|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/4/2016 Mesaje: 1018
|
Multumesc!! |
Inregistrat: 2/9/2016 Mesaje: 3775
| Felicitari, lixandra!!! Se aduna testele pozitive!
|

Inregistrat: 10/1/2016 Mesaje: 3498
| Bella1989 wrote:Laura, nu te-am mai vazut de mult timp online... ce faci? Cum te sim?i?
mersi mult de intrebare/preocupare. nu sunt deloc bine. mana ........... face pe nebuna......de durere. sunt la iuby la Tm ca am venit ca sa vad ce si cum se face cu cazul meu. sa vedem cum vom putea sa luam un avocat bun care sa rezolve problema mea si care sa nu coste chiar mult. ( aici, in Romania tre sa platesti o suma ca avocatul sa faca cauza plus procentuaj la castig-asa am inteles, dar ...........om vedea cum om face pt ca acuma .... bani. ... nu sunt, doar el lucreaza si toate chestiile care le fac si cumpar-pt mana si pt ranile mel-au costat ceva bani. imi pare rau ca nu am mai intrat, pt ca nici nu mai aveam calc si plus de asta, in Italia-cu durerile de mana,nopti nedormite, numai de tel nu mai aveam eu chef chiar ieri,apucasem sa intru pe calc si sa citesc ce s a mai intamplat. Felicitari tuturor care sunt burtici acuma, si ,multa sanatate. cat despre mine, sincer, anul asta .... nici nu mai stiu cand ii perioada in care am putea sa facem ceva util ...adica si cu rezultate -cu ochisori - dar nici nu prea ma mai intereseaza acuma pt ca daca ii sa ma gandesc bine , anul acesta o sa cam am de afcut radiografii pt mana ( placa de titanium plus 9 suruburi) si din ce stiu eu, cand ai si un bobo .........nu e indicat deloc. oricum ar fi , eu una as vrea sa mi recuperez mana cu toate functiile ei, chiar daca am fost operata cu 11 zile de intarziere, sper sa nu dauneze prea tare. vineri, am vizita la mana in Italia si prima vizita la fizioterapista ca sa mi zica cat si cum sa incep recuperarea la mana. (la TM- au fost cretini dr spunandu mi ca nu trebe sa fac recuperarea la spital, ci sa o fac eu singura acasa, miscari ale mainii) imi pare rau pt ca odata aveam o alta parere de dr din tm, acuma mi am schimbat o 100% urez multa bafta tuturor si multa sanatate.
|
 Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 1/13/2017 Mesaje: 120
| Mire wrote:Daaa, treceti la treaba zilele astea!! Doamne ajuta!
Multam :* am avut contact astazi.. si pe 12.01, o sa mai am o data pe 19.01 probabil... e mai complicata sitatia.. |

| carlita wrote:Felicitari, lixandra!!!  Se aduna testele pozitive!
Multumesc |
Inregistrat: 1/13/2017 Mesaje: 120
| felicitari lixandra |

|
Multumesc!
|

Inregistrat: 8/7/2015 Mesaje: 1588
| LAURA0202 wrote:mersi mult de intrebare/preocupare. nu sunt deloc bine. mana ........... face pe nebuna......de durere. sunt la iuby la Tm ca am venit ca sa vad ce si cum se face cu cazul meu. sa vedem cum vom putea sa luam un avocat bun care sa rezolve problema mea si care sa nu coste chiar mult. ( aici, in Romania tre sa platesti o suma ca avocatul sa faca cauza plus procentuaj la castig-asa am inteles, dar ...........om vedea cum om face pt ca acuma .... bani. ... nu sunt, doar el lucreaza si toate chestiile care le fac si cumpar-pt mana si pt ranile mel-au costat ceva bani. imi pare rau ca nu am mai intrat, pt ca nici nu mai aveam calc si plus de asta, in Italia-cu durerile de mana,nopti nedormite, numai de tel nu mai aveam eu chef chiar ieri,apucasem sa intru pe calc si sa citesc ce s a mai intamplat. Felicitari tuturor care sunt burtici acuma, si ,multa sanatate. cat despre mine, sincer, anul asta .... nici nu mai stiu cand ii perioada in care am putea sa facem ceva util ...adica si cu rezultate -cu ochisori - dar nici nu prea ma mai intereseaza acuma pt ca daca ii sa ma gandesc bine , anul acesta o sa cam am de afcut radiografii pt mana ( placa de titanium plus 9 suruburi) si din ce stiu eu, cand ai si un bobo .........nu e indicat deloc. oricum ar fi , eu una as vrea sa mi recuperez mana cu toate functiile ei, chiar daca am fost operata cu 11 zile de intarziere, sper sa nu dauneze prea tare. vineri, am vizita la mana in Italia si prima vizita la fizioterapista ca sa mi zica cat si cum sa incep recuperarea la mana. (la TM- au fost cretini dr spunandu mi ca nu trebe sa fac recuperarea la spital, ci sa o fac eu singura acasa, miscari ale mainii) imi pare rau pt ca odata aveam o alta parere de dr din tm, acuma mi am schimbat o 100% urez multa bafta tuturor si multa sanatate. Offff Laura, asa rau imi pare ca trebuie sa treci prin asa ceva dupa toate prin cate ai trecut inainte Ai grija de tine, recupereaza-te ca timp pentru bebe ai, stii si tu nu e suficient sa-l faci mai trebuie si sa ai grija de el si sa-l cresti. Te pup si mult succes sa-ti recuperezi mana in totalitate |

