Clubul aspirantelor - 55
Subiectul anterior · Subiectul urmator
carlita
Scris: Monday, January 16, 2017 12:15 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/9/2016
CARLA 8 wrote:

Nu a vazut nimeni la eco nimic , a vrut sa vada prin histeroscopie pentru faptul ca nu am ramas niciodata insarcinata.

Uterul este lipit in sinechie uterina , la mine a fost cam 1/3 , fara histeriscopie nu observa.

Ma gandeam eu ca nu se vede la eco. Inteleg ca a avut loc interventia .... in ce zi esti acum si de cand ai unda verde la bebe? Clap Clap Clap
Edit: am vazut acum ce pasi urmeaza in program. Refacere rapida!
LAURA0202
Scris: Monday, January 16, 2017 12:47 PM
Nivel

Inregistrat: 10/1/2016
Dana000 wrote:
bun fetele...aseara am fost la un alt eco...foliculul dominant a ajuns la 21.3 mm, iar endometru are 1 cm. Astept sa se sparga si sa profit de sot la maxim.
Imi pare rau Laura de necazurile prin care trebuie sa treci.

Multumesc Dana, si mie mi pare rau de n aveti idee de situatia de fata dar........... n am ce face altceva, decat sa ma inarmez cu multa rabdare si sa sper ca se va rezolva totul ok.
am adaugat si eu , la semnatura mea, analizele ce tocmai le luasem si vorbisem cu dr ca sa merg sa i le arat DAR ................... A VENIT GHINIONUL DIN NOU LA MINE, DUPA 10 ANI SI 11 LUNI DE LA CELALALT ACCIDENT.

m am bucurat nespus Crissy pt tine, pana acuma n am realizat, scuza ma-FELICITARI INCA ODATA. MULTA SANATATE SI TIE SI LA ZMEURICA AIA MICA CE O AI TU ACOLO computerlove

Inawar, FELICITARI SI TIE SI SARCINA LA TERMEN SA FIE.
(de abia ce ai venit si .... ti ai si luat zborul, la burtici....-cum se face oare? )
DistanceKiss
alexutza_88
Scris: Monday, January 16, 2017 1:07 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 1/16/2017
Buna fetele. Va citesc povestile de ceva timp, insa nu m-am inscris pana acum.
Numele meu este Alexandra, si de 1 an si jumatate incerc sa raman insarcinata. Am luat anticonceptionale timp de 7 ani, si dupa intreruperea lor au intervenit dereglarile hormonale. Anul trecut,incepand cu luna mai, am facut timp de 3 luni tratament cu closty + utrogestan + pregnyl ,+ monitorizare, fara rezultat. Inainte de stimulare am facut toate analizele necesare, plus histerosalpingografie.
In august am schimbat medicul, care a precizat ca nu par a fi probleme, in afara de acel deficit de progesteron de care stiam si eu. M-a recomandat Duphaston luat in zilele 15-24. Problema mea este ca am ovulatie tarzie, in timpul tratamentului imi venea la 34 zile, deci duphastonul era luat inainte de ovulatie.
Prin noiembrie am avut niste reactii adverse de la Duphaston care mi-au creat discomfort (sani durerosi si dupa menstruatie, menstruatie scurta de 1 zi, caderea parului cam accentuata). Astfel ca am decis sa intrerup vreo 2 luni de la mine putere tratamentul, sa imi revin.
Surpriza...in decembrie am avut CM pe 5 , si in ianuarie nu a mai venit. In ziua 34 am facut test de sarcina, a fost slab pozitiv, iar in ziua 38 am facut un test BetaHCG. Valoare....16.6. Seara am inceput sa sangerez, iar a doua zi am eliminat sarcina. Am fost de urgenta la doctor, care a confirmat ca a fost un avort spontan. Mi-a zis sa reiau Duphastonul, insa nu ajung la un consens cu doctorul. Am mai tot citit pe siteuri de specialitate si de la noi, si din strainatate, ca progesteronul se ia dupa ovulatie, altfel o inhiba. In fiecare luna de Duphaston mi s-a format cate un folicul dominant mare, insa nu s-a intamplat nimic, doctorul zicand in noiembrie ca daca nu raman pana dupa sarbatori facem laparoscopie.

