa va spun câte ceva despre mine...Am 33 de ani ?i o minune de feti?a de 6 anisori. Însa de 2 ani ne dorim un fra?ior sau o surioara pt ea...care din pacate se cam lasa a?teptat/a.

Bine ai venit printre noi! Sa-ti traiasca fetita si sa-i faci repede un fratior sau o surioara.
In astia 2 ani ati facut ceva investigatii?
Rubynne
Scris: Wednesday, November 30, 2016 7:59 AM
Nivel

alina_ele wrote:

Pe 05 decembrie am programare la ginecolog si in sfarsit am reusit sa imi fac programare la un medic specializat in infertilitate.
Din pacate nu cred ca este o greseala rezultatul la AMH aici exista un singur laborator in toata tara si sunt f atenti, adica isi asuma raspunderea pentru orice greseala.
Eu o sa intreb ca nu am nimic de pierdut. Credeti ca daca o sa i-au vitamina D o sa mai creasca valoare AMH-ului?
Am fost o singura data la ecografie mi-a zis doar ca ovulez pe dreapta si ca nu vede nicio problema. Luna trecuta testele de ovulatie au iesit pozitive, iar analiza de progesteron in ziua 23 a iesit f buna si in limite, deci inseamna ca am ovulat. Prolactina am avut-o in aug 24, in oct 46 si acum in nov 38, fara sa i-au medicamente. Cred ca a fost doar pe baza de stres.
Am inceput sa imi masor si temperatura si o sa fac si teste de ovulatie luna asta.
M-am cam speriat cu AMH-ul asta..

succe la medic!
Da e micut AMH-ul dar...ai tineretea de partea ta si acum e mom sa lupti putin mai mult si minunea se va infaptui!
Iti tin pumnii sa fie medicul asta cel mai bun pt tine si sa te ajute! pupici
Rubynne
Scris: Wednesday, November 30, 2016 8:05 AM
Nivel

alina_ele wrote:

Alinush da de ce nu vorbesti cu el? El ce vrea pentru voi?
Trebuie sa decideti impreuna...nu se poate ca unul sa traga stanga si altul dreapta...clar nu e ok.
Iti doresc din suflet sa te linisteti si sa reusiti sa ajungeti la o concluzie comuna. Si nu ne plictisesti, de asta e forumul.
campfire computerlove pupici
Rubynne
Scris: Wednesday, November 30, 2016 8:25 AM
Nivel

LAURA0202 wrote:

Eu iti spun ce stiu:
Daca LH/FSH >2 inseamna ca pacienta e suspecta de ovare polichistice.
Pt ca totul sa fie in regula LH/FSH ~ 1
La tine LH/FSH <1 ceea ce inseamna ca si AMH-ul tau e mai micut.
"O expresie AMH scazuta la nivelul foliculilor va diminua pragul pentru FSH, ceea ce face ca foliculii sa-si continue cresterea si sa ovuleze în ciclul urmator.

O data cu înaintarea în vârsta nivelul AMH scade continuu la femei în corelatie cu rezerva functionala ovariana. Scaderea sa este semnificativa cu câtiva ani înainte de o crestere evidenta a FSH. Din acest motiv AMH poate identifica mai bine femeile a caror fertilitate este în scadere si poate oferi indicatii asupra tranzitiei catre menopauza în urmatorii 4 ani." Am luat de pe site-ul http://www.synevo.ro/hormon-anti-mullerian-amh/
Acolo poti citi mai multe detalii despre fiecare analiza in parte.
Sper ca am zis corect ceea ce am zis. Fetelor va rog sa ma corectati daca am gresit.
pupici
Alexis21
Scris: Wednesday, November 30, 2016 8:57 AM
Nivel

Inregistrat: 4/30/2016
Buna dimineata!Vin si eu cu o problema.Am introdus aseara primul ovul.La 11 si abia la 3 jumate am mers la baie.Problema e ca tot curge....adica nu trebuia sa se absoarba?Habar nu am....
Lili Eu
Scris: Wednesday, November 30, 2016 9:05 AM
Nivel

Inregistrat: 3/23/2015
Alexis21 wrote:
Buna dimineata!Vin si eu cu o problema.Am introdus aseara primul ovul.La 11 si abia la 3 jumate am mers la baie.Problema e ca tot curge....adica nu trebuia sa se absoarba?Habar nu am....
E normal sa curga..corpul ia ce are nevoie restul se elimina...asa e si la mine eu mai bag seara cate un Arefam si tot asa se elimina. computerlove
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.