|
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/4/2016 Mesaje: 1019
| Fetelor, mi-a iesit 174 Beta. Pare de bine, nu? ma incadrez la saptamana 4.
|

Inregistrat: 12/5/2016 Mesaje: 1452
| lixandra_alexandra wrote:Fetelor, mi-a iesit 174 Beta. Pare de bine, nu? ma incadrez la saptamana 4.
Eu zic ca da . Iese la fel si din calculele tale?
Cand repeti? |

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 9/29/2015 Mesaje: 502
| lixandra_alexandra wrote:Fetelor, mi-a iesit 174 Beta. Pare de bine, nu? ma incadrez la saptamana 4. Bravo, felicitari!!! Sa se dubleze! |

Inregistrat: 8/7/2015 Mesaje: 1588
| stefy.any wrote:Cine ma poate ajuta? Nu inteleg daca AMH-ul e bun sau nu? Celelalte par ok, nu?  Am facut si hemoleucograma, valorile sunt in parametri normali. AMH-ul e bun la fel si restul analizelor |

| DianaM wrote:Eu zic ca da  . Iese la fel si din calculele tale? Cand repeti?
Da, 4 saptamani. Pai ziceam maine. Sa ma duc Vineri?
|

Inregistrat: 8/7/2015 Mesaje: 1588
| lixandra_alexandra wrote:Fetelor, mi-a iesit 174 Beta. Pare de bine, nu? ma incadrez la saptamana 4. Felicitari, hai cu dublu+ |

| [quote=lixandra_alexandra]
Da, 4 saptamani. Pai ziceam maine. Sa ma duc Vineri?
[/qu
E ok atunci . Eu sunt de parere ca ai putea sa mergi si vineri, cred ca poti repeta si luni . Ma gandesc ca la medic vrei sa mergi saptamana urmatoare nu?
|

Inregistrat: 9/29/2015 Mesaje: 502
| Crissy wrote:AMH-ul e bun la fel si restul analizelor Mersi! Asta inseamna ca mai am "oute" destule, nu? Ok, merg inainte cu analizele, sa vad daca si in celelalte etape sunt bune. Mai trebuie sa fac prolactina, progesteronul etc... Incerc sa ma programez pentru monitorizare, sa vad daca reusesc in timp util, daca nu va trebui sa fac teste de ovulatie. |

| DianaM wrote:[quote=lixandra_alexandra] Da, 4 saptamani. Pai ziceam maine. Sa ma duc Vineri?  [/qu E ok atunci  . Eu sunt de parere ca ai putea sa mergi si vineri, cred ca poti repeta si luni . Ma gandesc ca la medic vrei sa mergi saptamana urmatoare nu?
La medic, m-am programat pentru Luni (doar atunci am reusit). As face Luni, dar vad ca adurat 1 zi pana mi-au dat rezultatul.
Ma gandesc sa ma duc Vineri sau Sambata
|

| lixandra_alexandra wrote:La medic, m-am programat pentru Luni (doar atunci am reusit). As face Luni, dar vad ca adurat 1 zi pana mi-au dat rezultatul. Ma gandesc sa ma duc Vineri sau Sambata
Atunci du-te sambata si luni ai rezultatul mai mult ca sigur, daca tot mergi si la medic tot atunci. Bafta multa!!! Sigur o sa ai o valoare mult mai mare atunci. |

| DianaM wrote:Atunci du-te sambata si luni ai rezultatul mai mult ca sigur, daca tot mergi si la medic tot atunci. Bafta multa!!! Sigur o sa ai o valoare mult mai mare atunci.
Multumesc Asa fac, este mai bine.
|

Inregistrat: 6/3/2016 Mesaje: 542
| Felicitari lixandra!!Ca sa vezi daca se dubleaza beta ar trebui sa mergi la 48 de ore,deci daca ai facut beta marti,ar trebui joi cam la aceeasi ora!Apoi daca mai vrei poti merge si sambata! La eco abia dupa 5 sapt si ceva se poate vedea saculetul si la 6s si ceva poti auzi inimioara!sapt viitoare cand vrei sa te duci?cate sapt o sa ai? |

| korina wrote:Felicitari lixandra!!Ca sa vezi daca se dubleaza beta ar trebui sa mergi la 48 de ore,deci daca ai facut beta marti,ar trebui joi cam la aceeasi ora!Apoi daca mai vrei poti merge si sambata! La eco abia dupa 5 sapt si ceva se poate vedea saculetul si la 6s si ceva poti auzi inimioara!sapt viitoare cand vrei sa te duci?cate sapt o sa ai?
Multumesc Vineri as avea 5 saptamani si Luni seara m-am programat la dr. (deci ar fi 5 sapt si 3 zile). Ma gandesc ca poate se vede ceva
|
|
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 12/4/2016 Mesaje: 58
| Buna fetelor. Nu am mai intrat de cv vreme. Felicitari mamicilor si bafta asprici.., am si eu o nelamurire, pe 18 dec. am avut ultimul CM si pe 14 ar fi trebuit sa imi vina dar nu a venit, am facut un test astazi si a iesit negativ. Ovulatia a fost in perioada 30dec-02ian. E posibila vreo sarcina si inca sa nu iasa la testat? Ar fi o minune... |
|
|

Inregistrat: 11/14/2016 Mesaje: 1525
| Buna fetele, am fost azi la medic si totul e bine. S-a asezat unde trebuie :) Va urez multa sanatate si va trimit prafusor magic de burtica pfuuu pfuu ... sa va mutati toate! Inawar attached the following image(s):

|
|
|
|
|