Acum a zis ca a iesit din calcul laparoscopia, dat fiind ca am ramas natural...Dar cum naiba sa procedez cu progesteronul, daca il iau zilele 15-24 nici la sfantu'asteapta nu raman....V-ati mai confruntat cu asa probleme? Daca vreuna dintre voi merge la un doctor ginecolog ok din Bucuresti, care tine cont de particularitatea fiecarui organism in parte, am rugamintea sa imi recomande si mie .
Multumesc frumos!!!
bby88
Scris: Monday, January 16, 2017 1:10 PM
Nivel

Inregistrat: 7/31/2015
CARLA 8 wrote:

Acum asteptam sa se refaca endometrul, dupa care repet hormonaleke, aveam progesteron inainte de ovulatie mai mare de 1 iar endometrul nu depasea 6-7 mm ,uterul nu raspundea la stimulii hormonali , dupa care medicul zice sa mai incercam o inseminare inainte de Fiv, ce am facut pana acum a fost in zadar.

Vreau sa spun ca aceasta interventie a fost groaznic de dureros nu ma gandeam sa am neavand niciun chiuretaj.

Ce vreau sa mai spun e ca am facut interventia cand eram stimulata, aveam foliculi frumosi si urma inseminarea .

De Adinuta mai stiti ceva ? nu a mai scris duoa Fiv .

Carla imi pare rau sa aud ca a fost asa de aiurea. Nu ti-au facut anestezie totala? Oricum e foarte bine ca ai facut-o pentru ca implantarea nu poate avea loc daca ai sinechie si pe de o parte iti doresc sa fi fost asta problema ta si sa ramai repede de acum.

Dana Mult succes. Mai mergi la o ecografie sa vezi ce se intampla cu foliculul, da? Si endometrul este foarte bun asa ca majoreta

Laura sper sa treci cu bine peste incercarile astea si sa te vedem graviduta
bby88
Scris: Monday, January 16, 2017 1:20 PM
Nivel

Inregistrat: 7/31/2015
alexutza_88 wrote:
Numele meu este Alexandra, si de 1 an si jumatate incerc sa raman insarcinata. Am luat anticonceptionale timp de 7 ani, si dupa intreruperea lor au intervenit dereglarile hormonale. Anul trecut,incepand cu luna mai, am facut timp de 3 luni tratament cu closty + utrogestan + pregnyl ,+ monitorizare, fara rezultat. Inainte de stimulare am facut toate analizele necesare, plus histerosalpingografie.
In august am schimbat medicul, care a precizat ca nu par a fi probleme, in afara de acel deficit de progesteron de care stiam si eu. M-a recomandat Duphaston luat in zilele 15-24. Problema mea este ca am ovulatie tarzie, in timpul tratamentului imi venea la 34 zile, deci duphastonul era luat inainte de ovulatie.
Prin noiembrie am avut niste reactii adverse de la Duphaston care mi-au creat discomfort (sani durerosi si dupa menstruatie, menstruatie scurta de 1 zi, caderea parului cam accentuata). Astfel ca am decis sa intrerup vreo 2 luni de la mine putere tratamentul, sa imi revin.
Surpriza...in decembrie am avut CM pe 5 , si in ianuarie nu a mai venit. In ziua 34 am facut test de sarcina, a fost slab pozitiv, iar in ziua 38 am facut un test BetaHCG. Valoare....16.6. Seara am inceput sa sangerez, iar a doua zi am eliminat sarcina. Am fost de urgenta la doctor, care a confirmat ca a fost un avort spontan. Mi-a zis sa reiau Duphastonul, insa nu ajung la un consens cu doctorul. Am mai tot citit pe siteuri de specialitate si de la noi, si din strainatate, ca progesteronul se ia dupa ovulatie, altfel o inhiba. In fiecare luna de Duphaston mi s-a format cate un folicul dominant mare, insa nu s-a intamplat nimic, doctorul zicand in noiembrie ca daca nu raman pana dupa sarbatori facem laparoscopie.