Inregistrat: 11/14/2016 Mesaje: 1525
| lixandra_alexandra wrote:gataaaaa, am reusittt!!
Wow! Felicitari, ma bucur tare mult pt tine sarim impreuna gardul la gravidute |

| LAURA0202 wrote:mersi mult de intrebare/preocupare. nu sunt deloc bine. mana ........... face pe nebuna......de durere. sunt la iuby la Tm ca am venit ca sa vad ce si cum se face cu cazul meu. sa vedem cum vom putea sa luam un avocat bun care sa rezolve problema mea si care sa nu coste chiar mult. ( aici, in Romania tre sa platesti o suma ca avocatul sa faca cauza plus procentuaj la castig-asa am inteles, dar ...........om vedea cum om face pt ca acuma .... bani. ... nu sunt, doar el lucreaza si toate chestiile care le fac si cumpar-pt mana si pt ranile mel-au costat ceva bani. imi pare rau ca nu am mai intrat, pt ca nici nu mai aveam calc si plus de asta, in Italia-cu durerile de mana,nopti nedormite, numai de tel nu mai aveam eu chef chiar ieri,apucasem sa intru pe calc si sa citesc ce s a mai intamplat. Felicitari tuturor care sunt burtici acuma, si ,multa sanatate. cat despre mine, sincer, anul asta .... nici nu mai stiu cand ii perioada in care am putea sa facem ceva util ...adica si cu rezultate -cu ochisori - dar nici nu prea ma mai intereseaza acuma pt ca daca ii sa ma gandesc bine , anul acesta o sa cam am de afcut radiografii pt mana ( placa de titanium plus 9 suruburi) si din ce stiu eu, cand ai si un bobo .........nu e indicat deloc. oricum ar fi , eu una as vrea sa mi recuperez mana cu toate functiile ei, chiar daca am fost operata cu 11 zile de intarziere, sper sa nu dauneze prea tare. vineri, am vizita la mana in Italia si prima vizita la fizioterapista ca sa mi zica cat si cum sa incep recuperarea la mana. (la TM- au fost cretini dr spunandu mi ca nu trebe sa fac recuperarea la spital, ci sa o fac eu singura acasa, miscari ale mainii) imi pare rau pt ca odata aveam o alta parere de dr din tm, acuma mi am schimbat o 100% urez multa bafta tuturor si multa sanatate.
Laura, multa sanatate si sa treaca toate astea cat mai repede! |

| Crissy wrote:Offff Laura, asa rau imi pare ca trebuie sa treci prin asa ceva dupa toate prin cate ai trecut inainte  Ai grija de tine, recupereaza-te ca timp pentru bebe ai, stii si tu nu e suficient sa-l faci mai trebuie si sa ai grija de el si sa-l cresti. Te pup si mult succes sa-ti recuperezi mana in totalitate Asta este, n am ce face.Ai dreptate ca timp pt bebe o fi si dupa aia, pt ca daca l fac si nu ma descurc sa l si cresc - pt ca , n aveti idee ce inseamna sa n ai o mana, acuma am simtit o in totalitate DAR ...... SPER DIN SUFLET CA SA POT RECUPERA TOATE FUNCTIILE MAINII. vineri am vizita de control la mana si ma vede fizioterapista ca sa mi spuna cum si cand incepem. greul o trecut-cu oprratia, numai ca de acum va fii si lunga recuperarea si va fi si dureroasa dar ..... TREBE SA O FAC-PT MINE si ca sa nu mai depind de nimeni... sincer, nici nu mai am tinut cont de data cand tre sa vina uratii, parca la sfarsitul lunii, numai ca .... is de cateva zile, de cand ma dor sanii, ii simt umflati,grei,sensibili.... poate ca anunta ca vine rozi, sincer pana acuma , nu prea am fost atentionata ca vin uratii cu asa multe zile inainte sau n am facut caz, oricum e repede, suntem in 16 a lunii si... asta este. o zi buna doresc tuturor.
|

