Clubul aspirantelor - 55
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Andreeaaaa
Scris: Sunday, January 8, 2017 8:30 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 1/8/2017
Lili Eu wrote:
Bine ai venit!!! Se vede a2a liniuta dar nu vreau sa te dezamagesc. sunt multe fete aici care au avut test barza fals pozitiv. e bine sa repeti testul dar sa fie de la alta firma. iti tin pumni sa fie bebe majoreta computerlove

Da, am citit de rezultatul fals pozitiv tocmai de asta nu vreau sa imi fac mari sperante pana nu o sa fac al doilea test
loredanay
Scris: Sunday, January 8, 2017 8:40 PM
Nivel

Inregistrat: 12/27/2016
multumesc frumosde raspunsCheek Kiss
Lili Eu
Scris: Sunday, January 8, 2017 8:42 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/23/2015
Andreeaaaa wrote:

Da, am citit de rezultatul fals pozitiv tocmai de asta nu vreau sa imi fac mari sperante pana nu o sa fac al doilea test
Mai fa in test inainte sa mergi la analiza de sange ca e mai rapid.si daca iese pozitiv imediat te poti duce si la beta hcg computerlove
Alexandra88
Scris: Sunday, January 8, 2017 8:53 PM
Nivel

Inregistrat: 3/20/2016
Lili Eu wrote:
Bine ai revenit..! testul tau e cat se poate de pozitivvvv spor la bebelit si sa dea DD sa fie cu ochisori!!! dance computerlove

Multumesc Lili. ..nu imi fac mari sperante avand in vedere trecutul cu stimularile, insa azi imi arata calendarul ca ovulez si am avut si simptome asa ca m-am gandit sa imi fac un test. Sincer am ramas uimita ca a iesit pozitiv. Mult succes tuturorcampfire
Alexandra88
Scris: Sunday, January 8, 2017 9:02 PM
Nivel

Inregistrat: 3/20/2016
De Andy07 si Alexa21 ce mai stiti? Am citit decat ultimele mesaje si nu le-am vazut prea active...va imbratisezcomputerlove
Tania2105
Scris: Sunday, January 8, 2017 9:27 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 3/21/2016
Victory
Scris: Sunday, January 8, 2017 9:33 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 10/15/2016
Andreeaaaa wrote:
Am reusit intr-un final
Dupa cate minute s a pozitivat? Oricum fa maine inca unu test, alta marca si Te lamuresti.... Bafta, sa dea Domnul sa fie pozitiv!!!
maria2013
Scris: Sunday, January 8, 2017 10:28 PM
Nivel

Inregistrat: 7/29/2013
Victory wrote:
Dupa cate minute s a pozitivat? Oricum fa maine inca unu test, alta marca si Te lamuresti.... Bafta, sa dea Domnul sa fie pozitiv!!!

Înca un test + analiza de sânge! Succes!
maria2013
Scris: Sunday, January 8, 2017 10:30 PM
Nivel

Inregistrat: 7/29/2013
Mie nu mi-au placut niciodata testele Barza, dar de când am tot citit ca dau rezultate îndoielnice, le ignor complet. Sunt atâtea alte teste ok, de ce sa ne facem griji ca e un rezultat neclar? Oricum, cele mai potrivite sunt analizele sângelui.
loredanay
Scris: Monday, January 9, 2017 8:32 AM
Nivel

Neata fetele,Andrea sa ne spui cum e cu al 2 lea test...tin pumni computerlove majoreta
lixandra_alexandra
Scris: Monday, January 9, 2017 9:03 AM
Nivel

Inregistrat: 11/4/2016
Neata...

Eu am avut un vis atat de frumos. Se facea ca era cu 2 liniutecomputerlove computerlove computerlove
loredanay
Scris: Monday, January 9, 2017 9:09 AM
Nivel

lixandra_alexandra wrote:
Neata...

Eu am avut un vis atat de frumos. Se facea ca era cu 2 liniutecomputerlove computerlove computerlove

atunci iti doresc sa se indeplineasca visulcomputerlove cat mai ai pana la testare?
andy07
Scris: Monday, January 9, 2017 9:15 AM
Nivel

Inregistrat: 9/10/2015
Alexandra88 wrote:
De Andy07 si Alexa21 ce mai stiti? Am citit decat ultimele mesaje si nu le-am vazut prea active...va imbratisezcomputerlove

Buna, fetelor! Eu ma pregatesc pt fiv (pt embriotransfer, ca punctia am avut-o in octombrie si ET-ul nici pana acum nu l-am facut), di de aceea nu mai sunt activa, citesc mai mult la forumuri de fiv.
Mai intru aproape zilnic sa vad noutati, vad ca multe din fetele vechi nu mai intra, majoritatea sunt insarcintate sau chiar au nascut. Alexa e si ea gravida, probabil acum citeste chestii de viitoare mamica.

Bafta tuturor, sa fie chinul cat mai scurt!
lixandra_alexandra
Scris: Monday, January 9, 2017 9:17 AM
Nivel

Inregistrat: 11/4/2016
loredanay wrote:

atunci iti doresc sa se indeplineasca visulcomputerlove cat mai ai pana la testare?

Multumesc la fel!

Teoretic pe 17 ar trebui sa fie z1, dar luna trecuta a intarziat 1 saptamana, mi-e sa nu o ia razna iar si sa-mi fac sperante degeaba.
Sanii au inceput sa doara...sa vedem care e cauza Crazy

pupici pupici pupici
loredanay
Scris: Monday, January 9, 2017 9:32 AM
Nivel

eu mai am 4 zile dupa aplicatia de pe tel dar luna recuta mi-a venit la 24 de zile,simptome nu am deloc asta poate si din cauza ca sunt racita ...am sa fac testul dupa aplicatie adica daca peste 4 zile nu imi vine in a 5 dimineata testez..vedem ce o fi DistanceKiss
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.