Acum a zis ca a iesit din calcul laparoscopia, dat fiind ca am ramas natural...Dar cum naiba sa procedez cu progesteronul, daca il iau zilele 15-24 nici la sfantu'asteapta nu raman....V-ati mai confruntat cu asa probleme? Daca vreuna dintre voi merge la un doctor ginecolog ok din Bucuresti, care tine cont de particularitatea fiecarui organism in parte, am rugamintea sa imi recomande si mie .
Multumesc frumos!!!

Bun venit si sedere scurta aici. Abordarea medicului tau este total gresita, lucru confirmat de faptul ca in prima luna fara duphaston ai ramas intarcinata. Probabil pana atunci nici nu mai ovulai daca luai porgesteronul mai devreme decat ar fi trebuit. Daca asta e principala problema ar trebui sa monitorizezi ovulatia si sa iei progesteron dupa. Monitorizarea ar trebui facuta tot la medic sau daca iti cunosti corpul poti apela la teste de ovulatie + grafic de temperatura (dar astea e posibil sa te mai induca si in eroare). Pe viitor va trebui sa ai grija cu deficitul asta de progesteron si daca ramai insarcinata sa mergi devreme pentru confirmare si tratament de sustinere daca e nevoie si nu ar fi rau daca ai schimba duphastonul cu utrogestan care este un progesteron natural si e mai indicat pentru riscul de avort, plus ca nu are efecte adverse daca il iei intravaginal. Discuta mai mult cu medicul tau sau si mai indicat schimba-l. Mult succes!
maria2013
Scris: Monday, January 16, 2017 1:24 PM
Nivel

Inregistrat: 7/29/2013
alexutza_88 wrote:

Multumesc frumos!!!

Bun venit si sedere scurta aici! Cred ca cel mai indicat e sa monitorizezi ovulatia si sa incepi progesteronul dupa confirmarea acesteia.
LAURA0202
Scris: Monday, January 16, 2017 1:24 PM
Nivel

bby88 wrote:

Carla imi pare rau sa aud ca a fost asa de aiurea. Nu ti-au facut anestezie totala? Oricum e foarte bine ca ai facut-o pentru ca implantarea nu poate avea loc daca ai sinechie si pe de o parte iti doresc sa fi fost asta problema ta si sa ramai repede de acum.

Dana Mult succes. Mai mergi la o ecografie sa vezi ce se intampla cu foliculul, da? Si endometrul este foarte bun asa ca majoreta

Laura sper sa treci cu bine peste incercarile astea si sa te vedem graviduta

mersi mult de incurajare bby88 doar ca, eu acuma, nu m as vedea graviduta pt ca trebe sa vada dr cum se reface osul, si dupa aceea sa mi scoata placa si suruburile, deci....? alta interventie, dupa 6 luni-1 an minim si in timpul acesta vor fi controale, radiografii si etc....asa ca , nu as vrea sa ma vad pusa intr o situatie urata, mai urata decat sunt deja.
oricum , va trece si timpul asta care e foarte mult, recuperarea va fi .... cum va fi DAR - MERG INAINTE PT CA TREBE.
o zi buna va doresc tuturor
computerlove
alexutza_88
Scris: Monday, January 16, 2017 1:31 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 1/16/2017
Multumesc din suflet pentru gandurile voastre, fetelor! Sper ca soarele sa rasara si pe stradutele noastre si sa parasim grupul cat mai curand.
Inawar
Scris: Monday, January 16, 2017 1:53 PM
Nivel

Inregistrat: 11/14/2016
LAURA0202 wrote:

Multumesc Dana, si mie mi pare rau de n aveti idee de situatia de fata dar........... n am ce face altceva, decat sa ma inarmez cu multa rabdare si sa sper ca se va rezolva totul ok.
am adaugat si eu , la semnatura mea, analizele ce tocmai le luasem si vorbisem cu dr ca sa merg sa i le arat DAR ................... A VENIT GHINIONUL DIN NOU LA MINE, DUPA 10 ANI SI 11 LUNI DE LA CELALALT ACCIDENT.

m am bucurat nespus Crissy pt tine, pana acuma n am realizat, scuza ma-FELICITARI INCA ODATA. MULTA SANATATE SI TIE SI LA ZMEURICA AIA MICA CE O AI TU ACOLO computerlove