| Inawar wrote:Laura, multa sanatate si sa treaca toate astea cat mai repede!
multumesc mult tuturor de urari. o sa mai intru din cand in cand -asa , voi sti si eu ce se mai intampla si va voi tine la curent cu starea mea de sanatate. (imi pare rau ca exact inainte sa am accidetul ala, vorbisem cu dr la care am fost sa mi monitorizeze ovulatia si urma sa ma duc sa i arat examenele de sange care le aveam. asta este)
intrebare pt toate, infectie cu gardnerella mi a iesit pe undeva , am gasit pe o foaie de a mea, ce tratament se face? numai eu sau si partenerul? tre sa caut informatii si pe google dar ma gandeam ca poate careva de aici, ar sti mai multe din experienta proprie. multumesc |
|
Inregistrat: 6/25/2014 Mesaje: 171
| Buna ! Felicitati tuturor gravidutelor ! Sarcini usoare si la termen va doresc !
Inawar felicitari, vad la semnatura ta rezultat Amh , ai luat ceva pentru calitatea ovocitelor ?
Fetelor vreau sa va spun ca la mine mi s-a mai descoperit o problema , alt medic , sinechie uterina . Ati avut careva dintre voi ? deci puteam sa fac stimulari si analize... Sinechia incurca totul. La asa ceva nu m-am asteptat ,nimeni nu a vazut pana acum. |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 4/12/2016 Mesaje: 262
| HOPE wrote:I'm back! Nici nu stiu cum sa incep... O sa trec direct la subiect. Am gemeni!   Saptaman trecuta la eco de 12 saptamani a descoperit dr. ca de fapt sunt 2. A fost ceva neasteptat din moment ce la eco de 7 sapt mi-a aratat unul.. S-o fi ascuns celalalt..  . Oricum, au urmat cateva zile de cautari disperate pe net, pt ca se pare ca sunt identici si ca au aceeasi placenta, dar inca nu e sigur..iar in cazul asta sunt mai multe riscuri.. Pana acum e totul bine. Ieri am fost din nou la dr. cu 1000 de intrebari si nelinisti.. Sper sa fie totul bine pana la capat. Am facut si dublu test la care mi s-au dat rezultate pe jumatate..  Riscurile pt trisomiile 13 si 18 nu mi le-au calcu;lat cei de la bioclinica. Nu pot sa-l repet in alta parte pt ca trec de 14 sapt si nu mai are relevanta. Cam astea sunt noutatile..
Vai ce vestee !!! Sa stea cumintei acolo in burtica pana la termen. |
|

| CARLA 8 wrote:Buna ! Felicitati tuturor gravidutelor ! Sarcini usoare si la termen va doresc ! Inawar felicitari, vad la semnatura ta rezultat Amh , ai luat ceva pentru calitatea ovocitelor ? Fetelor vreau sa va spun ca la mine mi s-a mai descoperit o problema , alt medic , sinechie uterina . Ati avut careva dintre voi ? deci puteam sa fac stimulari si analize... Sinechia incurca totul. La asa ceva nu m-am asteptat ,nimeni nu a vazut pana acum.
Nu am luat nimic pentru calitatea ovocitelor desi aveam de gand. Am facut amh in noiembrie cand m-am inscris pe forum la recomandarea fetelor si am fost foarte dezamagita de rezultat. Aveam de gand sa-l repet in decembrie sa vad sigur ca e valoarea reala, insa cu sarbatorile nu am mai avut chef sa-mi bat capul. Aveam in gand sa incep in ianuarie cu un plan de bataie, repetare amh, o cura cu vit D, tot de aici am inteles ca imbunateste amh-ul si spermograma sotului sa vedem si el cum e.... Din fericire nu a mai fost nevoie. Sper in continuare sa fie totul ok, miercuri am prima programare la ecografie.
|
|
|