Clubul aspirantelor - 55
Subiectul anterior · Subiectul urmator
CARLA 8
Scris: Monday, January 16, 2017 10:09 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 6/25/2014
Inawar wrote:

Nu am luat nimic pentru calitatea ovocitelor desi aveam de gand. Am facut amh in noiembrie cand m-am inscris pe forum la recomandarea fetelor si am fost foarte dezamagita de rezultat. Aveam de gand sa-l repet in decembrie sa vad sigur ca e valoarea reala, insa cu sarbatorile nu am mai avut chef sa-mi bat capul. Aveam in gand sa incep in ianuarie cu un plan de bataie, repetare amh, o cura cu vit D, tot de aici am inteles ca imbunateste amh-ul si spermograma sotului sa vedem si el cum e.... Din fericire nu a mai fost nevoie.
Sper in continuare sa fie totul ok, miercuri am prima programare la ecografie.
Cheek Kiss

Asteptam poza cu bebecomputerlove
Crissy
Scris: Monday, January 16, 2017 10:22 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 8/7/2015
CARLA 8 wrote:
Buna !
Felicitati tuturor gravidutelor ! Sarcini usoare si la termen va doresc !

Inawar felicitari, vad la semnatura ta rezultat Amh , ai luat ceva pentru calitatea ovocitelor ?hearts

Fetelor vreau sa va spun ca la mine mi s-a mai descoperit o problema , alt medic , sinechie uterina . Ati avut careva dintre voi ? deci puteam sa fac stimulari si analize... Sinechia incurca totul. La asa ceva nu m-am asteptat ,nimeni nu a vazut pana acum.

Uff e totusi bine ca ai descoperit cauza si acum stii ce trebuie sa tratezi. Care-i planul de actiune?
Inawar
Scris: Monday, January 16, 2017 10:38 AM
Nivel

Inregistrat: 11/14/2016
Crissy, ma uit la semnatura ta, acum e de dimensiunea unei zmeure DistanceKiss
cum te simti? ai greturi?
stelutza
Scris: Monday, January 16, 2017 10:44 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 1/12/2015
buna dimineata o saptamana frumoasa fetele cu test pozitiv va doresc sarcina usoara si bebei sanatosi ,bafta celorlate care urmeza la testare la cat mai multe teste pozitiveBravoo
Ralucamarin
Scris: Monday, January 16, 2017 10:48 AM
Nivel

Inregistrat: 8/30/2016
Am facut anticorpi rujeola.. atasez rezultatele .. e incercuit acolo cv dar nu inteleg ce inseamna .. poate va pricepeti voi pana ajung l medic..

Ralucamarin attached the following image(s):
img_2856.png

Crissy
Scris: Monday, January 16, 2017 10:52 AM
Nivel

Inawar wrote:
Crissy, ma uit la semnatura ta, acum e de dimensiunea unei zmeure DistanceKiss
cum te simti? ai greturi?

daaaaaaa zmeurica mica hearts
Eu ma simt perfect, n-am greturi, nici mirosurile nu ma deranjeaza in schimb cand ma loveste foamea e prapad daca nu mananc rapid ceva mi se face greata, am acid si imi face urat de tot stomacelul.. momentan sunt in faza in care mi-e somn non stop si fac tot posibilul sa dorm cat mai des doar ca de cateva zile doamna burta nu prea ma mai lasa sa dorm pe ea si incet incet ma resemnez ca pana nasc o sa ma foiesc de pe un sold pe altul uff
Tu cum esti?
carlita
Scris: Monday, January 16, 2017 10:59 AM
Nivel

Inregistrat: 2/9/2016
Inawar, ai fost sa recoltezi pt beta 2? Tinem pumnii pt ambele valori!!! De abia asteptam rezultatele topai topai
Inawar
Scris: Monday, January 16, 2017 11:01 AM
Nivel

Crissy wrote:

daaaaaaa zmeurica mica hearts
Eu ma simt perfect, n-am greturi, nici mirosurile nu ma deranjeaza in schimb cand ma loveste foamea e prapad daca nu mananc rapid ceva mi se face greata, am acid si imi face urat de tot stomacelul.. momentan sunt in faza in care mi-e somn non stop si fac tot posibilul sa dorm cat mai des doar ca de cateva zile doamna burta nu prea ma mai lasa sa dorm pe ea si incet incet ma resemnez ca pana nasc o sa ma foiesc de pe un sold pe altul uff
Tu cum esti?