(de abia ce ai venit si .... ti ai si luat zborul, la burtici....-cum se face oare? )
DistanceKiss

Multumesc Laura, eram venita de putin timp insa ne-am pus pe treaba din iunie, atunci am avut si nunta, deci am asteptat ceva.
Inca nu merg la burtici astept sa apara beta si miercuri confirmarea ecografica, atunci o sa stau linistita :)
Crissy
Scris: Monday, January 16, 2017 1:58 PM
Nivel

Inregistrat: 8/7/2015
LAURA0202 wrote:

DistanceKiss

Multumesc mult computerlove Vad ca valoarea de la vit D e cam scazuta, intreaba dr daca nu cumva o sa afecteze recuperarea pt ca vitamina D ajuta la fixarea calciului in oase.
Crissy
Scris: Monday, January 16, 2017 2:00 PM
Nivel

Inregistrat: 8/7/2015
alexutza_88 wrote:
Multumesc din suflet pentru gandurile voastre, fetelor! Sper ca soarele sa rasara si pe stradutele noastre si sa parasim grupul cat mai curand.

Bine ai venit si sa te muti repejor la gravidute!
loredanay
Scris: Monday, January 16, 2017 2:06 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 12/27/2016
alexutza_88 wrote:

Bun venit si sedere scurta aici!DistanceKiss sa vina cat mai repede bebelul Cheek Kiss
LAURA0202
Scris: Monday, January 16, 2017 2:36 PM
Nivel

Crissy wrote:

Multumesc mult computerlove Vad ca valoarea de la vit D e cam scazuta, intreaba dr daca nu cumva o sa afecteze recuperarea pt ca vitamina D ajuta la fixarea calciului in oase.

Mersi mult chiar nu m am gandit-sincer sa intreb de chestia asta.
ai dreptate. intreb ca sa vad ce mi spune.sper in bine. eu analiza aia,o facusem ca sa vad daca nu i cumva cauza pt care nu se lipea bebele dar ..... in final,
: unde dai si unde crapa,nu? pupici
LAURA0202
Scris: Monday, January 16, 2017 2:38 PM
Nivel

LAURA0202 wrote:

Mersi mult chiar nu m am gandit-sincer sa intreb de chestia asta.
ai dreptate. intreb ca sa vad ce mi spune.sper in bine. eu analiza aia,o facusem ca sa vad daca nu i cumva cauza pt care nu se lipea bebele dar ..... in final,
: unde dai si unde crapa,nu? pupici

scuze, nu sunt alea valorile Crissy-acuma ma chinui sa le modific. pe analize sunt bune si .......... cred ca ...... n am scris eu bine .
FloreC
Scris: Monday, January 16, 2017 2:52 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 8/6/2016
[quote=HOPE]

I'm back! ras
Nici nu stiu cum sa incep... O sa trec direct la subiect. Am gemeni!rascoeur SimplyLove Saptaman trecuta la eco de 12 saptamani a descoperit dr. ca de fapt sunt 2. A fost ceva neasteptat din moment ce la eco de 7 sapt mi-a aratat unul.. S-o fi ascuns celalalt.. ras . Oricum, au urmat cateva zile de cautari disperate pe net, pt ca se pare ca sunt identici si ca au aceeasi placenta, dar inca nu e sigur..iar in cazul asta sunt mai multe riscuri..
Pana acum e totul bine. Ieri am fost din nou la dr. cu 1000 de intrebari si nelinisti.. Sper sa fie totul bine pana la capat. Am facut si dublu test la care mi s-au dat rezultate pe jumatate.. angry Riscurile pt trisomiile 13 si 18 nu mi le-au calcu;lat cei de la bioclinica. Nu pot sa-l repet in alta parte pt ca trec de 14 sapt si nu mai are relevanta.
Cam astea sunt noutatile.. DistanceKiss [/quotep]
Ma bucur enorm pentru tine,Hope!!!Stiu cat te ai chinuit si meritai o asemenea minune in viata ta si iti doresc din inima sa ajungeti cu bine la termen!!newclap computerlove coeur
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.