Nici eu nu am greturi, cand si cand usoare dureri de burta, in rest nimic. Sanii usor durerosi.
Cu somnul am observat si eu o schimbare, in weekend am dormit si la pranz si eu greu puteam sa dorm ziua.
La fel dimineata, azi m-am trezit la 5 jumate si nu am reusit sa mai adorm, iar eu lunea abia trageam de mine la 7 sa ma ridic din pat :)
carlita
Scris: Monday, January 16, 2017 11:01 AM
Nivel

Inregistrat: 2/9/2016
CARLA 8, cum a ajuns medicul la concluzia ca ai sinechie? Asta e ca o pielita pe interiorul uterului, nu? Se vede la eco?
Dana000
Scris: Monday, January 16, 2017 11:03 AM
Nivel

Inregistrat: 6/2/2016
bun fetele...aseara am fost la un alt eco...foliculul dominant a ajuns la 21.3 mm, iar endometru are 1 cm. Astept sa se sparga si sa profit de sot la maxim.
Imi pare rau Laura de necazurile prin care trebuie sa treci.
CARLA 8
Scris: Monday, January 16, 2017 11:06 AM
Nivel

Crissy wrote:

Uff e totusi bine ca ai descoperit cauza si acum stii ce trebuie sa tratezi. Care-i planul de actiune?

Acum asteptam sa se refaca endometrul, dupa care repet hormonaleke, aveam progesteron inainte de ovulatie mai mare de 1 iar endometrul nu depasea 6-7 mm ,uterul nu raspundea la stimulii hormonali , dupa care medicul zice sa mai incercam o inseminare inainte de Fiv, ce am facut pana acum a fost in zadar.

Vreau sa spun ca aceasta interventie a fost groaznic de dureros nu ma gandeam sa am neavand niciun chiuretaj.

Ce vreau sa mai spun e ca am facut interventia cand eram stimulata, aveam foliculi frumosi si urma inseminarea .

De Adinuta mai stiti ceva ? nu a mai scris duoa Fiv .
Inawar
Scris: Monday, January 16, 2017 11:06 AM
Nivel

carlita wrote:
Inawar, ai fost sa recoltezi pt beta 2? Tinem pumnii pt ambele valori!!! De abia asteptam rezultatele topai topai

Si eu abia astept, m-am uitat pe mail sa vad daca cumva a aparut cel de sambata si nimic.
Beta 2 voi recolta la 5 jumate cand ies de la lucru, sambata cand am vorbit cu ei au spus ca e ok si la ora asta insa sa nu mananc nimic cu 3 ore inainte si sa nu fie sangele lipidic, adica sa nu mananc astazi gras.
Deci pe la 12 mananc ceva usor si atat pana recoltez topai
CARLA 8
Scris: Monday, January 16, 2017 11:13 AM
Nivel

carlita wrote:
CARLA 8, cum a ajuns medicul la concluzia ca ai sinechie? Asta e ca o pielita pe interiorul uterului, nu? Se vede la eco?

Nu a vazut nimeni la eco nimic , a vrut sa vada prin histeroscopie pentru faptul ca nu am ramas niciodata insarcinata.

Uterul este lipit in sinechie uterina , la mine a fost cam 1/3 , fara histeriscopie nu observa.
Crissy
Scris: Monday, January 16, 2017 12:04 PM
Nivel

CARLA 8 wrote:

Acum asteptam sa se refaca endometrul, dupa care repet hormonaleke, aveam progesteron inainte de ovulatie mai mare de 1 iar endometrul nu depasea 6-7 mm ,uterul nu raspundea la stimulii hormonali , dupa care medicul zice sa mai incercam o inseminare inainte de Fiv, ce am facut pana acum a fost in zadar.

Vreau sa spun ca aceasta interventie a fost groaznic de dureros nu ma gandeam sa am neavand niciun chiuretaj.

Ce vreau sa mai spun e ca am facut interventia cand eram stimulata, aveam foliculi frumosi si urma inseminarea .

De Adinuta mai stiti ceva ? nu a mai scris duoa Fiv .

Sper sa te recuperezi repede si sa se prinda bebe cat mai curand. Cheek Kiss
Bella1989
Scris: Monday, January 16, 2017 12:12 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 9/11/2016
CARLA 8 wrote:

Nu a vazut nimeni la eco nimic , a vrut sa vada prin histeroscopie pentru faptul ca nu am ramas niciodata insarcinata.

Uterul este lipit in sinechie uterina , la mine a fost cam 1/3 , fara histeriscopie nu observa.

Carla, nu ?tiu nimic despre problema ta, dar î?i scriu sa te încurajez. E bine ca ai descoperit problema. Din pacate uneori pierdem mult timp încercând de toate pana aflam adevaratul motiv pentru care nu reu?im sa concepem.... e frustrant sa ?tim ca tot ce am facut pana acum a fost zadarnic pentru ca nu aveam nicio ?ansa, indiferent de cât efort am depus noi... Eu cel pu?in am fost tare frustrata si cautam vinova?i in to?i doctorii la care am fost si nu au vazut ce aveam... Uite ca si in cazul tau a fost nevoie de o procedura mai invaziva pentru a afla problema. Eu nu prea credeam in infertilitatea inexplicabila nici înainte, acum cu atât mai pu?in. Însa, revenind la ce e cel mai important, e foarte bine ca acum ?tii ce problema ai, o rezolvi si vine si bebe. Eu î?i doresc mult mult succes! Cheek Kiss
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.